Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Autobazar AAA

o Navštíveno 993x o
o 06.11.2009, 23:11 | Šogun
Jaké máte kdo zkušenosti s autobazarem AAA, je to všechno pravda co nabízí? Díky

o 06.11.2009, 23:13 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
utfg!

bylo to tu nespocetne, najdi si to v historii
o 06.11.2009, 23:20 | relax
no myslim ze tu moc chvali nenajde :), ale rek bych to asi tak ... zalezi na jakej kus padnes, pokud se vyznas nebo mas moznost si vzit sebou nekoho kdo se vyzna a to tak ze dobre myslim si ze se da vybrat, nesmis se nechat ukecat do prvniho auta .. pokud budes mit smulu a koupis nejakou mastenku coz by nebylo nic uplne tak neobvyklyho tak to je horsi ... zalezi co a za kolik chces no, co se tyce benefitu zaruk a podobnejch veci tak zelezi co konkretne mas na mysli..
o 07.11.2009, 00:58 | bartosek
Prodat ještě, kupovat rozhodně ne. Vzal jsem místo peněz Jeepa, dal jsem jej do prodeje do AAA. Nabídli asi 70 tisíc, mně to stačilo, tak jsem ho tam nechal.Když jsem sledoval, co se s autem stalo, tak prodejní cena byla 170000,-, na tachometru se z 240 tisíc stalo 140 tisíc. Potom cestoval mezi Brnem, Prahou, Olomoucí a nakonec to někdo koupil. To je můj pohled na tuto firmu.
o 07.11.2009, 07:18 | Zdeny60
Je to o konkretní situaci. Je třeba si uvědomit, že trh s auty je 90% podfuk. Skryté bouračky, problémové motory a jiné agregáty , to vše se ukrývá pod oblíbeným sloganem bazarníků: pane, autíčko je v top stavu, 1. majitel, nebouranbý, zaručený kilometry.

Má to však, jako každá mionce, dvě strany:
1. někdo potřebuje rychlý prachy = výkup v AAA je zatím to nej, co jsem viděl. Vykoupí všechno, i dědovýho prohnilýho Forda, kterj se snad koupal v moři - a ani se nekoukli na spodek (Pardubice). Ale každá věc si najde kupce a jsou lidi, kteří chtějí levný auto a na nějaké "drobné kosmetzické vady" nehledí. To je o rychlostio obratu a slušných cenách obecně v AAA.

2. natrefíš na člověka, který tam dá fakt své auto v top stavu, protože jednoduše nemá z řady důvodů čas inzerovat a čekat. Tak jsem koiupil auto já - rok starou 3MPS s 3.800km v plné záruce bez sebemenšího škrábanečkua problémku - tedy nové auto se slevou báječných 250tCZK. Je pravda, že toto se děje spíše v kategoriii aut s vyšší cenou. Pak mají AAA vždy cenu prodejní nižší, než např. autorizovaný dealer za shodné auto.

Případů a+b je tak těch asi 10%. Zbytek jsou případy (jako v každým jiným bazaru téměř), kdy musí člověkpři prodeji projevit maximální obezřetnost a nedůvěru ke všem a ke všemu a v případě sebemenšího náznaku, že by se mohlo jednat o nefér jednání ze strany bazaru, okamžitě odejít a ne podporovat lumpárny bazarnickéch zjebů. Trah s auty je nekonečný a jen tento náš mpřístup může působit aspo%n trochu jako přirozený filtr. Největší zjebové za chvíli zmizí a z těch menší možná časem zůstanou ti lepší, férovější. Aut na trhu je obrovský přetlak, takže vybírat se dá.

Já tedy za sebe mohu prohlásit, že jsem v AAA 4 auta prodal a 2 koupil (z toho 3x Pardubice - 2 prodeje a 1 nákup) a to samé v Olomouci a nikdy jsem neměl pocit, že bych se stal terčem extra silného útoku na mě ve smyslu maximálně podvést. Za ty ceny, co vykoupili moje auta (i když bych přímým prodejem dostal více), ale šlo o čas, jsem byl spokojen a to, že na všem oni-na rozdíl od nás-vydělají, od toho se musíme holt oprostit.

Prostě AAA jako každý jiný bazar má stejnou politiku prodejej, jen ta v AAA (podpořená aktivním přístupen placových prodejců), má jaksi vyšší účinnost. Ale jinak je to všude stejné. Znám výjimky, ale těch je jak šafránů-jedni, co vozí speciálně SUbaru, ale to je uzavřená komunita fajnšmekrů a pak jedni kluci nedaleko od Chrudimě, kteří mají taky fakt (na dnešní dobu) férové jednání a hlavně nabízí krásné vozy.

