Navštíveno 4151x

Jak vyhnat hlodavce z motoroveho prostoru? Zrejme jse tam chodi hrat a papat a to do vsech 5 aut co nam stoji na zahrade. Vjecne je tam nasrano a bordel. Nejake to odhlucneni-molitan stacil rostrhat uz minulou zimu.

14.11.2009, 17:10 |
Midnite | Upraveno: 2009-11-14 17:10:22
za 1. věčně
za 2. zkus koupit nějaký plašil hlodavců, popř tam dej jed na ty k*rvy :D

14.11.2009, 17:32 |
Drtič No taky mi tu kurvy rozežraly odhlučnění kapoty...stříknout to nějakou sračkou smradlavou? Nebo něčim natřít?

14.11.2009, 17:56 |
JP některý slabší kusy odraděj i spreje a bzučáky, ale některý zdolá jedině vajíčko s fridexem...
ty pípáky jsou docela neúspěšný.... záleží samo jak sou silný ale většinou to odnese spíš pes a kuna vesele hryže dál...
a zase stříkat auto smradem a pak si nemoct ani pustit topení to nevim :))
Kurna tak ja nato ? Bzucak asi bude rusit psa kterej stale skace na auto v domeni ze to chyti.
Mně kámoši mechoši poradili dát do motorového prostoru za tři ty voňavý stromečky co jsou do auta. A nekecám od té doby klid. Jednou za rok je vyměním a mám fakt pokoj.
užse to tu řešilo x-krát. spousta firem dodává dpuzovače kun a podobných hlodavců ve spreji. stačí pohledat. já používám wildlife od normfestu a musím uznat, že od té doby ty bestie nikam nelezou..
píďa363: a nebo pletivo, viď.. :-)))
Dej tam pastičku se sýrem:-)
Majk-Fox: Aby se tam chytil mechanik az bude menit olej???? :-))))))))))))))))
Tak uz jsem jej nacapal. Apekne jse vstekal.

11.06.2012, 00:00 |
Kesam Takové roztomilé zvířátko a taká kurwa :-)
Co je to za zvíře? :o)Přijde mi nějaký moc velký..?

11.06.2012, 01:33 |
Tendr Potkan, nám zase luxujou pšenici co dáváme slípkám..
[ Link ]
Jo potkan, polní křeček to je ,sou strašně rozromilý a taky pořádně vzteklý ,když je zaženeš do kouta tak se pustěj i do člověka
Výměna všech hadic chlazení po všetečné kun(d)ě je parádní věc. Řešení bylo vyndat Eibachovský progresivní pružiny, který mě hodně bavily, ale bohužel s nima nevjedu do garáže přes zlom, dát zpátky sériový a začít znovu používat garáž. Jestli zabere jenom sprej mě nebavilo testovat, ty hadice stály docela dost :o)

11.06.2012, 13:02 |
Mikoň k těm sprejům: jeden jsem zkoušel (würth proti kunám), chvilku to zabíralo, ale pak se zase vrátily. Možná jedině střídat pravidelně různý druhy.
Tak a šup s ním do velké lahve od okurek a pěkně mu to vrať, brob mu tam, občas do lahve vykonej nějakou tu potřebu, ať ten parchant ví, jaký to je :-)))
Par mesicu do vozu nelezl a ted jsme jej nahodou nacapali. Nikdy nic neroskousal,jen rostrhal takove to filcove tlumeni u baterie. Vzdy tam nanosil orechy a jablka a poradne nakadil.
Vetsi skodu udelal pes kterej skakal na auto a cele jej poskrabal. Ale auto je pracovni a rezate takze o nic nejde.
Pri vyndavani jse strasne vstekal a prskal.