Navštíveno 3441x

Tohle mě rozsekalo :-D

tenhle leták mi přijde doclea v pohodě, výčet základní výbavy v ceníku je mnohem vtipnější teda

11.11.2009, 09:53 |
clown | Upraveno: 2009-11-11 09:54:04
njn .. pro lidi, s Fackama je to luxus ..

11.11.2009, 09:53 |
Zdenek (A)
No ty kravo! :-) ................ "bohatou vyabavu" :-)))
A navic to vypada jako inzerat z doby rudejch khmeru ;-)
tak komplet zimáky a pojistka zaplacená, to je přece dobrý.
kdo by měl zájem, dám mu kontakt na tuhle super nabídku :-D pouze 30 km od Prahy :-D

11.11.2009, 10:01 |
PL113 njn, bohužel u nás si musíš připlácet i za obyčejný el. stahování oken:-/ nejsme moc náročnej národ na luxus:D
jinak se není čemu divit, že některý auta jsou "levný", když v základu maj to co před 20 lety fáčko;)
klimu, centrál, vše v el, kůži má i moje tipo z r 92:)
škodovky jsou prostě jinej level a myšlení lidí co si je kupujou taky...
mě by zajímalo, co bude za auto, jak chystá škodovka levné auto kolem 200.000,- Kč? To budou jen 4 kola, sedačka a volant ne? :-D Na trh má přijít v r. 2012
To datum 2012 je celkem vserikajici:DD

11.11.2009, 10:25 |
clown no jako sorry, ale priplacet si 10000 za to, ze v tom nechci jejich origo rejdio .., no comment :o)
No, když škeďule má jako příplatkovou výbavu zadní plato, přihrádku před spolujezdce, světýlko do kufru, tak to je megaprda:-)))))Když tenkrát prodávali toho junior-žebráka a viděl jsem to, tak jsem se jen smál.

11.11.2009, 11:47 |
Lefi Navíc v nových fabiích maj v základní výbavě vodovod v nosníkách :)
lefi:-)))))))))))))))))))))))))))))) doted nechápu, jak to auto mohlo dostat atest.

11.11.2009, 11:54 |
relax tak zase u jakyho modelu mas v tydle tride uz v zakladu klimu ? nerikam ze se nic nenajde, ale dle me budou prevazovat auta, ktery ji budou mit az v vysich stupnich vybavy .. a kdyz ti ji da nekdo do ty nejlevnejsi verze zadarmo tak proc ne ...

11.11.2009, 11:54 |
Kesam Lefi: :DDD
škoda.........škoda je umšít!:-)))
[ Link ]

11.11.2009, 12:54 |
Etien (M)
jako tappik: jeden chytrolin vedle druhyho...

11.11.2009, 13:03 |
KaZaN No nad tou výbavou se pozastavovat nebudu, ikdyž klima je na obrázku manuální, takže pěkně děkuju, ale dvě chyby na jednom papíře s pár slovy, to čumim. A ta cena je s DPH bo bez? A na kolik let to je? Na 3, 5 nebo snad 10?

11.11.2009, 13:11 |
mourl jako pan KaZaN....asi se bude platit 4990kč měsíčně do konce života :-))
Jinak vodovod je hustej, jsem na to v telce koukal s vyvalenejma bulvama :(( To je teď asi moderní pouštět odtokovou vodu neochráněným plechem v nosné části podvozku..BLE !! dneska se všude přidávaj ku*vítka ale až takhle viditelný :/

11.11.2009, 13:38 |
TomV ze sem nedavate letaky na jiny znacky, kdyz je to u vsech naprosto stejny :o) Opet se potvrzuje povestny trn v oku zavistivych omezencu :o)
Já před 14 dny koupil novou Š130L a nemám ani příplatkové zadní pásy a ani příplatkové pravé zrcátko. Škoda, že nebyla tahle akce :-(
Jinak jako tappaja a Etien...
Co take chcete od skodovky :))))

