Navštíveno 876x

11.11.2009, 21:02 |
Kamil dobrá práce

11.11.2009, 21:20 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-11-11 21:24:56
jo, jo, jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ani jsem nečekal, že to dopadne takhle perfektně! A doufám, že se v tom nějak nebude vrtat zase kontrolní orgány.... Kéž by takto utíkalo více šmejdů a takto dopadli taky...... Ještě bych zjistil, kdo vystřelil tu kulku do hlavy a odměnil bych ho, či vyznamenal, že se s tím prostě nes*al a jednal tak, jak by se mělo jednat vždy....
pěkně... víc takových dobrých konců

11.11.2009, 21:26 |
Mika .. pokud je vse tak jak pisi, je to jen dobre uz me nebavi jen cist jaci jsou organi lempli a pod.

11.11.2009, 21:33 |
TROY A tohle chtěj přesně lidi slyšet - jakýpak s*aní s nima a ještě je pak živit v kriminálu. Dobrá práce

11.11.2009, 21:41 |
JP | Upraveno: 2009-11-11 21:43:35
No, tak mohlo to dopadnout i líp, tohle beru jako poloviční úspěch...ten co střílel na manželku by měl chodit o něco častějš na střelnici. Ale lepší než drátem do oka no:D
ste magori, dle me docela drsny konec.
Ano, konec docela drsny. Meli ho radsi poplacat pres rucicku a rict mu: Ty ty ty, bakanej hosik, bez si zase sednout a omlouvame se za veskere nepohodli. Nasrat. Promin, ale kdyz na nekoho vytahne bouchacku, tak se tim vzdal veskerych prav a musi pocitat s tim, ze ho nekdo smazne.
drsný? to jako vážně? takže ta jeho pulina vytáhla pistoli na benga tak jak k nim měli přistupovat? jako nějakej humánní přístup podle mě není v tomhle případě vůbec na místě. naprostej souhlas s rozhlednou
je to sice blbý takhle řikat ale opravdu to je "dobrej konec" ..... stejně ale příslušníci budou mít plno práce s vysvětlovánim proč a z jakýho důvodu stříleli a zdali to nepřehnali..... chudáci....

11.11.2009, 23:13 |
20bad nikdo asi ted nezná přesný okolnosti zásahu, pokud to bylo na rychlo a bez přípravy tak to dopadlo ok, ale jestli měli možnost překvapení, výběr času, místa atd. tak bych za úspěch považoval, kdyby je chytli živý, ale i tak je pro mě hlavní, že přitom tam nezůstal žádný četník

11.11.2009, 23:25 |
Rudi jedno upozornění už dostal v roce 99, kdy mu potom ochrnula ruka, teď ochrnul komplet celej. K čemu by nám byl? Teď by si 10-14let poseděl, pak by ho pustili, udělal by další průser a opět by jsme ho živili z vlastní kapsy....

12.11.2009, 06:26 |
hanzz jako JP :)
chytnou je živý, akorát je s tím papírování. oni se pokusí o útěk znova.. pokud se rozhodnu, že zdrhnu, musím počítat i s nejhorším. já to vidím jako dobře odvedenou práci. Budiž to bráno jako výstraha pro další, kteří by chtěli zdrhnout. to jsou furt řeči jak se všude utrácí. Náboje stály cca 100 korun, něco stál zásah, který se počítá tak jako tak, odsoudí je zavřou je, bueme je živit ve vězení. Blbý je to, že ona to v uvozovkách přežila a teď bude stát spousta prachů ji vyléčit. kdyby tam zůstala tak daňový poplatník ušetřil spoustu peněz.. A mohl je použít třeba na opravu silnic na které tak nadáváte :-)
Perfektní práce,jen tak dál!!Tleskám!!
mám to kousek od baráku, když jsem to ráno četl, tak jsem se zhrozil ...
ale jinak good job!
zase zvrat :-D takze to tak dobry nebylo... :-D
[ Link ]
to neni zvrat, to se jen upresnuji informace pro ucely vysetrovani zasahu :-)
no, obklíčili ho tak, že se radši střelil sám...
však to je dobře, ještě ušetřili za střelivo
.mycTD: vidis, tak tenhle pohled me vubec nenapadl, v tom pripade smekam :-)

12.11.2009, 10:00 |
hanzz jenom škoda, že ta jeho žena spáchala nedokonalou sebevraždu...
:)