Navštíveno 1299x

úkol zněl jasně. Jestli by to bylo vhodné auto do rodiny k X5tce pro manželku. stačilo mi deset minut a manželka byla bledá vzteky. Ale nakonec si ho nechá nadělit k ježíškovi

No dobrý starosti máte :-D
ty vole kdes to tahal? (abych věděl kam mám jít protáhnout novýho JEEPA ;-)) ses s tím měl stavit, bychom to testli pořádně :-)))
jen taková polní cestička. potom lesejk. a louky. spíš bláto a lehčí terén než nějký brajgl. na ruční myčce na nás paní koukal skrz prsty :-) Ale řekl jsem, že ji nezdržíme, jen značku a světla očistíme a prostor nástupu abychomsi nezasrali hadry a zase půjdeme :-)
a z lesa rovnou pěkně na silnici to nevadí že bude zasraná voni to lamy rozjezděj....

15.11.2009, 22:17 |
CVakk nocarret: to je teda problem.....

15.11.2009, 22:29 |
petrb moc pekne volvo to mluvi samo za sebe.

15.11.2009, 23:30 |
KaZaN A to pod tou šlupkou z bahna byla XC90? Nevíte někdo, jstli fakt končí Volvo s ní? Slyšel sem, že tomu praskaj nápravy nebo co a taky, že už to přestanou úplně vyrábět. Přitom právě se tý mojí taky strašně líbí...
je celkem zajímavý, že tyhle auta maj většinou žencký ..
manželky sestřenice ho má totiž taky :o)
no manželka přišla s tím, že se jí jezdí dobře právě s X5, nasrat ji do ruk, tak dostane tohle.
nocaret: podle soudím tebe??? z lesní cesty výjezd přes potok a loíuku na druho cestu, poté po soukromé prašné komunikaci, odtud po asfaltce, po které má možnost jet pouze člověk s oprvávněním. (klíče od závory) a pak teprve asfalt. Ale tohle není traktor, takže i pokud by z toho něco lehce opadalo nebude to asi takový problém. jako když vyjíždí lidé z rozkopaného satelitu-
KaZaN: XC 90sportovní podvozek, čip VOLVO, 2008 r.v. slušná výbava solidní cena. jestli praskají nápravy nevím. a jestli končí výroba taky bohužel netuším. Mě tohle auto k srdci nepřirostlo. Ale ta nabídka je fajn a má to tažné, což se taky hodí

16.11.2009, 09:02 |
choze ty woe píďo se v tom ztratíš :D

16.11.2009, 11:52 |
Cenda ty vole, neni to na vas moc velky? Anglicak by stacil.
no je to problém je to bezohledný vůči ostatním ale neřeš to doba nás takhle vychovává a lepší to nebude, jsem ze starý školy
píďa: nevíš náhodou jaký formáty filmů požere ten volví zábavní systém v hlavových opěrkách?