Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosím HiFi radu...

o Navštíveno 645x o
o 10.11.2009, 14:15 | TicTac
Určitě se tady najde někdo, kdo se vyzná...
Prodávám sestavu Technics a nikdo se mi na to neozývá - takže je problém v ceně. Ale taky je problém to, že já se v tom moc neorientuju a tím pádem nemám tušení jakou cenu to asi má.
Můžete se na to podívat a zhodnotit?
Předem děkuji.
Jedná se o:
[ Link ]

o 10.11.2009, 15:03 | Tuner#2
Myslím si, že cena odpovídá, moc se v bazarových vecech nepohybuju, ale receiver nový kolem 8 - 9tKč a CDčko stávalo tuším kolem 6 - 7tKč. Bohužel dnes lidi raději koupí celé kino za 5tKč a že to hraje jak telefoní sluchátko neřeší :-(
o 10.11.2009, 15:17 | hanzz
Myslím, že kdyby to CD umělo MP3, tak se to prodává líp. Ale kdo si chce stavět doma nějaký hi-fi, tak asi kouká po něčem jiným, než po Panasonicu...

Každopádně ftipně podaný inzerát ... a zadarmo! :))
o 10.11.2009, 17:43 | TicTac
Tuner2: díky, takže mi nezbývá než čekat jestli se najde někdo, koho to za tu cenu bude zajímat.
hanzz: tobě taky děkuji za "přínosnou" odpověď. Je vidět, že tomu rozumíš;-)
o 10.11.2009, 17:49 | Honcke
Panasonic?Já myslel že to je Technics.
TicTac:mě by to zajímalo,ale až po vánocích,teď je to blbý:-(
o 10.11.2009, 18:04 | Tuner#2
Technics = Matsushita = Panasonic = jeden zakladatel = jedna firma. Technics nebyl nikdy žádný top komponent, ale občas se jim taky něco povedlo. Tak to asi hanzz myslel. Co se týče MP3, to je zas dáno dobou, mě to například na mém Denonu vůbec nechybí, když už mám MP3, tak připojím k zesíku iRivera a jedu kulisu z něj a neničím si mechaniku v drahém CDčku.
o 10.11.2009, 18:40 | choze
jj nezbývá než čekat.
jinak tohle jsou slušný komponenty

ps. škoda, že už matsushita nic takového nevyrábí
o 10.11.2009, 18:44 | Honcke | Upraveno: 2009-11-10 18:46:25
Tuner:aha,tak to ju.Já právě plánuju nějakou sestavu,v autě jsem to musel omezit,tak aspoň něco domu.Moc se tadyvtom nevyznám,tak jsem myslel že Technics je dobrý.Ale zrovna teď jsem koukal v Stereo a video časáku na Onkyo a nevychází to cenově úplně nejhůř.I když 22k za zes a CDčko nejni nejmíň:-) Já bych mp3 ani vyloženě nechtěl.Když je,tak proč ne,když není,tak neva.Když si chci dopřát trochu kvality,proč tam budu coát ořezaný srágory že jo:-)
edit:cpát:-)
o 10.11.2009, 18:50 | choze
Honcke - tomu co píšou ve stereu a videu už dávno nevěřím, je to těžká komerce....
o 10.11.2009, 18:56 | Tuner#2
choze: Asi tak, to je děs co dnes vydávají...
o 10.11.2009, 20:52 | TicTac
Díky vám moc za komentáře - takže cenu nechám. Na prodej nějak moc nespěchám, jen jsem chtěl vědět jestli nejsem cenově úplně mimo a srovnání jsem na netu moc nenašel.
o 10.11.2009, 20:54 | Honcke
choze,Tuner:co dnes není komerce:-(
o 10.11.2009, 20:55 | Honcke
TicTac:kdybys měl náááhodou ještě po vánocích,tak se ozvu ju?Ale když budeš mít nabídku tak to střel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3183 sekund.