Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > RC dotaz

o Navštíveno 725x o
o 09.11.2009, 15:17 | OMEGA
Videl jsem tady povidani o RC, jake atd. A jak jsem tak ruzne koukal, tak bych taky neco chtel. Aby to nebylo nic foroveho, prezilo praseni a jezdilo na normalni benzin.

Co se mi libi z toho co jsem videl je Baja 5T. Zajima me kde koupit nejlevneji, jaky olej se primichava do benzinu (origo kupovat nebudu ofc).

Co je potreba tam jeste dodelat aby to bylo fakt hotovy, nebo jestli staci fakt zakladni auto a je bez vylozenych slabin atd.

Jestli jako laik zvladnu zakladni servis...porad mi to prijde oproti elektrice a nitru nejjednodussi.

Pripadne poradit jiny model v meritku 1:5 (mrnousove me nelakaji), ve stejne cene atd. Diky za nazory.

Jednalo by se o novejsi 26 ccm verzi 2.0

o 09.11.2009, 16:58 | dddd | Upraveno: 2009-11-09 17:00:07
mě jen vždy zaráží, že lidi nevědí co chtít, chceš monster , buggy, rallycar, jinak jsem pro MCD.
o 09.11.2009, 17:26 | OMEGA
No kdyz pisu ze se mi libi Baja 5T, tak mi prijde ze to staci.
o 09.11.2009, 21:10 | dddd | Upraveno: 2009-11-09 21:14:31
jj omlouvám se ti, sry
o 12.11.2009, 22:55 | Smrada (M)
Olej se dava do benzinu. Nejlevneji asi ze statu nebo z HongKongu (problem je, ze krabice je velka a ve statech maji max rozmery na balik). Nevim jak u Tecka, ale u 5B casto lidi lamali zadni spodni ramena. Origo plynove servo je pomerne slabe na tak tezky auto, ale jinak je snad na zacatku neni moc co tunit. Je dobry davat pozor na bordel, co jde ke vzduchovemu filtru, pokud je to nutne, chranit ho nejakym krytem. Jo a doufam, ze mas dostatecny misto, kde jezdit :) neni to na parkoviste ;-)
o 13.11.2009, 10:34 | assassin
Smrada: jeste te drzi RCcka? ja poridil crawlera a premejslim ze se vrhnu na drift:)

jak rikas 1:5 uz je narocny na prostor, ono uz i 1:8 monsterem to neni na placek pred barakem...

ja uz bez elektriky ani ranu:)
o 13.11.2009, 18:51 | Smrada (M)
Nejsou na to penize, bohuzel. Crawlera bych taky chtel, ale ted fakt nejni moznost si poridit neco dobryho. Vsechno jsem prodal, zbyla mi tu nabijecka, zdroj a jedna 18tina placka
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3331 sekund.