Navštíveno 867x

předem chci říct že mi nejde o to prodat ho tady na stránkách.
na auto už jsou dva kupci, prodává ho tchán. cena cca 140 000.
jde o to že on se v tom nevyzná a já jsem na netu našel rozmezí od 145 000 do 220 000. to se mi zdá jako hodně velký rozpětí. nechci psát aaaauta, apod...můžete se někdo vyjádřit k aktuální reálné ceně?
golf 4, 1.6 i, do provozu 2003, koupeno v CR, digiklima, 4 x airbag, 1. majitel, najeto 40 000 km, skutečných. s autem se jezdí jen jednou za rok do chorvatska a občas na velký nákup. auto je jak nové, proto si myslim že cena by mohla být vyšší než 130-140 000 kč. ale zase 220 se mi zdá hodně. ale je pravda ře nový stál 500 000.
je někde na netu online ceník, který to spočítá okamžitě? nechci nikomu psát a čekat na odpověď. díky moc
pokud se adminům nelíbí téma "inzerátu" ať to smažou :) ...
Tak podle toho co píšeš se jedná o zachovalý kousek s jasným původem i stavem. Tak bych se nebál nasadit vyšší cenu 150t i více!

15.11.2009, 22:47 |
Rudi já myslim, že za 140 bude i rád, každej se bude chytat slovíček krize, navíc každej většinou hledá jen a jen TDI a povídačkám o tom, jak auto měl starej pán a jezdil s ním velice zřídka ti taky málo kdo uveří, ikdyž to může bejt pravda.

15.11.2009, 23:28 |
KaZaN A není 1,6 ten model co tam sou příšernýpřevodovky jako se dávaly i do Octávií? Zrovna čtyřku sháníme mladýmu(resp možná i fabku nebo A3 nebo tak něco), páč má čerstvě papíry a od 1,6tek nás hodně lidí odrazuje, že se serou převodovky. Na druhou stranu od 1,4 nás odrazujou, že prasklaj bloky. TDI jsou vylítaniny, 1,8ky skoro nejsou k sehnání a SDI když jsou tak za ranec....tak si taky kua vyber, že jo (o:
Jinak jako sice rok je to dobrej a co tak mám nakoukáno tak čtyřky si držej cenu, otázka je jestli se za ty ceny i fakt prodávaj. Jestli je pravda ten stav nebo to tak alespoň vypadá, mohl bys dostat i víc, ale taky by sis na takovýho kupce mohl pěkně počekat, takže asi na zváženou, jestli rychlej prodej za míň a nebo čekat tejdny až měsíce na cenu o pár tisícovek vyšší.

15.11.2009, 23:32 |
vypuk OT: KaZaN - chtěl bych mít takové rodiče ;) Ale zas chápu, že radši zaplatíte relativně bezpečné auto(oproti stodvacce) a máte aspoň malou útěchu že pokud to někam napálí tak z toho vyleze.
Pokud OT vadí-můžete smazat.
OT: KaZaN - tak ten motor 1.6 je stejný jako v O1 a nejsou s nimi žádné zásadní problémy, celkem spolehlivé a převodovky se taky vůbec neserou, asi tak jako na každém autě.
vypuk: a ono dát do ruky nezkušenýmu řidiči silný auto je možná víc nebezpečnější než ta stodvacítka.

16.11.2009, 01:01 |
KaZaN Sonyk: No já osobně měl 1,6 v Octě jen chvíli a řazení sice nic extra ale fungovalo, takže vycházím jen z toho co mi tvrdí naše servisy a dodavatelé, že převodovky se prostě u toho vysíraj.
Golf 4 s nějakým motorem do 100koní je silné auto? Kdybych byl magor, tak mu dám svojí vymazlenou VeRunu. G4 mi přijde jako slušný auto pro začátek, nevidím důvod mu nasadit nějakou plečku, která se bude sypat od první chvíle. Moje první auto byla Honda Accord s dvoulitrem a taky žiju.

16.11.2009, 08:16 |
Etien (M) | Upraveno: 2009-11-16 08:18:30
ladisv6: podle toho co pises, by si auto zaslouzilo lepsi cenu nez 140.000, ale muze to chvili trvat nez si to najde kupce...
KaZaN: a nechces to pro mladyho i se slusnou muzikou?-)

16.11.2009, 08:31 |
KaZaN Muziky tu máme dvě sady navíc, takže ... a tenhle Golf je zbytečně drahej, za první auto nechcem dát víc jak těch plus mínus 90, protože to riziko, že to někde, třebaže i jen trošku, opře, tu je (o;
KaZaN: Kámoš má 1,6 v octávce a převodovku měnil. Měl docela problém ji sehnat a cena starší nakonec byla asi 17tis. Nedostatkový zboží -> myslím, že náchylnější budou.

