Navštíveno 1335x

Rekl bych, ze celkem slusna konzumni sracka, ale do kina jsem s timhle vedomim uz sel, takze jsem nebyl ani tolik prekvapenej. Asi 100 scen kdy hlavni hrdinove utikaji do slova za 5 12 a vzdy o fous vyvaznou :-) Nejvic me rozsekala posledni veta maly holcicky: "tatiii uz nenosim plinky" a pak blazenej pohled "stastny" rodinky na znicenej svet. Sorry ale tohle fakt ne.
Ma nekdo dalsi tip na nejakej film, co se blizi?
Ctihodný Občan
hraje tam Gerard Butler(300:Bitva u Thermopyl) a Jamie Foxx
dle traileru by to mohlo bejt hodně slušný!

13.11.2009, 22:35 |
Katy videla jsem jen ukazky, a nešla bych na to - tehle katastrofickych filmu o konci sfeta uz zacinam mit plny zuby. ze to amiky porad bavi tocit.
Až to jednou ale nastane, tak nezmůžou zase nic.

13.11.2009, 22:36 |
Kamil zítra jdu na 2012 do kina, tak jsem zvědavej. Co od toho čekat mám i nemám vím, tak bych zklamanej bejt neměl. Já jsem celkem zvědavej na Avatara a jak už napsal Tanzen, Ctihodný občan by mohl bejt slušnej, Butlera mám rád.

13.11.2009, 23:47 |
ps AVATAR!!!
to bude vrchol všeho letos ;-)
Pěkně téměř 3 hodiny ve 3D od Camerona, no sám se nemůžu dočkat
jj avatar, na toho se taky těším...
[ Link ]
Souboj Titanu jsem zral jako malej :-) Kraken :-)
Ten Avatar vypada dobre, navic Jamese Camerona muzu.

14.11.2009, 10:09 |
DaveX Rajdlos: prý se máme těšit na excelentní 3D podívanou :) jsem zvědav :)
Tady trochu lepší trailer:
[ Link ]

14.11.2009, 11:15 |
Long | Upraveno: 2009-11-14 11:16:17
Zombieland Woodym jsem videl predevcirem, docela v pohode.
ten AVATAR vypada velmi huste :)

14.11.2009, 13:54 |
Kesam SCIFI na hovno.
Zombieland za mě tak 4/10. A to tento druh filmů mám rád.
2012 dám dnes s kamošom, viem čo čakám, idem na to kvôli efektom :o)
mo na Avatara se těšim jak malej to jsem už zde i psal post kvůli tomu ... ale na 2012 se dneska nebo zejtra chystám a tohle mě moc nepotěšilo ten post :)))

14.11.2009, 20:11 |
choze No dneska jsem videl a jako slabota....
Love And Dance, polskej taneční film a mě velmi nadchl, v kině 4 lidi, včetně mě a skoropřítelkyně, návštěva kina chabá, ale film DOPORUČUJU !!!
[ Link ]
No... nečakal som nič, ale takúto pičovinu, to aj moje neočakávanie prekonalo :oD

14.11.2009, 23:18 |
aphex Efekty dobrý, ale jinak nic moc. Byl jsem na to natěšenej dost a taky mě to zklamalo. Naopak jsem viděl Gran Torino s Clintem Eastwoodem a to můžu doporučit.
Efekty pekné, len trochu (od minutáže 00:00) až do konca filmu zabudli na niečo, čomu sa hovorí fyzika. Ešte ani tá chabá Hollywoodska tam nebola :o)))
Gran Torino výborný film, i keď trochu staršieho data :o)

14.11.2009, 23:28 |
KaZaN Grand Torino pecka

14.11.2009, 23:40 |
FSAL no, takze koukam, ze na 2012 asi ani nepudu, za to sem videl dneska jeden starsi kousek
[ Link ] a good, i kdyz teda ne pro slabsi natury :)))
2 FSAL: no v tomto prípade musím podporiť pirátov, stiahni si to, mrkni na to a zmaž to. Navyše toľko "za 5 12" situácií a "very funny" komentov ako v tomto filme som nevidel za posledné 2-3 roky dohromady... občas to bolo dobré, aj vtipné (Noah "wow that's a big plane", Jurij "it's Russian!"), ale overall to za to nestojí :o)