11.11.2009, 16:11 |
AR T#2: tou "novou" si to rozsek ;)
TomV: nic proti, ale neverim, ze by mistni zavideli zrovna fabii :-D
A v dnesni dobe vytahovat jako nejvetsi prednosti manualni klimu a central? To je vysmech...
Hightower: předpokládám, že ty by sis představoval u novýho auto za 200tis Kč minimálně dvouzonovou klimu, bixenon, tempomat, dešťovej senzor, šíbr se solárníma panelama, v elektrice i sedačky apod...bohužel, ani tehdy by se vám škodovka nezavděčila.
je to už celkem ohraná písnička...
jestli TomV nebude ten s tou Fábií jak mu jí sousedi záviděj :-D
[ Link ]
mě dostalo to "BOHATOU", navíc se mi třeba kokta líbí, ale jen exterier, interier je klasika koncern, bez nápadu, prostě všechno na jedno brdo. Fabie I ještě ušla, Fabie II je o ničem a prezentace jako rodinné auto je totální kravina..... Až uvidím nabídku jiného výrobce, klidně ji sem dám, ale pochybuji, že se bude chlubit takovouto "BOHATOU" výbavou
Mě by se Fabia II nezavděčila, ani kdyby byla nová i stouto výbavou za 100.000,- Kč a to myslím naprosto vážně

11.11.2009, 17:36 |
TomV | Upraveno: 2009-11-11 17:47:12
Mily Vincku, TomV mel novou fabii 5 let zpatky a urcite se nasli lidi, kteri ji zavideli, nyni ma bmw letosniho roku vyroby a zase se urcite najdou lidi, kteri zavidi, ale takovejm lidem se jenom smeju, kdyby delali neco poradneho a nepsrkali na foru zavistive jedovate kecy, tak by taky mohli mit neco lepsiho. Jen mi prijdou srovnavacky nove fabky s 15 let starejma strepama f kuzi f plny palbe trochu mimo, protoze si myslim, ze takovy vraky uz davno nemaji na silnici co delat.
Lukas: Tak proc je skoda vecnym trnem v oku? mel jsem 3x novou skodovku od fabie dal, nikdy zadny problem, jiste jsou lepsi auta, ale kdo nechce ojetinu a nema míč na vyhozeni, tak nevim proc ne
A BOHATA vybava, no klasicky marketing, je to jedno jestli fabie, nebo rohliky z tesca
Milý Tomíku, Vencaf dává přednost 15 let starýmu střepu v kůži, bude to asi tím, že prskám závistivé jedovaté kecy, jinak bych mohl mít také tu krásnou novou Fabii s bohatou výbavou, uznávám

11.11.2009, 18:00 |
TomV Mohl a nechces, Tvoje volba, Tvoje pravo, stejne jako volba kazdeho z nas, ale nechapu proc se na majitele skodovek treba tady na foru kouka pres prsty, myslite, ze treba octavia club se bavi tim jaci jsou majitele znacky X idioti? no asi tezko
tak já jsem za škodovku docela rád, mám jí pět let, najeto 165tis km a za celou dobu žádná porucha. kolega má opla vectru, během těch pěti let už druhou a každá se mu sere jak na běžícím páse. a to věřim, že by se tu našlo spousta lidí, co by o OII řekli, jaký je to šméčko a vzali vectru
Tome, myslim ze tu je spousta lidi se skodovkou, at uz Tuner se starsi, nebo nekteri s poslednim modelem, a nevsiml jsem si nikde, ze by se nekdo nekomu vysmival...
Ale tahle reklama stoji za zasmati, to snad chapes :) Super nabidka na "bohatou" vybavu a pritom ani nenapisou za kolik, resp. na jak dlouho.

