Navštíveno 889x

Chci aby mi do auta nebylo vidět a aby to i trochu vypadalo. Takže nechci supr černé okna ze kterých neuvidím, ale hlavně jako protekce proti případným zlodějům. Nějak se nemohu pořádně rozhodnout. Pro co jste vy? kuju
jestli jako protekce proti krádeži,tak na tom budou asi lépe folie.

14.11.2009, 18:07 |
foxos | Upraveno: 2009-11-14 18:08:05
za mě folie a kdyby jsi to chtěl i kvůli těm zlodějům můžeš zvolit kombinaci i bezpečnostníma foliema
Urcite folie. Daval jsem je kvuli detem a slunicku. Zvenku je dovnitr videt minimalne, zevnitr v pohode, jen je to trochu tmavsi. Takze za me jednoznacne folie.
¨Folie mají ještě jednu výhodu. Až budeš auto prodávat, tak by třeba kupující radši auto s čirými skly, tak folii jde sundat, pokovení nikoliv.
mám taky jeden dotaz, folie jak pohlcují teplo sluníčka, tak jsou vždy pěkně teplé a tím taky introš trochu vyhřívají, ale je to asi lepší jak když sluníčko hřeje přímo do interiéru, co?
Já měl zrcadlové folie a ty byly v pohodě, ale vím právě, že černý jsou pak pěkně horký....

15.11.2009, 14:20 |
FBS Hightower: Blbost, zrcadlové, černé dokonce i myslim že pokovení nepropouští UV záření, a teplo...
LukeJeep: můžeš mi prosím říct postup toho sundávání pokovení?
FBS normal ne koupis cire sklo :D
FBS tak si v létě šáhni na okno bez a s folií a uvidíš, jak okno s folií je teplejší... UV záření není přímo to samotné teplo přeci.....
treba... sutrem :-) to uz je dotaz na profika (treba bmwak az dojde z pod-kudly...) ale pry to jde...

17.11.2009, 15:37 |
Olda Jojo pokovení jde sundat.. Stačí sklo ponořit do kyseliny tuším chlorovodíkové a nechat půl hoďky působit. pak jen opláchnout a máš sklo jak nový. Informoval jsem se na to před tím než jsem si nechal skla pokovit :)

17.11.2009, 16:08 |
FBS Takže před prodejem vyřezat všechny skla z auta ven a den si hrát s kyselinou, výborný argumenty :o)

17.11.2009, 16:08 |
FBS ale jo, máte pravdu: Jde to! :o))