Navštíveno 2136x

už asi 3týdny mám na telefonu zmeškané hovory nebo mi téměř pravidelně kolem 20:00 hod volá jedno číslo, resp. se střídá poslední číslo (co týden tak se zvyšuje)
zkoušel jsem googlit, ale nic určitého jsem neobjevil :o(
zpět volat nezkouším, páč bych nerad viděl účet za hodně moc peněz
jde o číslo +420599524530 a před cca 10min volalo už 539
a mění se pouze koncové trojčíslí?

10.11.2009, 20:06 |
TROY nějakej automat nebo ústředna - předpokládám,že ti to volá na mobil
pevná z Brna bych řekl,zavolej z bundy třeba ne?
zatím se mění jen poslední číslo, ale po dnešku si myslím že řada 530 dojde a bude změna na 540 ...
mám paušál asi 4roky u TM od začátku (žádný přestup)
LukeFab: na to nemám čas, a když by byl tak si na to nevzpomenu ...
teď jsem to sem dal jen proto, že mě to ted zase prozvonilo, tak jsem prolez zmeškaný hovory a vypsal si čísla
první záznam co jsem našel v mobilu mám ze 16.10. 16:31
No me uz asi mesic vola +4205858 coz je nejake kratke, ne????
jen bych upresnil, ze ta pevna je z OVy, nikoliv z brna.
Ostrava jo? hmm tak to už vůbec nevim o co GO :o/
asi tak na 99% to bude tvoje banka, nebo nejaky takovy ustav... cisla na konci se menej protoze to je brana... jednoduchy, zvedni to a uvidis.
tak z banky nebo jiné instituce by volali dřív než ve 20hod a už vůbec né v neděli ...
asi vyžkouším tu tel. budku
Petura: kdyz jsem mel opozdenou splatku uveru tak z GE money volali klidne i v nedeli ve 21:30.
To mas jeste dobry,ja jeden cas den co den mel cislo utajeno,ani mi nestacil prozvonit mobil.. i kdyz sem drzel mobil v ruce,nestihl sem tuknout ani do tlacitka
uměl by někdo zjistit o jakou instituci jde?
opravdu nemám tušení o co by mohlo jít...

10.11.2009, 21:14 |
Pekys to zvedni ne? Budou to nějaký vtěrky z pochybnejch ústavů, nabízející ještě pochybnější půjčky apod. služby.
Ty volaj o víkendech, ráno, večer, je jim to jedno a ani jim to není blbý, když se jich zeptáš proč otravujou o víkendu nebo tak pozdě.

10.11.2009, 22:36 |
fredy tak co se týká bank mají tak nějak dovoleno že můžou volat od pondělí do neěla a to do 22:00 takže klidně to může být bankovní ústav... nedlužíš nějakou splátku nebo nejsi v nepovoleném debetu???
jako vecina nademnou bude se jednat o jakoukoli veci organizaci nebo firmu s mobilni ustrednou , vsichni te strasi s bankama muze to bejt klidne nakej obchodak atd .
právě že nedlužím a nic nesplácím, do inzerátů svůj telefon moc nedávám a hlavně teď nic ani nenabízím :o)
zvednout sem se to bál, protože nejprv sem měl jen zmeškaný hovory a myslel jsem si že to bude nějaký automat s hodně drahým tarifem na účet volaného ...
Mne nedavno volal CEZ ,pruzkum jak sem spokojeny s jejich sluzbama a bylo to v sobotu v 21:30 :-/