Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dělá tu někdo s CNC mašinama? sháním soft

o Navštíveno 678x o
o 05.11.2009, 10:14 | Petura
sháním instalačku programu JETTERM 6, lehnul nám PC kde to bylo nainstalovaný a nemůžem najít instalační CD, hardwarový klíč máme, ze starýho disku jsem zkopíroval už nainstalovaný program, ale hází milion chyb než se program dostane z PC do mašiny

google mlčí, našel jsem a volal jsem i na českého prodejce Jetcamu, ale verzi 6 nenašel

o 05.11.2009, 10:20 | tmx.806
dela zephyr, ale ma tusim heindenhein...
o 05.11.2009, 10:38 | Petura
Heidenhain, o tom jsem už slyšel (není to moje parketa) resp. naši CNC programatoři to dostali na starost, jenže to jsou lemplové a po 14dnech mi doručili jen prospekty na "zařízení" Etrans, kde jsem se dočet že to využívá tenhle protokol ...
ale je to zase přidávání nových zařízení do sítě, atd, atd ...
chci jít tou nejjednodušší cestou a to reistalovat JETTERM
o 05.11.2009, 11:57 | BATMAN
Delam CNC programatora + serizovace asi 7 let, ale o tomhle programu jsem nikdy neslysel.
Heidenhain neni programovaci soft, ale ridici system CNC stroju -kod.

Zkus hodit poptavku na cnc forum [ Link ]

To ze prodejce nema instalacku je hodne divny, spis si myslim ze problem byl na druhe strane sluchatka.... zkus to znova s nekym jinym ci u jineho prodejce.
Kazdopadne tyhle softy nejsou levna zalezitost a instalacni ceda se nevyhazujou jak CD od widli ktere sezenes vsude....

Ted me jeste napada ze by to mohl najit zkuseny G00Glista.
o 05.11.2009, 12:03 | Petura
BATMAN
tady české zastoupení [ Link ]

tady homepage jetcam [ Link ]

maj jen poslední verzi 8
o 06.11.2009, 06:04 | Zephyr
Přesně ja píše BATMAN.
Jinak u nás se programuje v SolidWorksu
o 06.11.2009, 06:21 | Petura
já nepotřebuju program na programování, tohle nám už tady slouží jen pro přenos hotových programů do mašiny ...
o 06.11.2009, 06:46 | Zephyr
jo takhle... na to používáme TNCremoNT
o 06.11.2009, 10:44 | BATMAN
jj, v tom pripade TNCremoNT.
Nejsou s nim problemy a da se sehnat snadno.
Snad jen kdyz spojujes pc se strojem tim starym portem RS232 dela to problemy, zaplat panbuh za dnesni moderni prenosy pres kabel ci flash pameti....
o 06.11.2009, 13:10 | Petura
:-) my to právě máme na dvě mašiny přes seriový port ...

ale dnes se mi ozval, chlapík z českého zastoupení JetCam(u), že objevil verzi 6, tak už jí mám u sebe ...
ale i tak díky všem, je vidět že na AHC se opravdu sežene všechno
o 06.11.2009, 21:18 | Knightey-
A naahodou nejaky vychytavky na ROBOTy znacky MOTOMAN NX100 nikdo nema? :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3263 sekund.