Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vylet Vídeň - jak?

o Navštíveno 745x o
o 11.11.2009, 12:33 | Antonio
Uvazuju, že vemu ženu a udelame si pred vanocema víkend ve vídni. řeším jak se tam dostat? jestli jet autem, vlakem, nebo pres cestovku. Nemáte někdo nějakou zkusenost, která by mi pomohla? popr kde se ubytovat, kde se jit podívat, atd. Nikdy jsem v centru nebyl. vzdycky jen projizdím. jel bych autem,ale nevim jak to je s parkovanim atd atd.

o 11.11.2009, 13:00 | Šestikule
Byli jsme vloni na vánočních trzích, sice jen jeden den, ale atmosféra paráda. Dopoledne jsme dali trhy a prohlídku Schönbrunnu a odpoledne/večer klasika u radnice a okolí. Byli jsme autem, u Schönbrunnu parking v pohodě, pak jsme se posunuli blíž k centru, parkovali jsme u nějakýho nákupního centra.
Jo, byli jsme tam ve všední den neb známí nás varovali, že o víkendu je to tam docela masakr, což jsme si pak potvrdili na on-line web kamerách z trhů u radnice. Takže letos valíme opět a zase ve všední den.
o 11.11.2009, 13:03 | Kesam
Jed vlakem at máme premie :D
o 11.11.2009, 13:08 | .mycTD | Upraveno: 2009-11-11 13:09:49
parkovani v centru me taky zajima. maji nejake resident zony, nebo hodiny für alle?
pripadne nejaky tip na zachytny parking?

kesam: nechci kecat, ale mam pocit, ze zrovna bahnhof je momentalne nejakej rozm*danej ;-)
o 11.11.2009, 13:14 | Antonio
jj, o tom banhofu jsem taky neco slysel. ale snad jich tam je vic,ne? prece neodriznou celou viden od vlaku
o 11.11.2009, 13:18 | Šestikule | Upraveno: 2009-11-11 13:18:48
mají klasické P+R za 3EUR na den viz [ Link ] , v centru jsou placená krátkodobá stání, která jsou však o víkendu zdarma
o 11.11.2009, 14:57 | PL113
Mám takový dojem, že před rokem jsme parkovali v podzemních garážích poblíž Kunsthistorisches Muzeum, když tam byl tutanchamon. Bylo to hned u tramvají, takže pohoda kamkoli. Kde to bylo už si přesně napamatuju, ale jestli to stálo na nějakých 6 hodin, co jsme tam byli 300 Kč, tak to bych možná i přeháněl. Prostě to bylo levný jako prase...teda taky ve všední den! Ale skoro rok stará informace.

K dopravě:
o prázdninách měli prndolína akci do vídně za pár šupek...zkus pohledat u ČD, mohla by být nějaká akce na trhy do vídně.
o 11.11.2009, 18:06 | walish | Upraveno: 2009-11-11 18:06:34
Já jedu s mladou 19.12. se Student Agency.Podle mě super,žádné starosti,zavezou tě přímo tam a neřešíš.

Šestikule: nemáš nějaký tip,kam si tam zajít,kolik stojí vstupné,kde se dobře a levně najíst a zajít na kávu? Jsme studenti,takže úplně se nám moc nechce jít do Caffé Sacher na kávu a kus dortu za 10E :-)
o 11.11.2009, 18:12 | Kesam
Jsem zkoušel ne?? :-)
o 11.11.2009, 18:26 | Šestikule
walish: je tam toho hodně na koukání, my jsme z památek dali jen Schönbrunn a v centru Hofburg, základní prohlídkové okruhy vyjdou do 10E/osoba. Normální jídlo jsme dávali jen oběd, se vším všudy vyšel pro dva do 50E v solidní restauraci. Kafe v kavárně apod. kolem 4E, v bistru/benzina a tak je do 2E. Odpoledne a večer už jsme jen "koštovali" klobásky a podobný blbosti na trzích. Jako jídlo je tam drahý o tom žádná. Jinak jestli si kuřák, tak cigára jsou tam extra drahý, kamarád kouří a říkal, že krabička tam stojí min 2x tolik co u nás.
o 11.11.2009, 20:07 | walish
Najíst levně jsem nemyslel za 50E :-D Jsou tam normal jídla přes oběd za 5-6E jak jsem koukal,jen mě zajímala třeba nějaká konkrétní restaurace.Jinak díky za info;-) Když jsem se díval na ceny vstupného do Shönbrunnu,tak tam asi nepůjdem:) Asi se zajdem kouknout na doufám Vánočně krásně vyzdobený Stephansdom:)
o 11.11.2009, 20:31 | .mycTD
walish: burger king na schwechatu a triple whopper menu ;-)
o 11.11.2009, 21:30 | Šestikule
těch 50E byla restaurace v centru s pěkným výhledem a komplet 2x jídlo (polívka, hlavní, pivo, káva, zákusek - jsme si to chtěli užít), ale jinak většina restaurací má venku vyvěšené menu s cenami, samo se dá najíst i výrazně levněji. V Shönbrunnu jsou taky pěkné trhy a výzdoba, na prohlídku ani nemusíte. Nejlepší je omrknout první týden v prosinci jejich weby a tam už uvidíš, co kde konkrétně je a jsou tam kolikrát i solidní web kamery a fotogalerie.
o 11.11.2009, 23:31 | walish
super ,díky moc;-)Jedem se tam kouknout hlavně na ten Vánoční trh.Já bych si ji taky chtěl užít,ale budu brát tak 30E,víc prostě teďka za to nedám,ale doufám,že si to užijem i tak...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3252 sekund.