Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > most barikádníků

o Navštíveno 1004x o
o 10.11.2009, 15:52 | michal_smsmsm (A)
Může te mi pls někdo skutečně znalej, vysvětlit jak je to s těma rychlostma a radarama tam?? Včetně pokračování na ulici V Holešovičkách, fakt sem tam z toho zmatenej co kde je a kde to bliká a fotí a měří... A k čemů je na rozhraní ulic V Holešovičkách a Liberecká, ve směru nahoru na jedný z cedulí pásmovej radar kterej nemá druhou část?? Dík

o 10.11.2009, 16:10 | Pavel 528
jed tam 50 a nebudes mit problem..o)))
o 10.11.2009, 16:28 | michal_smsmsm (A)
to já právě 50 jezdim hned jak vjedu zespodu na most az nahoru k Liberecký, tam pak jedu 130 nebo co tam tomtom říká že se dá a právě proto mě překvapil nahoře ten pásmák kterej nemá druhou část a nevim teda co tam měřej. A dolu je to podobné, někde tam jedu 70 nahoře a pak dole 50 zase až za most, ale sere mě že mě lidi předjížděj a já teda nevim kolik tam fakt mám ject :-D abych nebyl zase za brzdu, je fakt že tam jezdim jen v noci a tedy skoro bez provozu, ale i tak...
o 10.11.2009, 16:40 | muSlim
Druhý časť pásmáku je u Liberca :oD Ja tama jazdím 70 v kuse, punkt.
o 10.11.2009, 21:03 | Pekys
Slim: U Liberce asi těžko, když to vede do Litoměřic .o)

Taky nevim, bud jsem si začátku nevšiml, nebo to není radar. Dole je 50, tuším od OMV, nebo tam někde začíná 50. Dost tam měřej - obousměrně, stacionár funguje asi jen směrem dolu, pokud ještě funguje.

Jinak podle týhle mapy by to měl bejt pásmovej, možná ve výstavbě, protože tam jedny kamery chyběj, pokud se teda držej plánu s výstavbou radarů. Jinak bych řekl že je to okruh, aspon je to tak značený, takže by tam měla být 80. [ Link ]
o 10.11.2009, 21:10 | Nismo.Power
to ti řeknu zcela přesně :)
bejvala tam 70 nahoru i dolu.... pak to omezily směrem dolu a všici tam jezděj jak posraný.....
ten radar uprostřed už pár let nefunguje chytaj tam jedině za jízdu po autobusáku většinou :)
směrem nahoru když jedeš z argentinský tak u OMW je značka 70.... ovšem ta by měla platit až na libereckou protože tam neni křižovatka.... ovšem už jsem se z dvou důvěryhodnejch zdrojů dozvěděl že tomu tak neni a ten sjez počítaj jako křižovatku tudíž je tam 70 mezi OMW a sjezdem k vltavě což je asi 100metrů.....
co se radarů týče a chytání tak směrem dolu se nestává že měřej, když ano tak stávaj za poslednim barákem a nejsou vidět tzn tak 100metrů před tim billboardem světelnym.... nebo občas na zasávce u toho billboardu ale tam chytaj jen ty co ráno jezděj autobusákem.....
směrem nahoru se měří bud za blikající cedulí stává tam schovanej transporter s tripodem v kufru, nebo stávaj za cedulí na tom viaduktu, další varianta je policajt s tripodem uprostřed mezi svodidlama a poslední varianta je modrá/červená oktávka základovka barva pomalu jedoucí .... na ty to chce dávat bacha už hodněkrát sem na poslední chvilku brzdil :)
a ty radary nahoře na ceduli co nemaj konec ty zatim nejdou , bude to nějakej novej úsekovej :)
o 10.11.2009, 21:17 | Pekys
Jo, zvlášt ta bukvice mezi reklamníma cedulema na mostě cestou nahoru je záludná :o)
Jinak ještě cestou dolu občas bejvali pod mostem.
o 10.11.2009, 22:40 | muSlim
2 Pekys: keby bolo nieeečo, čo sa Ti dá zniesť... :oD To bol joke na to že písal že jazdí k Libereckej, no jedno, nevyšiel :o)
o 10.11.2009, 23:52 | El_Vita
tak jednou mě tam na tom mostě /viaduktu/ taky měřily tím svým lasérovým dalekohledem :-)

stihl jsem jim jenom zamávat, ale zatím mi zpátky od nich žádný dopis nepřišel.

Jinak jezdím tama denně, dolů tak 60 do kopce i 80 ale zatím fakt nikdy nic ... (ťuk ťuk)
o 11.11.2009, 00:08 | Nismo.Power
jj, od doby co mi došla výzva odtamtud která naštěstí byla promlčená tak tam jezdim pomalejc ...tj tak do kila :) rekord tam držim 230 z kopce z nájezdu od bulovky :)
o 11.11.2009, 00:17 | El_Vita
ja jednou zažil něco podobného s kamarádem sebevrahem v plném provozu.

málem jsem mu vyrval madlo u dveří, .. blázen ...

jinak v noci se to dá :-)
o 11.11.2009, 08:37 | Pekys
Slim: já vím, ale nedalo mi to ;o))
o 11.11.2009, 08:39 | muSlim
2 Pekys: tak nabudúce zalez :oD
o 11.11.2009, 08:42 | tykeev
často taky měřili laser trojnožkou směr nahoru a stáli přímo na tom mostíku nad silnicí
o 11.11.2009, 23:15 | Pepe
Nismo: ty asi ty policajty pritahujes, ja jsem tudy jezdil denne cca 10 let a jestli jsem je tam za tu dobu videl merit dvakrat...
o 12.11.2009, 21:09 | Nismo.Power
Pepe : v tom případě bych sázel spíš na to že jsi slepej a prostě je jen přehlídneš, oni se tam dobře maskujou ale pokud víš kam chodej tak je tam budeš potkávat minimálně jednou tejdně a to tam projedu tak 2-4 denně max někdy třeba vůbec.... ale i tak je prostě potkávám a to tam nejezdim stejný hodiny ale různě :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.7838 sekund.