Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > VNC - real VNC , ultra VNC

o Navštíveno 915x o
o 04.11.2009, 12:06 | sir_richard
Ahoj, pouziva nekdo? nasel jsem pouze reakce z roku 2007, potrebuju do prace, abych tam nemusel porad jezdit, jde mi spise o zabezpeceni, aby to nebylo odposlouchavany, nebo tak neco.., doma nemam bohuzel pevnou IP, takze pristup by byl pouze pod heslem.
diky za kazdy INFO.

o 04.11.2009, 12:11 | Daryl (A)
www.logmein.com / nejidealnejsi reseni podle mne
o 04.11.2009, 12:32 | htd
jj jako Daryl, az na to, ze postupne to meni k horsimu... skupiny mizi, pridat dalsiho uzivatele do stavajiciho uctu nelze, a co mam silentinstalaci, tak to je verze agenta 3.0.x a pak se nastesti sama aktualizuje...

jinak ja pouzivam ultravnc jinak vse je postaveno na stejnem zakladu:)
o 04.11.2009, 12:34 | Daryl (A)
htd: mas recht ..ale nejak z lidi ty prachy vytriskat musej :) To free bylo doposud az moc luxus :)

ale mne to neva. Na tohle pouzivam spesl mailaccounty, takze kdo k tomu ma mit access, tak tomu proste dam login a hotovo
o 04.11.2009, 14:02 | MiniMike
jak pise Daryl, nejak se vydelavat musi ;-) kdyz si koupis LogMeIn central, tak tam mas zase skupiny a muzes i pridavat dalsi pocitace :-)

Jinak pro tyto veci je i celkem solidne pouzitelnej TeamViewer, hlavni vyhoda oproti Free verzi logmein je ze umi prenaset soubory ;-)
o 04.11.2009, 14:18 | Daryl (A)
minimike: pridavat dalsi kompy muzes i ve free verzi. mam na jednom uctu pres 100 pc.
o 04.11.2009, 19:03 | htd
jj ale LogMeIn central za rocni pausal:) to jsem si radsi lidi prejmenoval:D firma1_pcXX firma2_pcXX atd. :D uvidime co udelaji dale
o 04.11.2009, 20:53 | Ghofig
[ Link ]
pokud to nepouzivas moc dlouho a na moc PC, tak naprosto idealni reseni...
o 04.11.2009, 21:10 | Daryl (A)
htd: tak ja to resim kulantneji :) pro kazdou firmu mam extra ucet :)
o 05.11.2009, 11:11 | htd
jj to by bylo ok:) ale ja mam logmein v iphone a jeste to porad prepisovat:D staci kdyz za jizdy se pripojim
o 05.11.2009, 12:03 | Daryl (A)
:) hehe tak to je uz jina :) ale zase abych mel pod jednim uctem 300-400 kompu ..to bych se asi nedolistoval v tom iPhonu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3314 sekund.