Navštíveno 1299x

Nevite nekdo jestli se da nejak (legalne) urcit kde se nachazi telefon podle telefoniho cisla?
Predem upresnuji, ze to nechci abych kontroloval manzelku :-)
Jedna se o 773******
Phity: to ti řekne operátor.. jedině
Myslim, ze T-mobile ma neco jako ,,kde je,, a tam ti to nejak najde, ale nevim jestli to maji vsichni operatori nebo jestli to vubec nejak jde. Operator mi to nerekne, protoze jsou to lakomci na informace :-)
kdyz sem shanel simku kam by stacilo poslat sms a ona ti posle svou polohu, nabidl to pouze tmobile. Simka stala kilčo a od té doby o auto menší strach:)
axetom: to neni spatny napad, ale to mi ted nejak nepomuze.
poloha nikdy neni přesná je pibližná, určuje se podle toho ke který bunce si přihlášenej a pak jakou máš odezvu k těm okolnim...... jde to zjistit na jakoukoliv SIM která je aktivovaná v nějakym telefonu ale problém že se toho využívá max. tak při trestnim stíhání či hledání kradenejch věcí apod...... na cokoliv jinýho je to omezování osobní sbovody tudíž nejde :) ale technologicky to samo lze...
Jednou jsem v praci sedl k PC a v liste tam bylo T-zones tak jsem to otevrel a bylo tam prave to jak jsem zminoval vyse ,,kde je,, bylo tam napsane telefoni cislo a nalezena priblizna adresa. Tak to asi nejak jde.
dj.DEKL: jj, to je presne ono.
Ale to mi taky nepomuze :-(
Bez toho aby ta osoba věděla že ji můžeš sledovat, to jinak legálně neuděláš...
Udělá to každý operátor, přesně jak píše Nismo, při jakém koliv trestním řízení, toho využívámě běžně, ale je to jen přibližné, podle toho do které buňky se karta přihlásila.

08.11.2009, 11:52 |
fredy s přesností na desítky až stovky metrů, taky jsem zkoušel a ve městě prakticky nepoužitelné a dohledání třeba auta....
Ve městě to je naopak přesnější... je tam větší hustota vysílačů.