Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > prodejnost dvousloupovýho zvedáku

o Navštíveno 594x o
o 16.11.2009, 20:46 | Šestikule
Nakolik dobře je prodejný nový dvousloupový zvedák na auta? Parametry: elektrohydraulický, nosnost 3 tuny, zdvih 180 cm. Koukal jsem na netu a ceny za nový se pohybují kolem 45k Kč.
Proč se ptám - mám možnost ho získat za odběry u dodavatele zdarma. Akorát bych musel vzít ještě za nějaký (ne moc velký) peníz zboží na sklad. Takže kdybych měl vidinu, že zvedák pak obratem třeba za 35k Kč prodám, je to pro mě výhodné. Ale nerad bych, aby mi tu pak ležel zvedák půl roku v garáži bez využití a k tomu další zboží na skladě. Jinak si mám možnost vybrat jiný "dárek", který sám využiju a na sklad nic brát navíc nemusím.
Díky za radu.

o 16.11.2009, 21:03 | Harryp
Známý dostal nabídku (pravděpodobně možná i stejnou) na odkup toho zvedáku za 25tis. na ruku.
o 16.11.2009, 23:27 | Fox_cali
autokelly ;)
o 17.11.2009, 07:34 | tappaja
Kua, proc to neni nuzkovej...
o 17.11.2009, 10:01 | Rajdlos
asi bych mel zajemce, zalezi na cene
o 17.11.2009, 18:43 | píďa363
někdo kellinu pomlouval, že je stejně už nemají a bude problém je objednat. ale zaboha nevím co je na tom pravdy. a kdo se tak rozčiloval..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3237 sekund.