Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: TeamViewer - bezpečnost - názory

o Navštíveno 1436x o
o 05.11.2009, 13:11 | Petura
jaký máte názor na prográmek TeamViewer?
já ho hodnotím velice kladně, z uživatelského hlediska velice jednoduchý program, který toho umožní opravdu hodně, dokonce nám prolezl přes proxy a firewall bez sebemenších problémů, ale to mě na něm zase dost štve, že dokáže být dost nebezpečný
jaký máte názor na bezpečnost?
[ Link ]

o 05.11.2009, 13:48 | slama
Tento program už asi rok používám na několika počítačích a zatím žádný problém, funguje suprově!
o 05.11.2009, 13:58 | Ghofig
je super dokud ho nezacnes pouzivat moc :) pak te odpojuje :)
o 05.11.2009, 14:17 | johanik
Taky obcas pouzivam a spokojenost
o 05.11.2009, 14:19 | lukee_cz
zrovna mi tu bezi, taky spokojenost...a co se bezpecnosti tyce, nejsem na to zadny expert, ale pouzivam ho jen pro "jendorazove akce". Je nejaky problem, poslu dotycnemu TeamViewer, pusti, vyresime, smazne ho a hotovo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2963 sekund.