Navštíveno 619x

pristi tyden bych potreboval dopravit moje 4 alu 17ky k mishanovi na vylesteni, budou zutý,necham je jeste kompletne vymejt takže budou cisty zadna spinava prace, potreboval bych je dosta bud brno,vsetin,zlin,olomouc tak kdyby nekdo jel ze severu cech pripadne do prahy bych je jeste privez, platim láhví dobrého pití :)) díky moc
já bych ti je vzal :-)))))))
samo...joke ;-)
ok tak si pro ne prijed do usti vylesti mi je a zas mi je privez domu to by neslo? :)))))))))
hmm, kua sehnat dopravu přes celou republiku bude trošku oříšek :-(
Nic není nemožné............
spousta lidi jezdi treba praha brno a pri nejhorsim jak sem rikal si udelam hold vejlet mno :)

07.11.2009, 07:49 |
Rudi sežeň velkou krabici a pošli přes poštu
v patek pojedu z prahy do brna ;-)
luke: beru! ve stedu nebo ctvrtek je sjedu nechat zout a umejt hod mi do mejlu na tebe tel. ja ti ve ctvrtek zavolam a domluvime se diky moc
tak je to s mishanem domluveny jestli ti to nebude vadit nechal by sis je do nedele nebo pondeli u sebe pak si je u tebe vyzvedne
jo to by slo... ale spis pondeli v nedelu asi nebudu doma... ale nejses to nahodou ty kdo si odemne mel brat sedacky a pak to nevyslo? :-)))) tel: 608 888 697
Luku, sedačky nejsou kola :-))) telefon mám, tak ti v neděli odpoledne zavolám jak na tom jsi ;-) a bud dojedu, nebo až v to pondělí
mishan: tady jde jen o princip protoze to o cem mluvim mi tenkrat dost podrazilo nohy...
luke: nene ja jediny sedacky co sem kdy kupoval byli tyto co ted mám od balíka :))
no tak v tom pripade ok...
Hmmm škoda v sobotu jsem byl v Brne,a k Mishanovi to mam kousek :)
neva, doprava zřejmě dohodnuta přímo z Ústí na VS ;-)
tak tak luke vypada to ze budes mit volno :)
tak si priste skubnite :-P :-)))