Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT centrum naradi

o Navštíveno 404x o
o 10.11.2009, 21:14 | martinz
ma nekdo zkusenosti s timto e-shopem popripade jake, konkretne se mi jedna o pripadne zkusenosti s uplatnovanim reklamaci

o 11.11.2009, 00:40 | Freerider
Zkušenosti tedy nemám, záleží na tom, co sháníš - koukni na www.pochman.eu. Je to můj obchodní partner a kamarád v jedné osobě. Prozatím, co jsem měl tu čest jej pozorovat při práci se zákazníky, tak velmi vstřícný přístup..
o 11.11.2009, 09:57 | martinz
tak konkretneji

koupil jsem si tam naradi to do 14ti dnu umrelo pote jsem jim ho poslal na reklamaci predem jsem je smozrejme kontaktoval po telefonu jak mam postupovat na predchazejici email nikdo nereagoval, pokud bych tam po vice jak mesici nevolal znova nikdo se me neobtezoval kontaktovat, pan prislibil napravu a ze zjisti jak se veci maji , jeste ten den poslali meil ze je to neopravitelne snazili se mi nutit jine neradi s pripadnym doplatkem
ja jsem nadale pozadoval vraceni penez jednak nebylo nic vyrizeno vcas a beztak jsem chtel prachy protoze mezitim jsem si musel vercajk sehnat jinde
pote tedy odpoved ze poslou penize na ucet , obratem jsem poslal cislo uctu plus sken puvodni faktury kterou asi stratily nebo pro kontrolu
po cca 10 dnech peniize stale nikde tak jim volam jestli to mysleji vazne nacez omluva cislo dve ze ucetni to nekde zatratila ale obratem posilaji
no a k dnesnimu dni je to dalsi tyden a stale nic cislo uctu atd bylo vse spravne
jelikoz uz mi je i lito penez za telefon vcera sem poslal ostrejsi mail tak uvydime

a ted otazka
standartne mama narok na uhradu veskerych nakladu na reklamaci plati to i u nakupu prez internet ???
zaplati mi jen cenu zbozi nebo i dopravu spojenou s nakupem
kazdopadne druhou postu spojenou s reklamaci by uhradit mely ne
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3394 sekund.