Navštíveno 8523x

Zdravím, netušíte někdo, kde sehnat repro od Bose za cenu lepší než na basys.cz?
hod mi do mailu co presne chces
Čiste informatívne králiku: Acoustimass® 6 alebo Acoustimass® 10 series IV?
Kľudne na FBook "mail", vďaka :o)
Bose - to jako ty co se davaji do Audin atp?
kdyby někdo věděl kam na originální BOSE repro co se montujou do aut tak tim taky nepohrdnu..... myslim že ty horší co cpou do audiny jsem už i viděl na prodej ale už kdysi jsem sháněl ty s highend řad a prostě ani prd, neví ani GM ani US bose jedině jetý na ebay...
kral : klidně zkus poptat i ty automobilový :) nikdo jinej nevyrábí to co mám ve předních dveřích :)
bose komplet z a6 prodava na AK. a doma mam sw od bose z a6:)
mno zakladatel předpokládám myslel domácí BOSE repro ....
a BOSE z A6 to si můžu leda namazat na chleba to je hodně low řada :)

12.11.2009, 21:59 |
zipp zase to nismo nepřeháněj ;-)
slim: cekaj mail
nismo: obavam se basys to v nabidce nema
:) samozřejmě jsem myslel domácí repro, v autě už Bose mám (Mazda 6)
Já vymontuje ty z mý MPS a pak je už konečně vyměním za něco, co fakt hraje - třebas Dynaudio (forever) :-)
Kolik dáš?? Rok starý !
A jestli domácí - tak nechápu k čemu, když je řada jiných repro které opravdu hrají. Ještě jsem neslyšel žádný Bose domácí systém, který by hrál dobře. Bože Bose...
zipp : neboj nepřehánim :) trochu o tom vim a neni BOSE jako BOSE..... prostě to co je audi je hodně low řada..... to co mám TOP svojí doby resp. 3 nejlepší sériový ozvučení sériovýho vozu tzn před tim je jen Caddy jinej a první je RolceRoyce :) v tomhle měřítku by audi byla asi na 60. místě :)
ale sehnat to repro kua ..... na pikaču no, odcházej tam v předních dveřích je to 20cm středobas vysokej 3cm magnetem nahoru :)
plně souhlasím se Zdeny60, je to zprofanovaná značka. Rozhodně ne zvuková špička. Je spousty vyšších kvalit
na doma určitě neni nej pokud to neni lepší řada ale v autech to v tý době vyhrálo nad všema infinity, HK atd :)
tyhle reakce jsem samozřejmě čekal :) ale máme v práci na učebně Acoustimass 15 připojené k Denonu a na domácí kino jsou docela dobré...

14.11.2009, 19:24 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-11-14 19:25:20
Tak tohle je moje parketa a to že před Caddy byl jen jiné Caddy a jeden Rolls a dle toho má Nismo 3. nejlepší sériový zvuk v autě, tak to mě pobavilo :-D Nějak zapoměl na Burmestra v Bugatti a nebo top ozvučení v Lexusech od Mark Levinsona... Ale jak ho znám, tak moje tvrzení zas vyvrátí nějaký vygůgleným srovnáním :-O
Bose mě nikdy nenadchlo ani v autě a doma už vůbec ne. Max. do malé místnosti na kino, tak se spřípěním zubů jo, ale jinak za ty peníze to je nejhůře hrající repro na trhu.
kral007: Myslel jsem, že děláš autohifi? Pokud ano, tak jak koukám veškerý selektivní distribuční prodej je v Čechách k ho*nu :-(

15.11.2009, 11:53 |
Nismo.Power | Upraveno: 2009-11-15 12:03:41
Tuner : tvoje parketa je leda se srát do věcí kterejm nerozumíš ale hlavně do mě nebo do kohokoliv kdo se ti příčí......
nauč se číst, psal jsem "top svojí doby" ....
v tý době bylo Bose 4.0 na třetim místě , zkusim ti ještě ten test někde dohledat aby jsi moh klidně spát.... jinak to BOSE co řikám tak bylo testovaný v roce 97 nebo tak nějak nicméně do STS se dávalo od roku asi 93-94 takže v porovnání s ostatníma automobilkama :)))
jinak nový lexuse jsem slyšel a je to jen o krapet lepší než 4.0 ... veyron jsem neslyšel ale ono ozvučit těch 15mm2 který jsou v tom mega interiéru neni nějak složitý kdzž na to máš 3/4mega...... nový audi jsem slyšel každopádně na nic, phaeton hrozný..... jediný co bych s 4.0 tak nějak srovnal je harman co jsem slyšel v nějakym Skovym merglu ale ta cena ? :))) prostě u aut o kterejch mluvim já to bylo ve výbavě :))
takže vychladni a vklidu dál šoupej nohama :)
BTW pak byl novější test kde myslim byl první LS400 s naka, pak 740iL s nějakym hustodrahym příplatkem na premium a pak opět 3ti bylo 4.0....

15.11.2009, 19:30 |
zipp jak hraje třeba A8 s tím prémiovým Mark Levinsonem nebo co to tam je?
A to ja se vetru s Bose, konkretne v Corvette mi z toho spadla celist, jak to dokaze zahrat v plastovejch dverich, radio vypada jak od cinanu, ale aktivni system ve dverich hraje tak, ze jsem okamzite prestal uvazovat, co ze tam vlastne dam.
A to je od roku 1997 do 2004.