Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pls help: CDMA vs WXP

o Navštíveno 569x o
o 12.11.2009, 12:32 | Antonio | Upraveno: 2009-11-12 12:36:43
Mam tu problem s jednim NB. Pul roku fungoval s CDMA uplne v klidu a poslednich 14dní, vzdycky cca po pul hodine, co je pripojeny k netu pres cdma hodi modrou smrt.
Prohledal jsem net a celkem nic jsem nenasel.Zkousel jsem z O2 stáhnout nove ovladace,ale porad to same, nema to vliv, do ktereho usb ho pripojim. ten AXTMVPRT je nejaky soubour z instalacky toho cdma. Mám modem Axesstel MV110H. Nemáte nějakou radu? Uz mám chut to vyhodit oknem. díky

foto k příspěvku  od Antonio

o 12.11.2009, 12:49 | Escudo
přeinstalit XP, je to otázka 25ti minut a problém to s velkou pravděpodobností vyřeší, bude to nějakej konflikt
o 12.11.2009, 13:11 | Antonio
preinstalace je na 25min ale zaloha dat, instalace driveru dalsich nekolik hodin:-(
o 12.11.2009, 14:24 | tmx.806
migwiz + megadriverpack...
o 12.11.2009, 15:02 | Milhauzz
Nemusí to být ani CDMAčkem, ale klidně i aktualizacema win. Kdo ví .. zkus vylučovací metodu, zkusit to CDMA na jiným kompu.
o 12.11.2009, 15:25 | Antonio
zitra budu mit druhe cdma tak to testnu na tom nb, zkusim to cdma napajet vlastnim adapterem, jestli to to usb nejak nestavi a uvidim,no...
o 13.11.2009, 08:16 | Escudo
Antonio: ale já myslim jen přeinstali XP, ne čistou instalaci, u tý drivery i data zůstanou tam kde jsou
o 13.11.2009, 08:21 | Antonio
jo tááák, jako "opravit instalaci" ?
o 13.11.2009, 08:31 | Ghofig
omfg to jsou zase rady udelat cistou instalaci. chtel bych vas panove videt, pokud mate na PC nejaky slozitejsi soft, banku, sql nebo cokoliv takoveho nastaveneho, jak budete jen tak z nudy, jakmile zacne neco blbnout okamzite hned formatovat a instalovat...
zacal bych hlavne googlem. tahle chyba je pomerne znama a casta... pravdepodobne jde o konflikt IRQ a potkava se nekde neco s necim... Takze bych sel vylucovaci metodou. od kdy to blbne, co se instalovalo noveho, co se aktualizovalo atd... pak bych sel cestou zarizeni uplne odebrat, ciste nainstalovat atd atd. samozrejme taky test v druhem pc, jak se to bude chovat...
o 13.11.2009, 08:38 | Antonio
mam ve firma asi 10 nb s cdma a nikde zadny problem.
Drivery cdma jsem preinstaloval, tedka jsem to testnul s jinym cdma modemem, jinym usb kablem, a porad stejny problem... na googlu jsem toho moc nenasel:-( noveno se udajne neinstalovalo nic. vcera to jeste chodilo tak 10min po pripojeni. dneska to klekne asi min po pripojeni modemu do usb, neni se treba ani pripojit na net aby to zdechlo
o 13.11.2009, 09:47 | Escudo | Upraveno: 2009-11-13 09:48:57
Antonio: Xp máš možnost buď opravit přímo z CD, což mi snad ještě nikdy nepomohlo, nebo prostě projít komplet instalaci z CD jako kdyby jsi dělal upgrade, což je to co myslim
o 13.11.2009, 09:49 | Escudo
Ghofig: o čistý instalaci tady nikdo nemluví :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3108 sekund.