Jak říkám, je to o lidech a o situaci.
o 07.11.2009, 07:47 | Rudi
Já tam koupil mondeo 2,5 V6, 97rok, s KO motorem, né teda v Áčkách v Praze, ale vedle v Diskontu, kde maj auta s jasnou závadou. Prodávalo se nejdřív v Áčkách asi za 50tis., pak byl slyšet už spodek, takže motor více méně KO a měli ho za 17tis. Ještě jsem ukecal slevu na 15tis., byl to TOP STAV vzhledově na 16" hliníkáčích. Takže naprosto super kauf!
o 07.11.2009, 08:08 | H-Honza (M)
ja si nemuzu pomoc, ale jejich auta jsou vzdycky nastrojeny vrany.
Co jsem videl, nevim jak delaji vstupni kontroly, ale vzdycky to bylo auto zboreny, spatne dane dohromady, a pokazde si ho koupil naivni clovek ktery tam sel s tim ze se v autech nevyzna, a chce nejake zaruky, a nekde slysel ty jejich sedmilharsky reklamy.
Ted tady zrovna resim jednoho sharana, kde je pulka plastu v motorovym prostoru lepena, vsechno se to rozpada, a elektrika napadena rychlokutilem vypovida sluzbu.
Kdyz tam obcas zavitam je pravda ze se tam objevi zanovni pekny auta, ale ty "normalni" auta kolem 200 - 300 jsou podle me z velke casti polepeny vrany.
o 07.11.2009, 10:25 | Nismo.Power
hledej hledej,..... už jsem je tu rozepisoval před pár měsícema.... bydlim kousek od pražský pobočky a mám/měl jsem známý co tam pracovaly....... auta od nich nebrat, dneska už to sice nejsou corky ale jsou to neleštěný pasti většina pokud to neni zrovna fabia apod mrdky ,ty tam mívaj provereny opravdu
o 07.11.2009, 11:41 | Briann
jedina blbost jak tu nekdo psal je ze se v aaa stacej kilaky, fakt se nestaci uz x x let, proc je zbytecne rozepisovat. Maji nasponovane ceny, a vykup na hranici smichu, ale je to obchod...a lepsi to nebude, kazda firma pred krachem se snazi nejak zachranit.
o 07.11.2009, 12:26 | Nismo.Power
kilaky tam dneska stacej uz jen na starejch šrotech...... u fábek apod k tomu nemaj důvod kdzž pominu to že už jí spíš seženou stočenou....ale levárny už tam nefrčej tolik jak ze začátku kdy pár aut tam prodanejch dojelo k bauhausu a kleklo a hurá soudit se :)
každopádně prodej tam je na prd, řeknou ti 200 přijedeš a víc jak 150 ne...... nákup je ok, našponovaný ceny, ty si vybereš naleštěnej šrot a mávnutim ruky je ukecáš o 30 dolu a odjíždíš... :)
o 07.11.2009, 12:30 | relax
Tak s tema cenama si dovolim lehce nesouhlasit, hlavne u likvidnich aut, nejakou dobu sem tam delal a vim jaky sou provize napr. na fabiich apod. autech kdyz vemu kolik je z ty provize placeno lidi, ukonu a materialu ... tak zase takovej vejvar na likvidnim aute nemaj. U aut jako Jeep to je sice nastreleny ale nakonec se to stejne vetsinou proda za jinej peniz nez tam na zacatku daj ...
o 07.11.2009, 16:27 | .mycTD
jako relax.
nadruhou stranu, kdyz si vezmu jen sve zname, co vsechno v Aaa udali za pasti...
o 07.11.2009, 16:59 | Soptík
Já jsem v AAA (Ústí)koupil někdy před pěti rokama Octavku a za celou dobu co jsem jí měl nebyl sebemenší problém.Takže za mě jsou Áčka v poho ale záleží jaký auto se vybere.Chce to bejt opatrnej a nenechat si vnutit nějaký auto od prodejců.
o 07.11.2009, 19:35 | Rudi
Kámoš mi sám říkal, jak tam prodal asi 2-3 auta do výkupu, šílený pasti, zvenku vypadalo parádně, nějakou výbavu to taky mělo a cenu mu nabídli slušnou. Jedno mu akorát nevzali bo tam byla snad vařená příčka.
Jinak já se ani nedivim, že dobře prodávaj, když vidim ty lidi, který tam jezděj nakupovat a s jakým osazenstvem, typu "mámo, ta červená tomu sluší, to bude naše beruška".
Ono i já, když sem prodával auto, tak mi přišlo, že vždycky přijeli "troubové", jednoho jsem dokonce musel přemlouvat, aby se v tom vůbec svezl a věděl co kupuje, další se sotva projeli 500m, že jim to stačí a berou to....ano, pasti to nebyly, všechno jsem jim o to řekl, ale i tak, radši známýho mechanika a základní věci na místě pozná, motor trochu taky.
o 07.11.2009, 19:53 | Martyn
Koupeno jedno auto - naprosta libovka v opravdu top top top stavu, ale problemy s cenou, na webu uplne jina nez v realu - udajne zjistili ze stav auta neodpovida tak nizke cene, asi nejsou moc zvykli na takove vune:) predchozi majitel potreboval tychle cash na nove, tak to proste vrznul za par susni do vykupu..
Prodej hruza, do tel. naslibuji hory doly, realita o 40% jinde, pritom auto v poradku..
o 07.11.2009, 20:21 | Šogun
Super, někteří tady psaly přímo romány :-), ale každopádně moc díky všem za info, asi se poohlédnu někam jinam, vypadá to k sousedům na západ! Díky
o 07.11.2009, 20:33 | relax
tak ony ty zakladni pravidla pro koupi auta plati i pro koupi na zapade :) .. proste nekoho kdo se dobre vyzna sebou ... muzes koupit nejakou nalestenou pastiku v nemecku (ci kdekoliv jinde) stejne jako v ackach :)
o 07.11.2009, 20:42 | mrazik
Kamarad pred 3 roky u nich koupil Zafiru a je spokojenej. Asi mel stesti.
o 07.11.2009, 21:27 | Rudi
asi tak, pelech můžeš koupit jak v Áčkách, tak u Němce či Turka na západ u nás.
o 07.11.2009, 22:00 | .mycTD
tak ono je treba rozlisovat auto a prodejce...
pokud je auto v cajku, tak je ti jedno, od koho jsi ho koupil a nemuzes podle toho hodnotit uroven prodejce, bo to proste neni jeho zasluha.
o 07.11.2009, 22:23 | Nismo.Power
hledej u soukromníků vyprdni se na bazary......
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.329 sekund.