Navštíveno 600x

05.11.2009, 17:44 |
Cormi Ahoj, prosim vás kolik se platí za dobírku na Slovensko? Doporučený balík na Slovensko o váze kterou potřebuju (250-500g) mají na netu uvedeno 143,- Kč. Nevím ale kolik k tomu přičíst za dobírku? Mají tam že dobírka do zahraničí je 25,- Kč - je to správně? Takže v mym případě by ten balík vyšel na 168,- Kč? Díky za pomoc
to je nějak málo, já platím většinou kolem 230 Kč, balíky od dejme tomu 1 do 6 kg. Jinak bacha, adresát pak ještě často vysolí další 100 Kč slovenské poště za převod peněz
ja posilal balik vaha cca 1 kg a vzali mi to jako dopis a stalo to cca 50 - 60kč. je to o rozmerech. jinac vetsinou prumer 250 kč
jj dobirka - sem nechapal, dala mi klasickej podaci listek at ho vyplnim a podom dobirkovej. ja byl spokojenej ze usetrimna postovnym :D
taky jsem cumel, kdyz mi zakaznik z SK napsal, ze platil jeste penize za prevod, trosku jsem nechapal
panove me ceska posta rekla balk nad 6kg 560 + pojisteni do 6kg 350 + pojisteni resil sem posialni zesiku na slovensko
to je blbost, posilam intercoolery dost casto na SK a stoji ca 260Kc za 8kg balik.