11.11.2009, 19:38 |
TomV No ja nevim, kazda zprava o Sk se tu propira a hned je zde kupa chytraku, kteri uz z obrazku vedi jakej to je strep, drahej, naho*no. Samo, ze kazdy preferuje jinou znacku, ale tohle uz mi prijde dost. O tom letaku to je jina, ale to uz jsem rikal, staci otevrit jakekoliv noviny a je tam takovych perel na kazde strance nekolik
Luke_288: jak jsem napsal, kokta II se mi líbí, krom tedy takového strohého interiéru, hlavně palubní desky, o kvalitě nebo o tom, zda jsou to držáky se nebavím... výbava se doplácí za co jen jde... a Fabia II je fakt o ničem
To je klasika jelikož dělám grafika ve firmě která se věnuje i prodejem škodilek tak občes jen kroutim hlavou když dělam letaky nebo upotavky na užasne pakety nebo bohaté výbavy. Jinak proti škodilkám nic nemám OII facelift, superb kombi a yeti se mi moc líbí ale vždy při pohledu do ceníku se mi dělá zle za co vše se doplácí takže jsem rád že jsem si koupil 7 let starého opela omegu v plné vybavě s nejsilnějšim motorem co se v čr prodaval a krom spotřebních věcí jsem za cele dva roky co ho mam nemusel nic platit a při spočítání na kolik mě vyšla a kolik jsem do ní vrazil nejsem zatím ani na ceně fabie se social vybavou bohužel protože bych nebyl proti tomu koupit si novou OII facelift kombi ale ta cena za trochu vybavenou je smutna.
to jsou zase plky :O)))))
... takze jako tappaja...
jinak jezdim touhle mr*kou taky, a kdyz jsem dostal financni limit na nakup NOVÉHO auta, tak Fabia vychazela cenou i vybavou nejlip ze vseho, co bylo dostupne v tehle kategorii socialnich malych aut....

