Navštíveno 872x

16.11.2009, 11:19 |
Lsimak | Upraveno: 2009-11-16 11:20:26
mám dotaz ohledně formátu DIVX který podporují některé přehrávače - některé jen přes dvd, některé i přes usb.
chápu to správně tak že klasické filmy s koncovkou .AVI tam nepřehraju? díky za LOL dotaz
a ještě otázka, jaké ,,domácí kino" 2+1 nebo 5+1 do ceny dejme tomu 12t s podporou právě DIVX přes USB port. díky
co např. toto
[ Link ] PROSÍM SMAZAT!!! TROŠKU SE MI ZASLI OKNA A ZOBRAZILO SE TO 4X....díky

17.11.2009, 13:29 |
JoPi Já osobně bych šel asi radši do Blue Ray co popřemejšlet o tom?
ptá se na divx, takže doporučovat BR, no nevim, podle mě není BR player, kterej by dokázal přehrát i divx, možná PS3, ale to si nejsem jistej
od Pana mam tohle
[ Link ] přes USB to přehrává v pohodě, jen dlouho trvá, než se načte. divx přehrávač podle mě avičko kousne bez problémů

17.11.2009, 13:39 |
JoPi To co má Luke_288 vypadá hodně dobře
DivX je len kodek/formát, buďto je s koncovkou *.divx alebo *.avi, takže áno, *.avi prehraješ
díky - neni to pro mě, je to pro známýho. no BR player neni určitě špatná věc, ale viděl bych větší uplatnění a dostupnost tak za 2-3 roky kdy pomalu sesadí z trhu dvd...
no slyšel jsem že při přehrávání filmu DIVX přes USB se docela kouše protože nestíhá takovej datovej tok, co na tom může bejt pravdy? prostě jim jde o to aby si stáhnul tři čtyři filmíky, hodil na flasku a čučel na to v TV...
to Luke_288:
a přes to USB hraješ mp3 a jpg nebo právě i filmy?
dikes

17.11.2009, 14:52 |
Cenda z USB normalne filmy hraju. To, ze ma film koncovku avi jeste neznamena, ze je v divX, podporovanem rozliseni a se zvukem v mp3. Na zjisteni podrobnosti o konverzi muzes pouzit treba gspot.
to Cenda: a když by to avi nebylo v divxu tak ho lze přeject ještě třeba konvertorem nee??? dikes
2 Cenda: to je jasné že avi nemusí byť divx. Ale divx _môže_ byť *.divx alebo *.avi a o to tu šlo :oP
tak kecám, ted jsem viděl v datartu BR Panasonic co umí i Divx za 6K.
Lsimak: fotky přes USB v pohodě, muzika taky, filmy v divx hraju ze 4GB flasky naprosto bez problémů, jen trvá tak 2-3minuty než se film načte, ale v průběhu se mi zatím seknul asi tak 2x.
to Luke_288:
to je zvláštní že v popisu oproti ostatním u toho tvýho PANASONICU nepíšou u USB že podporuje DIVX a přesto ho přehraješ....
[ Link ]
nevim, já tam teda formát DivX vidim, jeden z nás blbě kouká.
ten link cos dal ty je něco jinýho než to co mám já.

17.11.2009, 23:41 |
Cenda prevadet muzes jakykoliv format :-) pouzivam na to Any video converter.
Koupil jsem si nejakou levnou jebku od Philipse za 1300, nacteni 16GB USB za cca vterinu, filmu o velikosti 1,5 GB 2-3s.
tak ten Pana to má tak na 2-3 minuty, fakt lenoch