Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > agentůra a odjezd s ní

o Navštíveno 562x o
o 17.11.2009, 08:51 | Mafian25
Jak už jsem se zmiňoval tak bych chtěl odcestovat na Nový zéland jenže mám to mít přes jednu agentůru a když jsem se dneska bavil s chlapama a řekl že chcou poplatek 3600 za pracovní povolení tak mi řekli že to je podfuk.Kde můžu zjistit něco o te agentůře nebo nevíte jak?? [ Link ] tohle je ta agentůra, nic víc k tomu nevím.Díky za jakekoliv připomínky

o 17.11.2009, 09:20 | Kamil
přes agenturu bych pracovat nechtěl. Je to zbytečný mezičlánek. Pokud umíš anglicky, tak bych si tam zkusil najít něco sám. Momentálně je to ale jak v Austrálii tak na NZ z prací docela bída a s nějakým fakt zajímavým výdělkem taky moc nepočítej.
o 17.11.2009, 09:30 | Mafian25
No právě že neumím.Chěl bych nějakou práci v zahraničí,Ted jsem našel stránku s tím jak to každý popisuje a dávám od toho ruce pryč.Chtěl bych někam pryč ale nevím kam,Umím jen lehce německy.
o 17.11.2009, 09:52 | Kamil
ty woe, když chceš někam ven, tak základní předpoklad je, že umíš aspoň trošku kváknout - teda pokud tam nejedeš např. s někým, kdo mluví obstojně a bude se o tebe starat. Jestli můžu poradit, tak si dej nějaký kurz angličtiny, aby ses naučil aspoň základy a byl se schopnej v případě nějakýho problému dorozumět a pak až můžeš uvažovat o práci v zahraničí. Jestli číslo 25 v nicku značí tvůj věk, tak sorry, ale z mýho pohledu seš strašně naivní a představuješ si to jak Hurvínek válku. Jediná šance v tvej současnej situaci je opravdu přes agenturu, která se o tebe "postará", ale jak už jsem napsal, já bych do toho přes agenturu nešel.
o 17.11.2009, 10:02 | Mafian25
ne není mi 25 ale je mi 20.chcu jet někám s tím že se tam jazyk naučím.
o 17.11.2009, 10:10 | tappaja
Pokud tam pojedes s nejakejma cechama nebo budes v komunite cechu, tak se jazyk pravdepodobne nenaucis.
A myslim, ze na vyber moc nemas, ted jen hledat reference, ktera ta agentura je aspon trochu seriozni.
o 17.11.2009, 10:52 | Luke_288
nějak moc to nechápu. kámoš s mladou byli na Zélandu rok, anglicky neuměli nic, takže tam první 3 měsíce chodili do školy, aby se něco naučili. pak chodili makat někam na jabka nebo kam, co jsem s nima mluvil, tak obstojnou práci není možný sehnat, spíš takovouhle otročinu, kde jsou študáci z celýho světa.
moje mladá teď jela do Londýna kvůli jazyku na 10tejdnů, ale celých 10 tejdnů si platí jazykovku.

nějak si nedovedu představit jet do cizojazičný země pracovat s tím, že se ten jazyk tam naučím. jak? nemumím mluvit- neseženu práci. když už seženu, tak se v práci stejně nic nenaučim nebo teda alespoň já bych se nenaučil nějakým odezíráním od ostatních
o 17.11.2009, 11:07 | Rudi
asi tak no, bez základů je téměř nemožnost se naučit obstojně anglicky, pokud teda nejsi Chuck Norris. Naučíš se možná pár základních frází, ale tím to asi hasne.
o 17.11.2009, 11:12 | Kamil
měl jsem na mysli přesně to, co píše Luke_288
o 17.11.2009, 11:51 | Mafian25
takže je lepší si tady první zaplatit jazykovou školu a naučit se jazyk a pak se vydat na vlastní pěst
o 17.11.2009, 11:55 | muSlim
Stačí sa učiť a nemusíš nikam jazdiť :o) V živote som v v anglicky hovoriacich krajinách nebol pokiaľ som sa učil angličtinu a nemyslím si, že by som na tom bol s ENG horšie než niekto, kto sa prsí x-mesačným/ročným pobytom v US/UK/AUS. Ide o prístup ;o)
o 17.11.2009, 11:55 | .mycTD
beztak se tam naucis akorat polsky
o 17.11.2009, 12:57 | Luke_288
mafian: ideální vyjet někam pryč a zaplatit si nějakou místní školu s minimem čechů
o 17.11.2009, 13:18 | Big_Max
Kamarád byl už 2x takhle pracovat přes student agency v USA! Ale on uměl jazyk celkem dobře ještě než tam jel a nejel tam kvuli velkému výdělku, ale zdokonalit ten jazyk a taky se podívat! Vždycky třeba pracoval 10dní v kuse, pak vzal ty peníze co vydělal a jel se podívat někam, pak zase práce a jel se podívat jinam ...
o 17.11.2009, 13:22 | aphex
Neumět jazyk a jet pryč = bejt ten poslední smeták neustále závislej na někom, kdo jazyk umí.
Jinak jako Kamil a Luke.
Když mi bylo 16, rodiče mě poslali na rok do školy v U.S. Tady ve škole jsem uměl anglicky skoro nejlíp ze všech, ale tam jsem pak koukal jak vejr skoro tři měsíce. Ale pak do půl roku už nepoznali, že jsem cizinec. Pak jsem se tam vracel a byl jsem tam dohromady 5 let, vždy a všude kde jsem byl, bylo dost případů co neuměli kváknout a otravovali nejen mě, když potřebovali cokoliv zařídit. Úřady, doktory, banky apod.
o 17.11.2009, 18:45 | tommas
Ha, Nový Zéland...
Byl jsem tam půl roku, neskutečná krajina. Pro letošek jsi propásl odjezd, protože ideální je jet v září. Práce je jenom sezónní na sadech, v balírnách ovoce a zeleniny.
Na agenturu se vyprdni, raději choď teď 3/4 roku do jazykovky a pak vyraž na vlastní pěst.
Já jsem odjel jenom s batohem oblečení a zpáteční letenkou. Vízum dosstane každý čech, v tom problém není, takže agentuře nic neplať a peníze raději investuj do vzdělání už tady.
Pokud neumíš ani trochu anglicky, tak nemáš skoro šanci se něco doučit ani tam.
Když budeš mít nějaké dotazy, tak kontakty pod nickem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.335 sekund.