11.11.2009, 20:09 |
DaveF nejsem příznivce škodovky, ale kolik z vás kritiků kupovalo nový auto za ty 2,3 kila... budete rádi, že to není Dacie a že tam je aspoň něco z výbavy :-)
auta mezi 200-300 se tu už řešily..... tohle z toho stejně byla největší a nejhnusnější jebka :)
higtower: no a k interiéru ti napíšu, že s ním nemám nejmenší problém, co se týče designu, tak jedinej, co se mi líbí je styl audi, jinak mi přijdou strohý uplně všichni. interiér mercedes? nic mi neříká. bmw? technicky čistej, ale studenej. subaru? hrůza. takhle bych moh pokračovat skoro u všech automobilek. porovnání interiéru OII vs passat? skoro stejný, ale prostě z OII mám lepší pocit.
jinak mi vždycky vyloudí úsměv na tváři poznámky o tom, jak se někomu dělá zle u příplatkový výbavy škodovky a proto si radši koupil sedm let starýho opla v plný. jak už jsem psal, kolega má už druhou vectru, obě dvě se serou a sraly neskutečně, ale ani to mě nedonutí si o oplu říct, že je na prd. když se kouknu na nový auta- třeba insignia- má v základu víc než škodovka? nevím, jen se ptám, zkoumat to nebudu, ale věřím, že příplatková výbava je na tom uplně stejně. takže porovnávejte porovnatelný prosímvás-
.
škoda není kdovíjaká automobilka, není to premiová značka, ale dle mě naprosto konkurence schopná
konkurence shopná je jen díky nesmrtelnýmu hoax českejch lidí že škodovka tohle škodovka tamto......
za mě jediná zcela konkurenceschopná škodovka s okolnim světem je novej superb....a to i tak že mi příjde mnohem lepší než srovnatelný BMW což teda vlastně nic novýho pod sluncem neb tu nový vrtule fakt nic moc .... ale prostě superb když pominu design kterej mě prostě nebere tak to auto je velice dobrý.....
oktávka a fábka je prostě v porovnání s jinejma jen takovej joke na auto, prostě spotřebák stejně jako hajzlpapír.....
Luke_288 : Ale priznj si že treba el stahovani oken mel Golf 2,R19 atp... pritomn rok vyroby 1988 a meli to:-)
Ty woe tady to zase jede. Měl jsem čest řidit Fobii2 1.2HTP a už nikdy :D jel sem 90 po okresce predemnou byla 120ka ,tak rikam ze ji predjedu z 5ky sem podradil na 4ku a udelalo to blblbl zacal jsem predjizdet (to trvalo cca 15sekund s plynem na zemi ).Sem si upe rikal co se deje.I s 17let starou astro to zvladnu 3krat richleji a nemusim podřadit:D.Nehlede najeto 200km a spotřeba byla kolem 7L podle miho jizdniho stylu (nedodrzovani předpisu se nevyplaci po i 1.2ka si veme 7L na sto:D)to si veme i astra s tim rozdilem ze ma nalitano 260000km a je rok vyroby 1993:D
Jinak oktavka nejni zas tak spatny auto.Jinak novej superb slusny auto ,ale dizajn totalne dokurvenej.Kdyby nechaly starej a udelaly jen facelift bylo by to lepsi no...
Miluju témata o Škodovkách, obvykle jedny z nejvtipnějších
luda551: el okna v základní výbavě R19 a GII? hmm, zase jeden, co ví o čem mluví.
A jinak ostaní se běžte po ránu raději projít, třeba vám vychladnou hlavy.
A pokud si myslíte, že Škodná žije z českého trhu, haha. Je globalizace :-)))
v mým okolí měli dva lidi G2, v elektrice byl jeden z nich a to GTI, druhej neměl vůbec nic. v tomhle případě doporučím jít si stěžovat komančům, protože ti jediní maj zásluhu na tom, že jsme se zasekli na stodvacítkách a favoritách. ale tím zasekli mám pocit i myšlení některých lidí ve vztahu ke škodovce.
HTP vs 17let stará astra? astra je taky tříválec? proč si nedokážete připustit, že jsou i lidi, kterým stačí povoz na nákup po městě a to, že se blbě předjíždí jim nevadí? co třeba taková opel agila s nejslabším motorem? předpokládám, že to bude raketa s 0-100 za 7s
luda551: G2 měl el. stahování v základu? Když neměl ani 5q?
Co jsem letmo zkouknul ohledně klimy - Clio nemá klimu v základu, Lacetti, Astra, P207, Mazda 3, Punto evo......A asi další
Jinak jako Luke_288. Někteří se cítí pohoršeni jako by si to museli koupit
Luke_288: ano je to možna usměvné a byl to spiš přiklad ale měsičně mi projde několik novych škodovek rukama a na služebni cesty využívám roomstera nebo yetiho a např u toho roomstera 1.6 16v automat v ceně asi 430tis nenajdu ani kabelaž na radio, bočni pytle atd.. vybavu kterou bych běžně od noveho auta za takove prachy čekal prostě vše za připlatek aby to tam bylo a pak je ta cena o dost jinde. Mě se OII fl kombi libi chtěl bych ji protože se mi s tim i celkem dob ře jelo o superbu nemluvě ale prostě to že u auta takove třidy bych si musel dokupovat jinak běžnou vybavu a platit o x tisic vic než u konkurence mě dost odrazuje nehledě na to že se zvyšuje celkova vysledna cena auta a zaroven pak havarijka je za vic atd...
Luke_288 & MATTESS : no nerikam ze je to v zakladu ale vem si ze u skodovek to vubec nenabizely:D Astra je 4valec 1.6 55kw nalitano 260tisic a VSE BEZ PROBLEMU !!! Jediny co sem delal byly rozvody ,tlumice, termostat menil olej,filtry,svičky je pravda že bych nemel srovnavat 3 a 4valec ale vem v potaz ze astra ma nalitano 260tisic a že je 17let stara olej nezere. chtel bych videt jak bude jezdit fobie v tomto veku :D myslim ze nevydrzi ani 10let sory.Ja bych si ji nikdy nekoupil.Pisi jen svuj nazor jako ostatni lidi ale Fobia-maniaci to asi nikdy nepochopi no po s d3bil3m se muzes hadat do nekonecna!!! :D
Jinak lidi si nechaj dat plnou palbyu vyplacnou za zo pul mega pritom za tu samou cenu muzou mit novy mondeo
Jinak proti octe nemam nic naprosto pohodly auticko...jen skoda ze furt nedomyslely ty startery no.

