Navštíveno 811x

Pánové,tak to přišlo i na mě a vybírám něco jiného.První plán byl accord 2.2ictdi,ale je to darda,servis a malej výběr jetých aut atd..Tak jsem se vrátil na zem.I když jednou asi:-PTakže co vybrat:Motor nafta aspon 77kw,digi klima atd jasnačka,hatchback..
Favorité:octavia bud facelift 81kw,96kw???-co vy na tento motor v tom..,bo octavia 2,77nebo 103kw?-slyšel jsem že ty dvojkové sou víc poruchové a ten 2.0tdi hrůza a děs..
potom peugeot 307,hdi..2.0 těm 1.6 nevěřím,objem člověk nenahradí.
Nebo mazda6.Ale tady boj s muzikou myslím to originál rádio..
Golfa ne,forda ne,fiata ne,seata,superb ne,passat no nevím taky darda díly atd...nevím.
Tak a ted babo řad:-P
hlavně nahoď rozpočet, pak se dá vybírat

12.11.2009, 17:45 |
relax a sme doma :), myslim ze 6kou nic nepokazis spis naopak
[ Link ] mám strach z toho náhonu na zadek..v zimě bydlím v kotěhulkách a zima tady bývá krušná..a točit se do kolečka taky nepotřebuju:-P
Relax:no jo ale já potřebuju hifi..a tam je to špatně tam je ten originál panel..

12.11.2009, 18:57 |
relax jasan no to bude u ty 6ky asi dost problem, ale to treba se to da nejak resit ... bohuzel do tohodle nevidim takze nereknu pripadne jak
Tu 1,6HDi bych nezatracoval, mám s ní nějakou zkušenost v 407SW, což je snad ještě těžší než zmíněná 307. Na běžný ježdění (práce, rodinnné výlety a pod.) ideální kombinace nízkého POVm dobré spotřeby (6/100) a vskutnu dobrého kroutícího momentu. Navíc je dobře uztlumený a velmi kultivovaný mněkký chod, což neplatí o PD a TDI.
Podvozky jsou výtečné (pro mě, tedy pána v letech :-) ) komfortně naladěné a kosti nevytřásající, řízení špičkoově přesné, výborné brzdy s jemným dávkování, a hlavně - nehnijou!
Kuwa: já už zase píši ódy na P407:-) Motor ano, je fakt dobrý. Měl jsem i 2,0HDi 80kW tedy stejný výkon v kW, jen trochu vyšší k.m. ale zase těžší auto, takže prašť jak uhoď. Bral bych klidně zase a o jeho trvanivosti svědčí to, že ho používá Ford, Volvo, P, C.

12.11.2009, 20:57 |
Cenda panel u Mazdy vymeníš, ale je to darda (cca 5t, umi ho Harry a MatoL), nebo koupis na vrakaci a predelas ho sam. Vnitrni "plech" je plast, coz je pruser.
2.2 v Accordu neni zadnej strelec, ale tak nejak to staci. Na druhou stranu pohodlny auto, dobrej podvozek, spotreba okolo 6,5l dlouhodoba (mam tezsi nohu a dost dalnic 160-180km/h), udajne vysoka spolehlivost (mam ho teprv neco pres rok). Servisni prohlidky v 60 a 80t byly do 10t.
Do Oktavky bych osobne nesel, v porovnani s Accordem mi ten interier a sedacky moc nevoni.
Bmw e46 320d nebo 330d. U zadního náhonu se není čeho bát, pokud máš dobrý zimní gumy vyjedeš všude.
Vrablik:neserte mě s Kalisem s těma Baworama:-)Sice mě to láka ale to už bych s Váma nevydržel.a radši 320d já to mám na ježdění né na svezení:-P
Cenda:Accord nevím.Kluci po tom flušou v servisech jako prase-(
Peugeot už mě přešel.Nevím jestli nepočkat z rok a nevezmu O2 4*4..
Nebo Turan to se mi taky líbí,ale prej to taky neposlouchá..