Navštíveno 712x

12.11.2009, 09:19 |
Luis Ahoj,
dostal jsem za úkol sehnat banku, která nabízí dobrý úroky a není riziková. Nemáte někdo přehled, abych nemusel lítat po bankách. Díky

12.11.2009, 09:21 |
Zdenek (A)
Zadna banka nedava dobry urok. Alespon ne na beznych uctech. Pokud chces nekam dlohodobe ulozit penize, tak se mi jako nejmene zlodejska zdala ING.
Luis: co sháníte? Cinkni mi na 724 557 260, trošku tě vyzpovídám a něco vymyslíme :o)))
Zdenek: Já to spíš chápu tak, že jde o nějakou investici, takže úvěr.

12.11.2009, 09:40 |
Luis Pořádně se zeptám o co přesně jde, ale spíš jde o dlouhodobé uložení peněz, jak psal Zdeněk.
u Mbank neplatíš vubec za nic... nechat lezet penize na ucte je celkem o nicem, uvazoval jsi treba nad akciema? zridis si ucet napr u www.fio.cz , prevedes penize a nakoupis co uznas za vhodne... pak uz jen cekas az se okotí, chodis si pro dividendy a cucas lizatko :-)
Jaky je casovy horizont ulozeni a minimalni pozadovany (garantovany) urok?

12.11.2009, 11:39 |
Daryl (A)
CV: pekne mu zpivaju kdyz ptacka lapaju .... nejlepsi jsou 100% zaruceny investice ktery druhy den ztrati hodnotu :) Hlavne ze ma makler svy procenta.
o cem to mluvis? tohle je normalni ucet jako v bance, vse si ridis TY SAM... nikdy by me nenapadlo nekomu doporucovat "nutiče" s akciema, coz je JEN o provizich z obchodu, o nicem jinem...
nejlepší je asi stavební spoření, a vložit přímo na učet, uročí se ti to 5,9 %.
u stavebka to ma smysl jen do vyse podpory, tzn 18-20tis za rok (3-4,5tis) pak uz ti tam penize delaji max 2,5% a to nemluvim o poplatkach... u akcii kdyz si je koupis naprimo jak popisuju vydelavas zhodnoceni (treba od ledna do ted u vetsiny titulu pres 80%) a dividendama... ukaz mi, kde tohle jinde "dostanes"? je to riskantni? je riskantni jet autem? jak casto jim jezdis? :-)

12.11.2009, 17:09 |
Luis Časová doba uložení by byla na jeden rok.
tak na rok bych volil obdobu neco jako cervene konto,multicash,je tam tusim pres 2%.....a nebo zkusit nakoupit akcie, myslim si ze je to furt dole a za ten rok by si neco vydelat mohl. Bud zariskujes a nebo zvovis neco,kde ten vynos neni velkej,ale ta investice je relativne bezpecna.
taky hodne zalezi na tom, jestli mas 20 000kc a nebo 3 mice.

12.11.2009, 17:37 |
Luis Částka by byla okolo 1 000 000.