12.11.2009, 08:14 |
kuja DaveF: Ja kdyz sem se loni rozhodoval co si koupim za mensi novy auto,tak Fabia II vychazela po BMW 1 a Audi A3 uplne nejhur :( Nakonec sem si koupil za 259 900,- Mitsubishi Colt Sport v plny(cili bylo v tom aute vsechno co nabizel cenik). Kdyz sem si pocital Fabii II,tak by me srovnatelna vysla na 440tis :) Vychazel sem z faktu,ze Colt ma 1.3 70kw,a Fabie ma vykonove podobnej motor az 1.6 77kw.
luda551: jak psal Luke_288, stěžuj si jinde. Škodovka už tehdy mohla být jinde....Ale to je pořád do kola
Paczqo: asi špatně hledáš, roomster má boční pytle v základu, přípravu pro radio taky (alespoň teď to má :-) )
MATTESS : nestezuju si :-)
MATTES: ten roomster je r.v. 2007 a fakt to tam neni ale ted jezdivam časteji yetim a tam už je vybava velmi slušna .
Při představení uváděli, že to má v základu. Měl by to mít
Myslím, že nikdo se nesměje majitelům škodovek... jen se smějeme inzerátu, ve kterém jsou ve dvou větách dva překlepy a inzerovaná supernabídka obsahuje věci, které již 15 let máme v našich autech v základní výbavě. Jinak jasně, někdo si radši koupí novou pomalou socku a někdo zase luxusně vybavenej zrezlej šrot - všechno má svoje výhody a nevýhody.
Jinak škodovkou jsme jezdili asi všichni... a tak 90% nás přešlo k jiné značce, řekl bych. Asi nemáme to správné národní uvědomění :-)
Mr.Scully: jen dotaz - ty Vaše 15let starý auta jsou stejný segment jako FII? Asi ne

12.11.2009, 12:33 |
DaveF kuja - jo, proc ne, jenze nekdo si zas radsi koupi Fabii combi, protoze ma velkej kufr a je to skodovka...
a vubec nejsem priznivce skodovek, jen ze to svy spokojeny zakazniky ma a o tom to je...
vsechno ostatni jsou kecy o nicem, kazdej vyrobce ma pravo stanovit si prodejni ceny aut i priplatkovy vybavy
luda551: 260 tisíc km není nic pro téměř žádné auto. Fabie HTP, kterou jsem používal měsíc jako služební měla najeto přes 210 tis, spotřeba oleje se vejde do intervalu výměny. Auto je na firmě stále a ani se neplánuje jeho výměna, spíš se čeká, na nějakou větší nehodu:-)
Kuja: Kde vždycky najdete ty ceny? Koukám, že nynější Colt 5dv. s 1.3 v plný je 320kkč s DPH.
To není rejpání, ale 60 litrů dolů, to už je teda slušný...
Koukam, ze nekteri porad nechapaji smysl tohoto prispevku :D

12.11.2009, 15:58 |
kuja | Upraveno: 2009-11-12 15:59:51
Dudelina: 20tis sem dostal od M Motors a 50tis od leasingovky :) Celkovej preplatek leasingu dela za dobu splaceni neco kolem 15tis,takze se to jeste porad vyplaci :) Jinak bych do toho nesel....
smysl příspěvku je stejně jinej..... to že existujou prostě lepší auta v týhle ceně je jen fakt kterej tu neni třeba nijak řešit...... dealer si asi myslí že když udělá takovejhle leták s touhle super nabídkou že se dalších XXX čechů co maj starou 105ku zblbnou a pudou si zaslepeně koupit tu novou fábiju a že budou mít aspon na vánoce prostě jen leták z hladu, prodeje čehokoliv jsou ted strašný takže to chce vypsat základní výbavu jako že to je akční přihodit 4gumy v ceně 5tis a hurá....

15.11.2009, 12:15 |
TomV OT kuja..takze leasingovka Ti pujci a jeste na tom 35 tisic prodela, prosimte ktera, ja si k ni taky pujdu koupit auto
to by mě taky zajímalo který leasingovka prodělává :))teda pokud pořád ještě funguje :)))