Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Soud )o;

o Navštíveno 899x o
o 05.11.2009, 10:25 | KaZaN
tak jako tak proste prijdu k soudu, soudce si rekne vsem o doklady totoznosti a zastupci zalobce rekne VY NEMUSITE S VAMI SE ZNAM OSOBNE. Je tohle jako normalni? Moje mamina, uz tak zdeptana terorem co na ne praktikuji, ta se malem slozila chudak.

o 05.11.2009, 10:27 | Fordik
A o co že šlo?
o 05.11.2009, 10:33 | KaZaN
jeste jde, sedim na chodbe, pac jsem bohuzel jen svedek, takze je tam mamina ted bez opory, je to dlouhej pribeh o obycejnejch lidech vs nenazrany zmrdi co si myslej, ze muzou vsecko. Bohuzel si nejsem nikdy jistej, jestli opravdu vsecko nemuzou )o;
o 05.11.2009, 10:37 | hanzz
Nenažraný zmrdi můžou v týhle době téměř všechno ... ostatně jako v každý jiný době.

Může vás pouze utěšit, že byly doby, kdy na tom byl "obyčejný" člověk asi tak milionkrát hůř. A jenom občas na tom byl nějak líp... :)
o 05.11.2009, 10:43 | KaZaN
Ja to rikam furt, nejlepsi je dneska nic nemit, pak Ti nema kdo co chtit sebrat.
o 05.11.2009, 10:56 | JP
Naopak, nejlepší je dneska mít co nejvíc, aby ti nikdo nemohl nic sebrat:-)
o 05.11.2009, 11:25 | Alííí
Se soudama mám taky nemilou zkušenost... :-( Lidi jsou svině, no.
o 05.11.2009, 11:29 | KaZaN
...tak opet odroceno, ach jo. Jediny positivum, dneska k velkemu udivu soudce i zastupce zalujici strany vyslo najevo, ze urgentni vec, ktera je jadrem zaloby nebyla dodnes zrealizovana ani instalovana, tedy chteji po nas jiz vic jak rok zaplatit neexistujici vec, atd bla bla. No snad to nakonec dopadne dobre, ale ty nervy kolem, mamca za ty dva roky tahanic chudak zestarla tak o deset.
o 05.11.2009, 11:37 | Mr.Scully
Soudy jsou u nás bohužel pomalé a občas ne spravedlivé, na druhou stranu pokud se odvoláváš a máš kvalitního právníka, tak ta pravda nakonec vždycky vyjde najevo. Samozřejmě nemusí skutečné právo odpovídat tomu morálnímu, ale to je věc jiná. Ale soud vyšší instance si podle mě nedovolí soudit na základě nějakých známostí.
o 05.11.2009, 12:08 | hanzz
...proč si platit drahého právníka, když si můžeš koupit levného soudce?

o 05.11.2009, 12:43 | Pekys
"osobně znám" myslím jde použít. Pokud se znají, tak soudce nemusí vyžadovat doklady totožnosti.

Už jsem se s tím taky někde setkal, ale už je to hoodně dlouho.
o 05.11.2009, 12:49 | Smrada (M)
Byhc se hlavne zamyslel, zda soudce, ktery druheho pana zna osobne neni podjaty
o 05.11.2009, 12:53 | Tea
Nechápu, proč tam místo vás nesedí právník v dnešní době to rozhodně není nedostupná služba a budete mít klid. Osobně bych už dnes bez právníka k soudu nešel, můžete mít 100 x pravdu, důkazy, trumfy, ale bez právního vzdělání proti právníkovi nezmůžete nic.
o 05.11.2009, 13:09 | Pekys
Smrada: o tom jsem taky přemýšlel, ale nechával bych si to v záloze až jako poslední možnost, kdyby to nevyšlo. Ale nejsem právník, prd tomu rozumim, ale podezřelý to trochu je.
o 05.11.2009, 14:49 | hanzz
To, že se soudce a právník jedné strany osobně znají, ještě nic neznamená a rozhodně to nezavdává žádné podezření z podjatosti.
o 05.11.2009, 15:17 | tappaja
Znat se s nim muze, ale kua ma to mit nejakou uroven, a ne tam pomalu halekat "Nazdar Frantooo, ty kundoo, pockej vecer v hospode..."

Rozhodne bych po tomhle hledal duvod, jak se toho soudce zbavit, pokud je to mozny.
o 05.11.2009, 15:52 | ruffrider
humus... a drzost, v tomhle státě mě už těžko něco překvapí:-(
o 05.11.2009, 16:30 | KaZaN
My právníka máme, ale mamina tam byla taky, chtěli jsme u soudu ukázat, že máme zájem věc řešit a taky pro případ potřeby upřesnit fakta (to protistrana už několikrát odročila pro nemoc, rodinné důvody atp. a osobně se nedostavili). Proto sem tam byl i já jako svědek a ještě další člověk, který o celé věci ví maximum. Jen na právnících nás celý průběh už stál mám pocit 60tisíc. Ale jak říkám, nejhorší je ta bezmoc, čas, nervy a nejistota, že nakonec spravedlivě dostanou přes rypák ty svině.
Z podjatosti bych někoho napadal asi až v krajním případě, ale přesto mi to přijde nevhodné se takto prezentovat v rámci soudní síně, podlamuje to protistranu, protože co si má nebohá paní myslet, když tohle uslyší, že jo. Nicméně i s touhle variantou od počátku počítám (nezávisle na tomto soudci,kterého zatím nemám jak hodnotit, subjektivně mi přijde v pohodě), protože žalobci jsou banda spřáhlá s městem, úřady, právníky atd takže rozhodně větší pravděpodobnost možnosti někoho manipulovat než máme my. Nemluvě o tom, že nás od začátku vydírali a zastrašovali, počínaje výhružkama právě nekonečných soudů přes další co ani nebudu tady ventilovat.
Nic, dopolední dojmy jsme už rozchodil, uvidím co bude dál, mezitím jdu makat, abych měl z čeho dotovat tuhle zábavu bezcharakterních...
o 05.11.2009, 18:51 | KaZaN
Heh, tak jsem prave zjistil, ze dnes uz je to o co se soudime najednou na miste, to je mi nahodicka, takovy prutahy a najednou, kdyz konecne nekdo od nich prijde k soudu, se zjevi vec zaloby ((((o: Uz se jen chechtam....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3236 sekund.