Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zastřelit

o Navštíveno 796x o
o 17.11.2009, 17:21 | Kamil
dokud se ty hovada nezačnou střílet, tak to fakt asi nepřestane :-( [ Link ]

o 17.11.2009, 17:26 | HIGHTOWER
nechat ho tak měsíc v péči manžela nebo přítele té sražené ženy...
o 17.11.2009, 17:28 | Monička
Už sem četl a je toho bohužel všude pořád dost..
A to co napsal HIGHTOWER, tak to by bylo zajímavé..!
o 17.11.2009, 17:59 | mike.vw
jako HIGH,ale počítám že by přežil jen pár hodin,hovado...
o 17.11.2009, 18:02 | Nismo.Power
jako HIGH
o 17.11.2009, 18:15 | party_boy | Upraveno: 2009-11-17 18:15:41
No doufám, že jsou na něj rodiče patřičně hrdý.
o 17.11.2009, 18:17 | HIGHTOWER
kdepak pár hodin, myslím si, že i člověk, který třeba nerad násilí by si s ním krásně pohrál, ono by stačilo pár řezných ran a nasypat mu tam sůl např., pepř do nosu a pusy bez možnosti zapít, na koule mu přivázat cihlu, do očí pravidelně stříkat slzák atd. atd. atd.
o 17.11.2009, 18:18 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
Dnes ráno mi přišla SMSka v 5h ráno od jednoho německého kamaráda,který již nějaký čas žije v CZ. V SMSce bylo: potřebuji pomoct,chytil me policie když řídit,mám 1.2promile alkohol,chtít mi vzít řidičák. CO MÁM DĚLAT??
Moje odpověd byla: budeš holt chodit pěšky.
o 17.11.2009, 19:22 | Borik2
jo, nevím proč, ale alkoholu a v poslední době i drogově pozitivních je za volantem dost...týdně třeba v okrese CL tak 20-30 případů...to je hodně...
o 17.11.2009, 20:37 | Honcke
Nedokážu(ani nechci)si představit,že se tohle stane mě.Ve smyslu otci a manželovi té paní.Toho floutka bych asi nesměl dostat do rukou.Myslim že by to asi těžko rozchodil.Nechci si tady hrát na Mirka Dušína-myslím že každý jel někdy pod vlivem,ale je rozdíl dát si 2 malý,a řídit se 4 promilema.A ještě jet jak magor.No jsem zvědavej co mu daj.Moc toho asi nebude,v našem státě se takovejm zmrdečkům daří.Seberou mu papouchy na 2 roky,on si po půlce zažádá,oni to schválej,vrátěj mu je,a za rok bude lítat znova.Co dodat?
o 17.11.2009, 20:49 | DaveX
Já myslím, že už tak to bude mít v životě těžké hoši.

Jen u nás znám pár lidí, co si klidně sedne opilých za volant. Teď byli kámoši na akci asi 15 km odtud, jeden tam byl autem a celkem se připil. Tak mu druhý kámoš vzal klíče, že tam nechají auto a zavolají si taxík. On se nasral, zavolal si taxík, zajel si domů pro náhradní klíče a odjel... Co na to říct... Dementů je stále dost..
o 18.11.2009, 07:58 | Cooper7
Brát papíry na furt!
Sám bych si nikdy nelajznul vlézt za volant ani kdybych si dal u našich pivčo k obědu a odpoledne pak jel domu. To radši nechám řídit mladou, páč nikdy člověk neví do čeho se nachomejtne a pak se může dostat do pěknýho průseru, byť vůbec nic nezavinil...
o 18.11.2009, 10:39 | Rudi
Kolikrát bych řídil rád vožralej, ale furt mě přemáhaj ty následky, který můžou nastat, buď chycení od cajtů a přijde člověk o papíry nebo vás někdo naboří a ještě budete cálovat z vlastní kapsy bo od toho hodí pojišťovna ruce pryč.
o 18.11.2009, 10:42 | Dr.Hadson
ja ridil jednou ozralej jak to prase.Na druhy den jsem si uvedomil co jsem to vlastne udelal za pi.... a dobrovolne jsem odevzdal klice od auta na mesic tchyni.Od te doby uz nikdy s chlastem za volant.Uz jsem z toho vylecenej
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3391 sekund.