Navštíveno 913x

Ahoj, pouziva nekdo? nasel jsem pouze reakce z roku 2007, potrebuju do prace, abych tam nemusel porad jezdit, jde mi spise o zabezpeceni, aby to nebylo odposlouchavany, nebo tak neco.., doma nemam bohuzel pevnou IP, takze pristup by byl pouze pod heslem.
diky za kazdy INFO.

04.11.2009, 12:11 |
Daryl (A)
www.logmein.com / nejidealnejsi reseni podle mne

04.11.2009, 12:32 |
htd jj jako Daryl, az na to, ze postupne to meni k horsimu... skupiny mizi, pridat dalsiho uzivatele do stavajiciho uctu nelze, a co mam silentinstalaci, tak to je verze agenta 3.0.x a pak se nastesti sama aktualizuje...
jinak ja pouzivam ultravnc jinak vse je postaveno na stejnem zakladu:)

04.11.2009, 12:34 |
Daryl (A)
htd: mas recht ..ale nejak z lidi ty prachy vytriskat musej :) To free bylo doposud az moc luxus :)
ale mne to neva. Na tohle pouzivam spesl mailaccounty, takze kdo k tomu ma mit access, tak tomu proste dam login a hotovo
jak pise Daryl, nejak se vydelavat musi ;-) kdyz si koupis LogMeIn central, tak tam mas zase skupiny a muzes i pridavat dalsi pocitace :-)
Jinak pro tyto veci je i celkem solidne pouzitelnej TeamViewer, hlavni vyhoda oproti Free verzi logmein je ze umi prenaset soubory ;-)

04.11.2009, 14:18 |
Daryl (A)
minimike: pridavat dalsi kompy muzes i ve free verzi. mam na jednom uctu pres 100 pc.

04.11.2009, 19:03 |
htd jj ale LogMeIn central za rocni pausal:) to jsem si radsi lidi prejmenoval:D firma1_pcXX firma2_pcXX atd. :D uvidime co udelaji dale
[ Link ] pokud to nepouzivas moc dlouho a na moc PC, tak naprosto idealni reseni...

04.11.2009, 21:10 |
Daryl (A)
htd: tak ja to resim kulantneji :) pro kazdou firmu mam extra ucet :)

05.11.2009, 11:11 |
htd jj to by bylo ok:) ale ja mam logmein v iphone a jeste to porad prepisovat:D staci kdyz za jizdy se pripojim

05.11.2009, 12:03 |
Daryl (A)
:) hehe tak to je uz jina :) ale zase abych mel pod jednim uctem 300-400 kompu ..to bych se asi nedolistoval v tom iPhonu.