Navštíveno 561x

06.11.2009, 09:57 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-11-06 09:59:35
Jelikož u mého zaměstnavatele nastaly vážné změny a já mám být od nového roku převelený do Liberce, což mi nevyhoju nadšený z toho nejsem, sháním práci novou. Kdyby jste o něčem věděli prosím dejte mi vědět. Cokoliv v kanceláři, jakákoliv činnost, rychle se přizpůsobím všemu. Hlavně něco smysluplného a ne abych někde lepil obálky, nebo nahazoval data do PC. Potřebuji myslet, rozhodovat se, jednat s lidmi, stresové prostředí zvládám v klidu. Řidičák mám, angličtinu stačí oživit. Díky moc za každé info..
Mi povidej ja taky hledam uz cca 3mesice:Dradsi zustan tam kde si

06.11.2009, 11:17 |
Pekys v dnešní době bych radši denně dojížděl do Liberce a měl jistotu. Takovejch lidí jako si ty je bohužel teď na pracáku spousta, a s místama je to bída.
Ale za zkoušku nic nedáš, to je fakt.
Ono denně dojíždět 100km tam a zpět se nevyplatí, vzhledem k mému příjmu. To by už pro mě vyšel lépe pracák, dá se říct. Prostě to nemá pro mě logiku. A být tam v týdnu a jezdit sem jen na víkendy je nemyslitelné, dítě, přítelkyně, jiné aktivity a tak.. Beru to jako to nejkrajnější řešení, ale pořád lepší než mít hovno, to je pravda. Momentálně jsem ve fázi, kdy rozhazuju sítě a rozkoukávám se.