Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: Dělá někdo do novin???

o Navštíveno 681x o
o 16.11.2009, 13:23 | Thullo
Prosím Vás přátelé, mám dotaz.
Zajímá mě, zda někdo z vás neděla do novin - nejlépe do deního tisku, neb mám takovou zvláští otázku.

Jak vypadá takový běžný odběratel deního tisku, pro něhož se vyplatí vzít si PŘEDPLATNÉ???

Jde mi o to zjistit, komu všemu by bylo dobré předplatné nabídnout!
Mě osobně napadlo, že by bylo třeba dobré oslovit Lékaře (ty soukromé - do čekáren), Restaurace a kavárny (pro hosty), Hotely (rovněž pro hosty), Trafiky a novinové stánky (i když ti to mají už nějak jistě obšlápnuté) ale víc mě asi v tuto chvíli nenapadá...

Poradí mi někdo prosím, co by se ještě dalo??? Díky moc fakt všem...
(jestli to pomůže nejedná se o bulvár, ale o běžný, hojně čtený denní tisk)

foto k příspěvku  od Thullo

o 16.11.2009, 13:31 | TROY
OT - do novin jsem se ještě nedělal : )))))

Jinak připomínka k hotelům - to musí bejt hotel, kde se točej hlavně starší lidi a hlavně musí mit hosty. A né ty co přijedou přespěj a ráno jedou dál.
Noviny co vidim u nás v paneláku si předplatěj hlavně ty starší lidi co maj jistotu,že to tam ráno maj a nemusej metat někam do trafiky.
Restaurace to maj už tak nějak obvykle pokud je to teda nějaká lepší kavarníčka.
o 16.11.2009, 13:33 | walish
co třeba VŠ koleje? :)
o 16.11.2009, 13:35 | TROY
Koleje maj Mbitový noviny :)
o 16.11.2009, 13:41 | walish
částečně máš pravdu,ale právě že vídám dost studentů,kteří kupujou i normál noviny a když si vemeš,kolik je na kolejích lidí tak i kdyby je bralo jen prá procent z nich,tak je to není úplně zanedbatelné
o 16.11.2009, 13:45 | tmx.806
my delame jenom do pocitacu...

foto k příspěvku  od tmx.806

o 16.11.2009, 14:13 | Šestikule
záleží, jaký konkrétní deník to je, podle toho bych volil cílovou skupinu, např. nemá smysl cpát lékařům Hospodářský noviny, který naopak uvítají ve většině firem apod.
o 16.11.2009, 18:25 | Thullo
Konkretne MF DNES a Lidové Novidy :o)
o 16.11.2009, 23:40 | Rudi
studenti v Praze většinou fasovali noviny gratis typu Metro a spol. Jinak trafiky, benzínky a další podobný stánky to maj zařízený od PNS, která jim denně vozí časopisy a noviny a oni pokud je neprodaj, tak je můžou bez problémů vrátit. Pak z toho maj různý provize, kdo prodá hodně, má největší.

Předplatný už má v dnešní době snad jenom důchodce nebo sem tam nějaká rodina, do firem to nosej určitě sekretářky nebo někdo jinej, aby je měl přece šéf hnedka ráno ke kafíčku nachystaný!
o 16.11.2009, 23:45 | .mycTD
jj, ja taky postupne zrusil vsechno predplatne, bo mi prijde paradoxne jednodussi koupit si noviny na stanku, nez cihat u schranky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3246 sekund.