Navštíveno 687x

17.11.2009, 23:27 |
DaveX Potřeboval bych trochu poradit :) Kdysi jsem měl kontakt ale už nemám bohužel. Tak kdyby někdo poradil s jídelníčkem, byl bych rád.
Cvicim 12 let a stejne si nedovolim radit ti takhle na dalku kdyz nevim jak vypadas a jak yjsi telesny typ.
Rozhodne takove rady nehledej na foru o autohifi ale tam kde se tim zabyvaji....
[ Link ] [ Link ]
Jak jsem někde viděl psáno: vajíčka, ryby, kuřecí maso, ovoce a zelenina... :) Nebo tak nějak... :-)
Jinak jako Netopýří muž...
jist minimalne petkrat denne, pocitat si sacharidy a bilkoviny a hlavne jist pravidelne, jist banany, kure, ryzi, syry, a viz linky nahore, velmi dobre rady, je to otrava kazdy den prisny rezim, zalezi jak to se sebou myslis, jestli trochu porost abys nejak vypadal a nebo zavodne kulturistiku, nekdo maka 5 let a vypada jak nekdo kdo maka rok, je to o zradle a vbc bych se nebal shakeovych proteinu
tak to se mě netýká. ve vašem výčtu jsem nenašl, hovězí, grilovaný prase, nějaký salámy a pomazánku jim stěží 3 krát za den. :-) Ale každýmu kdo to dodržuje, držím palce
Jako BATMAN, mrkni na ronnie a tam se doctes vse potrebne. Tezko radit jidelnicek, protoze to neni jen o tom, ze budes jist podle toho jak ti nekdo poradi. Spravny jidelnicek se odviji od spousty faktoru.
Tak preju hodne zdaru : jinak jako ostatni www.ronnie.cz uz sme to tady probirali mockrat.

18.11.2009, 12:36 |
rebel Mcdonald a kfc
Neporadím nic nového jen jako kluci.. Mrkni na odkazy.. Když sem boxoval tak sem se snažil jíst správně, ale ne nato abych nabral.. TEd už je po boxu a i po cvičení, ale když sem cvičil, tak sem snědl vše co jsem viděl.. Nechtěl sem být totiž vyrýsovanej ale mohutnější.. A dařilo se. Puvodní váha byla 75kg a když už sem končil cvičení tak váha se dostala na 91kg.. Chtěl sem více kolem 105kg, ale ukončil sem to.. :-((
já si cvičím jen tak, abych měl nějaký pohyb...kámoš se přidal, začal se tomu dost věnovat, číst, radit se, atd. Dodržoval všechny ty doporučené dávky, za půl roku měl neuvěřitelný nástup, a nic nesypal, apod. Pak šel na kontrolu, a doktoři mu změřili nějakou extrémní hodnotu čehosi, jestli cholesterolu, nebo čeho, už nevím. Takže s tím musel přestat, a krutě přehodnotit.

19.11.2009, 08:43 |
DaveX Jo já už to probral s BATMANEM a pár věcí jsem si přečetl. Jde mi jen o pálení tuku tak tomu musím přizpůsobit trochu jídelníček a zapojit víc pohybu.

19.11.2009, 09:11 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-11-19 09:13:08
jako crestik, cvičim protože mě to baví, životosprávu neřešim, nějaký ideály o nárůstu svalů mě přešly...ale taky těch svalů moc nemám :)
DaveX: na pálení tuků je dobrý nějaký aerobní cvičení. mě v sezoně baví dost běhat, když jsem to dělal cíleně kvůli shození tuků, tak se mi to moc nevedlo, letos jsem běhal zas jen tak ze srandy a šlo to tak nějak líp...