Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > překlad: Jameson Irish whisky

o Navštíveno 1034x o
o 13.11.2009, 02:07 | J-T.
Veřejně přiznávám že si nevím rady s překladem (určení rozdílu) mezi Jamesone whisky :-( Určitě se tady najdou lepší speakeři....
Please not to use google :-)

1. Crested ten
Exceptionally smooth, rich and well flavoured, Crested ten features a strong spicy character of triple distilled pot still whiskey. It is full bodied with soft sherry notes and a warm lingering finish.

2. Jemeson
The world´s favourite Irish whiskey is smooth and mellow with a delicate sweet toasted oakwood character. Enjoy neat, on the rocks or as a long drink with your favorite mixed.

3. Jemeson 12 year
This is the best known aged whiskey in the Jameson family. Complex flavours of toasted wood, spice and cherry are superbly mellowed by age.

Dle chuti jsem schopnej poznat rozdíl, nicméně písmem ne :-(

Help me!!!!!

díky

foto k příspěvku  od J-T.

o 13.11.2009, 02:10 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jamecon, cola, led, party, neresit :-D
o 13.11.2009, 02:21 | J-T. | Upraveno: 2009-11-13 02:24:21
No právě že řeším :-) Dnešní prohlídka v Jameson distillery v Dublinu mě přesvětčila že nejenom moje English je nulová, ale co mě sere víc nevím ani co chlastám :-)

foto k příspěvku  od J-T.

o 13.11.2009, 08:13 | Freerider
Takhle bych to přeložil já teda :o) - Jen pokus :o)

1.Výjimečně hladká, plná a dobře odstupňovaná desetiletá whisky, dokončení (po česku ocas :o) se silným kořeněným charakterem. Třikrát destilovaná míchaná. Je plná jemných, trvajících a hřejivých odstínů sherry.

2. Na světě nejoblíbenější irská whisky. Je hladká a jemná, s jemným sladkým charakterem kouřeného dubu (ve smyslu barique u vína - vypalovaný dubový sud - chytne aroma). Užijte si ji čistou nebo jako long drink ve vašich oblíbených kombinacích (mixech).

3.Nejznámější aged whisky z rodiny Jameson. Komplexní chuť páleného dřeva, koření a sherry je nádherně vláčná. ---Pak je tam podle věku - nevím jestli to není kontext - čím starší, tím více plné chuti dostaneš :o)) (tohle přesně nepřeložím :o)).

Závěr. Jestli jsi v Irsku, ochutnej 12 letou Paddy :o)))
o 13.11.2009, 16:08 | Big_Max
ale Jack je Jack ..... :-)
o 13.11.2009, 16:50 | PL113
U nás se prodává i jinej než ten v tescu?:D
jinak jako Big_Max
o 13.11.2009, 17:07 | BALI
to ale neni Jim Beam :)))
o 13.11.2009, 18:16 | imax
na dovolene sme vychlastali za 9 dni 10 lahvi tohoto piti a na dlouhy cas uz nemusim :(((
o 13.11.2009, 19:05 | prohifi.cz
co se vykaslat na komerci a zacit pit neco lepsiho? :-)

[ Link ]
o 13.11.2009, 19:06 | ABERTO
Nedávno jsem byl v městečku Tullamore taky na prohlídce, ale fakt že Jameson mi chutná víc :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3291 sekund.