Navštíveno 702x

Naskytla se mi moznost tehle svarecky (CO2). Za docela peknej peniz :)
Akorat o tom nic nemohu najit na internetu. Dostal jsem pouze toto foto MMSkou. A chtel jsem si o tom zjistit nejaky info. Ma to byt zanovni, vyrobena 2008.
Tak kdyby nekdo tuhle znacku znal a mel podrobnejsi info. Jak je to s ND, jako jsou spicky, difuzory, hubice, kostrici kleste, kabel od svarecky atp.
Diky moc :)

nejsem znalec, ale že by Benjamin MIG MAG 230? :-D
migmag.... stejná potvora jako jednopeklo a herkules nic víc v tom nehledej prostě výrobek průměrný kvality za dobrej peníz...díly na to seženeš vklidu určo i někde po netu ale pokud s tim nebudeš vařit každej den tak díly potřebovat nebudeš ..jen drát ten je uni a plyn je taky fuk jeslti tam dáš hasičák neboněco koupenýho :))
Mno co se tyce tech svarecek, tak vim o co go :)
Dokonce se tim zivim :P
MIG / MAG znamena ze se da varit v ochranem aktivnim plynu a nebo inertnim :)
Ta 230 tusim ze bude asi maximalni proud kterym bude moct svaret.
Ale jde o to, ze bych raad nasel na netu nejake poradne specifikace. Ci i stranku vyrobce ci s tema ND :)
Psal mi SMSku ze to umi prepnout i na TIGa, cemuz neverim uz ale mozny to je :)
At zadavam do googlu ten benjamin s cimkoliv tak ne a ne dostat ted odkaz :)
tady něco, akorát pro typ mig mag 300:
*
Hersteller: WELTEC
*
Typ: Benjamin MIG-MAG 300
*
Betriebsspannung: 380 Volt
*
max. Schweißleistung: 300 Ampere
*
ED: 300 A bei 75 % und 270 A bei 100 %
*
32 Stufen einstellbar (4 x Grobeinstellung, 8 x Feineinstellung)
*
stufenlos einstellbare Drahtfördergeschwindigkeit von 1 - 21 m/min
*
Vier-Rollen-Drahtvorschub
*
3 Meter Schlauchpaket
*
Außenmaße: Breite 450 mm, Höhe 1300 mm, Länge 1000 mm
230A je jistý...... nemyslel jsem to jako typ proto ty tečky za migmag..... myslel jsem to tak že co jsem pokukoval že bych koupil něco tak tohle jsem našel za stejně divný peníza jako je jednopeklo a herkules..... díly si myslim že budou naprosto shodný neb co jsem viděl tak bylo všechno stejný akorát to mělo jinej název......
pokud se tim živíš nějak tak bych tohle rozhodně nekupoval teda ....ač teda ted v pátek jsem se pěkně pral s profi COčkem ala dodělej si sám tak sem byl taky slušně nasranej :)
midnite..... to si našel nějakýho pěknýho obra....akorát jinej výrobce :)
to Midnite:
koukam ze to je jinej vyrobce takze je mi to k prdu :)
to NP:
to co nasel ten Midnite, je na domaci pouziti vice nez dostacujici ale u nas v praci by to vyhodili :D
270A pri DZ 100% je kurva malo, tak mozna na bodovani :)
V praci se jede bezne 350A
Na robotech co delam tak jeden tam ma dokonce 600A svarecku a to je hukot teprve :)
Jinak tu svarecku chci na doma, sem tam nabodovat nejakej ten kus plechu, zavarit nejakej ten kousek zeleza, vyfuky atp.
Takze je mi jasny co bych od toho ocekaval.
Tech 230A neni prave tak jisty, muze to mit pri DZ 10% a je to uuuplne na howno :)
A prave tohle jsem chtel zjistit. Nejak info o ni :)
Ale ani strycek google nepomohl a to uz je co rict :X
Knightey-:díly na hořák, špoičky, hubice,difuzory,mezikusy,bowdeny kup klidně u nás
[ Link ] existuje spousta druhů a vpodstatě si tam můžeš dát jakýkoliv hořák s eurokoncovkou

04.11.2009, 10:56 |
Kesam 230 to bude na auto a nějaké slabší plechy jestli je to za dobrej peníz tak po tom šáhni.