Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > poraďte externí disk

o Navštíveno 511x o
o 17.11.2009, 21:55 | Šestikule
na fotky a data potřebuji nějaký solidní externí disk neb mám nouťas zaflákanej a všude nějaký zálohy na DVD, což už není ono. Takže preferuji spolehlivost, dostatek místa. Naopak mi nevadí větší fyzické rozměry a pomalá rychlost.
Našel jsem např. SAMSUNG Story Station 1TB ( [ Link ] ), dobrá volba anebo je nějaký lepší tip?

o 17.11.2009, 22:46 | ruffrider
[ Link ] - imation, ale je v tom taky samsung(750GB, podle vidlí typ HD753LJ), já ho koupil minulý týden v Čestlicích v electroworldu za 999,-
o 17.11.2009, 22:56 | Šestikule
díky, kouknu na to, za litr by to bylo super
o 17.11.2009, 23:03 | ruffrider
minulý týden otvírali, měli jich mít 300 na prodejnu, tak tam snad ještě nějaké mají(já jen aby jsi mi pak nenadával:-)
o 17.11.2009, 23:07 | SilverGhost
V Makru byla (možná ještě je) akce na 1,5 TB za dvojku bez daně.
o 17.11.2009, 23:14 | Šestikule
SilverGhost: díky mrknu, do Makra v týdnu jedu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.296 sekund.