15.11.2009, 00:10 |
fredy ja na tom byl v pátek, těšil jem se na tento film a popravdě jsem rád že jsem ho viděl, jo fyzika tam sem tam dělala neplachu, zvlášť když jeli v té limo a povedo se třeba proletět tím mrakodrapem, potom ještě pár záběrů ohledně letedla a i ten Antonov start byl celkem přenanej, ale jinak moc fajn film. v ukázkách jsem zrovna viděl AVATARa a ano, chci ho vidět, ale víc jsem se těšil na 2012, ale vypadá to z ukázek že AVATAR bude CZ Dabing...
FSAL: Requiem for a dream je jeden z nej filmu, co jsem kdy videl, naprosta pecka

15.11.2009, 09:26 |
Kamil tak jsem zkouknul včera a zhodnotil bych to jako spousta pěkných efektů vs. spousta kravin. Jak píše Slim - tolik scén "na poslední chvíli" snad ještě v žádným filmu nebylo. Že si přestaví Paříž tak, aby bylo z oken Louveru vidět Eiffelovku jako z Trocadera to bych ještě zkousnul, přeci jen to američanům asi divný nepřijde, ale že takhle brutálně přestaví i celý Las Vegas, to jsem teda fakt čuměl. Ale nelituju toho, že jsem na to šel do kina, doma by to přeci jen nebylo ono a některý "hlášky" fakt stály za to (Engine - Start) :)

15.11.2009, 11:00 |
gizmi Ja videl vcera "Nahradnici" a nebylo to tak zle.. Dle recenze jsem cekal neco ve stylu "Minority Report" ale nakonec docela pohodaaaaa..;)

15.11.2009, 11:52 |
Lefi Včera jsem to viděl.Sice je to pravá americká sr.čka,se všema těsnýma unikama a happy endem,ale stálo za to na to jít do kina.Efekty parádní a když na to člověk bude koukat s nadhledem tak těch peněz litovat nebude určitě!

15.11.2009, 20:30 |
KaZaN Tak ja zase rikam, ze Surrogates alias Náhradníci za mne kravina děsná, odvar něco mezi Já Robot, Minority report a ještě by se něco jistě našlo.
Zato Ctihodný občan mne docela vzal, až na ten závěr, tím to dle mýho zazdili, neříkám, že pecka film, ale mělo to aspoň spád a nebylo to úplně předvídatelný.
Na 2012 se teprve chystám, i přes negativní postřehy, ale na Avatara sem natěšenej jak malej Jarda, asi tak jako na Diablo III (((o:
tak 2012 docela ok..... čekal jsem to mnohem horší :)efekty super, děj dobrej...... na pohodu :)

16.11.2009, 00:25 |
Daryl (A)
Za mne taky okej. Čekal jsem něco mezi deep impact a Armageddon a tak to i bylo. Nabitý efekty a akci, americky styl heroismu a nastolení morálních dilemat s nasilne vsunutymi chvilkami nekonečné lásky (loď se skoro potápí hraje se o vteřiny a voní se tam vobjimaj a libaj jak na prvním rande) ale to je Hollywood. Tohle je o efektech a hustě podívané. Nesmíme nad tím moc premejslet. Splnil ma očekávání.
2012 stejně jako Surrogates mám v hledáčku a chystáme se, obrázek si udělám sám až to zkouknu, přeci jen každej má jiný nároky že_ano. :)
Ale o weekendu jsem viděl Gamer .. zajímavý efekty a celkový pojetí filmu, trošku to ve mě evokovalo příběhem Gladiatora.
[ Link ] Dále bych doporučil MOON .. zajímavej námět a citlivě natočený, soundtrack sjíždím pořád do kola a super :)
[ Link ]

16.11.2009, 11:47 |
ps Včera jsem viděl ukázku v kině na Avatara v češtině! No dabing naprostá hrůza... Doufám, že v prosinci budou titulky, jinak to dopadne hrozně :(
MOON jsme videl nedavno a za mne dobry :-)

16.11.2009, 17:54 |
Kacko Za chvili na 2012 jdu, tak jsem vazne zvedavej..