16.11.2009, 09:55 |
Rudi Kazan - tak havarijně pojistit a seš v klidu ne?

16.11.2009, 10:05 |
Etien (M)
osobne jsem s prevodovkou u G4 nemel nejmensi problem... i ve 180.000 presne a jasne razeni...
ty prevodovky v golfu byli spatny u verzi 74kw, u techto novejsich 1.6 se 77kw uz je to ok, ja mam jednoho svyho, rok 2003, najeto 155tis a vse ok a razeni jde krasne.

16.11.2009, 10:22 |
Etien (M)
... mam 74kW, rok 2000... ;-)
díky všem za vyjádření. s tim čekáním na kupce za vyšší cenu je mi to jasný. taky je mi jasný že stavu a kilometrům budou lidi těžko věřit, ale když se přijedou podívat tak tomu uvěří... on bude kupovat XC 60 nebo X3. takže ho k prodeji nic moc nenutí...snad jen nový nadcházející rok (auto je opticky o rok starší) ještě k tomu je sada plecháčů na zimu a a alu 15 na leto takže mu doporučím minimální cenu 150 a uvidí. za 135 to odjíždí okamžitě.

16.11.2009, 13:51 |
KaZaN ladisv6: Tak ať mu to dopadne.
rudi: víš kolik stojí havariní pojistka na takový auto pro čerstvýho řidiče, mladýho, n akarlovasrku? (o; to už by se vůbec nevyplatilo (o;
Etien: netvrdím, že jsou všechny převodovky na zdechnutí,a le obecně známo, že odcházely víc než je normální a díky tomu je i skoro nemožný ji sehnat pak...
shaft.cz dík za upřesnění, holt musíme pohledat a najít něco v dobrým stavu
KaZaN: tak napiš auto na sebe ne?

16.11.2009, 15:17 |
KaZaN Mišel, a jo, to mne nějak nenapadlo. Tak to to ještě zvážim no.... už sme z toho taky vycukaný, děje se to co vždycky, začneš na ceně, že mu nadělíš něco kolem 60ti, pak koukáš koukáš a přidáváš, teď koukáme kolem 90ti a doufám, že to nedopadne tak, že čím dýl budeme vybírat, že najednou skončíme stejně na 150ti (o: Vono jako zase moc rozmazlovat se to nemá ta omladina (o;

16.11.2009, 15:24 |
KaZaN Kurňa tady je to rychlý díky za všechny nabídky aut pro mladýho co mi tak rychle přišly..všechny zpracujem (o;
BTW fotky toho G4 nahoře by nebyly?
hehe taky bych se tak chtěl mít, aby mi rodiče kupovali auto, muziku atd :)

16.11.2009, 15:31 |
KaZaN Jako Midnite (o;

16.11.2009, 19:15 |
vypuk KaZan: Heh, tak já sem dostal stodvacku od dědy minulý rok(ano, zrušil jsem bok jednomu gayScortovi, ale za ten uplynulý rok jsem tam viděl na stejném místě stejně zbořených tak cca 15 nebo kolik aut, ale bylo toho dost) a na autě se nic nesralo, kromě teda nějaké té rzi, ale to se dá očekávat u každého auta.
Nicméně teď si už vydělávám sám tak se uvidí, jestli můj plán vyjde nebo ne :)

16.11.2009, 23:46 |
Rudi Kazan - a kolik může stát pojistka, pokud to napíšeš na sebe či manželku? když to hodně přeženu, tak 14tis. u normální pojišťovny, typu Česká, ČSOB, Uniqa atd. Tak mu hald nedáš na auto 130tis., ale jenom 100 a zbytek má na pojistku a případný první opravy. Furt lepší než když bude jezdit bez ní, auto do měsíce rozbije bo se chtěl ukázat před kamarádama a ty si vyhodil akorát 100tis. z okna.

17.11.2009, 11:19 |
KaZaN | Upraveno: 2009-11-17 11:21:03
Prostě dát na třebaže i "jen" 14 litru za pojistku se mi nechce, kor ne na auto za kilo, to už dám ty peníze radši do něj. Mladej má mojí školu, jezdí rozumně, autoškolu sem mu zajistil jak v pekle, u kamaráda, kde mu dali čoud co to jen šlo a od první chvíle mi volali kluci, že jezdí perfektně, takže zbytek už je na něm, zboří to, nebude mít nic. Jediný co nechci si vyčítat, že dostal nadupanou káru a zabil se nám kvůli tomu, proto dostane normál auto, ale žádnou paštiku. Zbytek je na osudu.
Ale díky za názory. Ono stejně najít dobrý auto v těchhle penězích je těžký.