Navštíveno 698x

Ahoj nevím jestli bylo ale nenašel jsem.Chci se zeptat, chtěl bych vycestovat za hranice kvůli práci a poznání i jiných státu tak se chci zeptat jak to je se zdravotním pojištěním.Jde se tady nějak odhlasit nebo si musím platit i tady i tam.Tam by ho za mě platitl zaměstnavatel.Tady jsem totíž na ÚP tak nevím. Díky

15.11.2009, 16:16 |
Kamil tady ho normálně zrušíš

15.11.2009, 18:28 |
Mája a kdyz se vratis do Cech tak musis predlozit dukaz ze jsi platil zdravotni pojisteni v te zemi. Kdyz ne, tak ti to zpetne nauctuji i kdyz jsi to zrusil. Jsou to ku... !!!
Tý jo, já ho rušil, s tím že jsem nahlásil zemi kde budu žít, dostal jsem nějaký formuláře na vyplnění a tím to haslo. Po návratu zpět, jsem doložil pouze výplatnice od Irského zaměstnavatele a normálně mi zase naběhlo pojištění u nás ...
no chtěl bych zkusit Nový Zéland.Našel jsem tam práci ve vinicich a nebo sklizeň jablek.No uvidíme,tady mě nic nedrží tak to cchci zkusit
hmm Zéland bych si dal taky ... držím palce ať se zadaří !
musis byt mimo dele nez 6mesicu, jinak si ho musis normalne platit.
Briann - nechci se hádat, ale byl jsem v první etapě mého cestování venku tak 5m a nic jsem pak u nás platit nemusel. Je to ale co já vím 3 roky zpět ...