Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pozor na zlodějě !!

o Navštíveno 918x o
o 13.11.2009, 07:47 | PAVELK
Dávejte si bacha až někde uvidíte stříbrnou krátkou fabku plnou černejch s číslem 9S90629, dnes večer tu u nás prolezli snad celou ulici, 2 kradou a ostatní čekají opodál, měl jsem nutkání když štěkali psi se poohlídnout z okna a chvilku čekal co se děje, po krátkém šramotu venku se fabule rozjela asi o 100m dál kde už jsem viděl naprosto přesně, zastavili a pěkně si to mířili k mému sousedovi k autům, jenže já blbec z okna zařval takže utekli a rychle sešlápli plyn. Volal jsem policajty nahlásil SPZ a myslím že se nestane nic. Fabule je celá obouchaná a myslím že měla přední nárazník bílé barvy jinak stříbrná. Až je někde uvidíte hlídejte si vše co máte.Sekat jim ruce hajzlům.

o 13.11.2009, 08:03 | hanzz
Sekat ruce je k hovnu. To bysme je museli dál živit. jediný řešení je zastřelit a zahrabat v lese...

o 13.11.2009, 08:43 | Freerider
Mám vzduchovku s optikou, ráže 5,5.
Jsem poměrně slušný střelec, takže na 10 metrů zpoza žaluzie to jen mlaskne :o)
Trefit do lýtka, do prdele, nejlíp pokud má kraťasy. Pak už jen malorážka, taky mám doma kulobrok, ale to už by byl masakr nepoměrně větší :o)))))))
Njn, vím, že se v obytné zóně střílet nesmí........
o 13.11.2009, 08:51 | hanzz
jj, na vzduchovku se dá sehnat ocela zajímavý střelivo ;)
o 13.11.2009, 08:52 | Lucni.konik
malorážka a jáma s nehašeným vápnem.......nebo hladový prasata.....ty sežerou i kosti.
o 13.11.2009, 08:54 | PAVELK
jako zbraně mám doma taky a vše ráže 9mm a munici doom doom, jenže co ti to pomůže, měl jsem naskočit do auta místo řvaní a frčet pěkně za nima :-((
o 13.11.2009, 08:55 | Lucni.konik
Vyser se na to. Máš doma ženu a prtě.....k čemu jim budeš na JIP nebo vozejku? Na tohle jsou přece cajti, aby řešili.
o 13.11.2009, 09:20 | hanzz
Je to tak. Jsou (naštěstí ještě) země, kde kdyby jsi je postřílel, tak z tebe udělají hrdinu roku ... u nás by byl jakýkoli dobrý skutek "po zásluze" potrestán.

Navíc (z osobní zkušenosti) vím, že tyhle černý mrdky, který jsou často na piku, nic neřeší. Těm je úplně jedno, že tě zmrzačí. Oni nemají žádný zábrany, hlavně když jsou v evidentní přesile.

Jenom stále doufám, že trpělivost brzy přeteče a přijde den...!
o 13.11.2009, 11:43 | Arnie_one
Jako Hanzz, na ten D taky cekam.
o 13.11.2009, 12:13 | BATMAN
Mel by kazdou chvili prijit... neb jsem slysel takovej blbej forek na ten novy katastroficky film 2012, ze prej proc v nem nehrajou zadni cigani, prej proto ze se s nima do budoucna nepocita :-D

Jinak clovek musi byt na pozoru vzdy kdyz tyhle cokolady uvidi, ne tak kdyz jich plny auto krizuje sidliste!!!
o 13.11.2009, 12:16 | píďa363
Teda pPavle jako střelec bys mohl vědět, že munice doom doom je jen ve filmech.
o 13.11.2009, 13:07 | MazliG
poslal bych je do průvodu .....

[ Link ]
o 13.11.2009, 13:28 | *Rabbit*
au :D ... ale dobre mu tak.. to ho maminka neucila ze za konickem se nema chodit ?! :D
o 13.11.2009, 13:38 | PAVELK
tak dnes jsem trochu pátral a našel auto, vevnitř humus vytrhaný lišty na oknech dveří a pod sedačkou podržte se byl samopal !!!!!
Jem rád že jsem na ně jen řval dnes bych tu asi nebyl
o 13.11.2009, 16:27 | Zdeny60
Tak předpokládám, že jsi ten samopal nahlásil dodatečně na PČR a hoši je už jistě prolustrovali....

Jinak kdyby den D byl už před 30 lety, stejně už bylo pozdě.
o 13.11.2009, 18:02 | Rajdlos
Me ukradli pred 14 dny panel, kamarad mi ho nasel na aukru a dnes jsem ho dostal zpet zadara :-) co si clovek nenajde sam to nema.
o 13.11.2009, 18:09 | PAVELK
díky tomu že jsem tam ten sapík viděl tak hlídka přijela asi za 20 minut čekání jinak by prý ani nepřijeli, dnes jsem zjistil že se jedná o super známou firmu tadyx v okolí, auto je čorka, on je feťák má zmáklý děti z děcáku tady v okolí, kradou celý auta mají dodávku za ní malý vozík s nájezdama auta natáhnou nahoru zadní náprava jede sama po zemi a oni v klidu odjížděj s kradeným autem, je to pěknej hajzl, z děcáku dětem dává drogy a oni za to pro něj pracujou, už jsem si připravil pistolky noční vidění, neprůstřelnou vest, až přijdou tak ho sejmu hajzla a klidně pudu bručet někdo začít čistku musí takhle to fakt nejde
o 13.11.2009, 18:34 | mike.vw
Freerider:v obytné se smí,ale u krmítka se střílet nesmí...:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.312 sekund.