Navštíveno 11813x

Jak správně vyměnit baterku v klíčku koncernu passat 02?
Někde sem zaregistroval inforamci, že se to musí udělat v nějakém spěšl postupu, jinak je zle.
UTFG
nevim jak vypada 2002 klicek, ale urcite si vyberes
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] #
zadnou zradu bych v tom nehledal, jen si priprav spravnou baterku a vlastni vymenu udelej rychle, pak ani nemusis synchronizovat klicek (ten postup u VW neznam, ale delal sem nekolikrat na Opel)
no nejde ani o hardwarovou výmenu baterky ale nějaké synchronizování klíčku s autem.
imobilizér je zachovaný ten je vypálenej v čipu, co se týká ovladače je zde riziko že to přestane komunikovat takže zkusit a pak jedině do servisu aby ti klíč dohráli, měnil jsem zatím asi 40 baterek a 1 jediný ovladač přestal makat takže jsme si ho nakodoval
Kdyz to udelas dostatecne rychle, melo by to byt OK.
no našel sem návod a tam se píše že se musí do minuty vložit klíč do zámku a odemknout s ním auto... tak to je docela vtipný, protože jsou originálně zaslepený zámky.. tak to je asi konečná. Klíč totiž nereaguje
Only_One:tak to je blbost s tím klíčem,pokud ti ovladač nekomunikuje už nyní tak nemáš co ztratit, vyměň baterku a zajed si k někomu na nakodování ovladače kámoš ti to udělá zdarma servis za 300 tak co řešíš,pokud máš v háji ovladač a máš třítlačítkový sklopný klíč mám náhradní ovladače za 500 kus v servisu za 2-3 tis.
no já bych rád :) jenže problém je tento - auto stojí na parkovišti, ovladač se vybil, koupil sem novou baterku vyměnil a teď to auto nejde otevřít klíčem na dálku. Zámky jsou zaslepené... tak fakt nevím co s tím
Aha tak to máš pane trochu problém, to máš jen jeden klíč?
a kufrem se tam nedostanes?
ají kufr sem v zápalu bezpečnosti odpojil. druhý klíč ač to je trošku komick,é tak ten je vybitej taky už z loňska... na něj sem se vykašlal :-D takže to vypadá asi na docela zajímavej problém
nj sis udělal z auta takový drahý terárko. Každopádně hodně štěstí
tak zkus vyměnit tu baterku nemáš o co přijít, třeba to půjde

09.11.2009, 17:58 |
gizmi Ja mel rozebranej klic bez baterky xkrat a nikdy zadny problem..
Taky jsem v lete zazil podobny incident.
Nefunkcni ovladac, auto zamkly na verejnym parkovisti....
Tenkrat to byla nastesti jen utopena baterka co se diky zkratu asi po tydnu opet vybila.
Uz jsem vymyslel novy central kdyz me jeste napadlo zajit do servisu kde spravujou telky a dalsi elektro kde mi frajer behem 10minut ovladac prokontroloval a proletoval a od te doby klid :-)
Kazdopadne od te doby mam jednu baterii v rezerve.