Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > scart kabel

o Navštíveno 586x o
o 03.11.2009, 13:44 | axetom
Mame dvd rekorder s hdd sencor. Po koupi plazmy nam poblikavat obraz (dvd nekamenujte mame skoro 2 roky a plna spokojenost, umi vse, 250ka disk, atd..) koukal sem na kabely a jsou tam ty nejlevnejsi scart. samozrejme vedou vzadu u elektriky ale to se jinak udealt neda. Pomuzou lepsi kabely? a mate tu nekdo typ? potrebuju cca 1,5m

o 03.11.2009, 13:48 | luda551
omotej to alobalem:D tak mam reseno ja (je to za stenou, takze nejni videt)protoze vedou stejne s elekrtikou
o 03.11.2009, 13:50 | axetom
jako to si nedelas prdel?:D
o 03.11.2009, 13:50 | axetom
jako to si nedelas prdel?:D
o 03.11.2009, 13:50 | clown
za tohle scart nemuze .., mohl by za rozmalej obraz, brum, ruchy, ale za tohle tezko ..
o 03.11.2009, 13:51 | luda551 | Upraveno: 2009-11-03 13:52:34
ne ne nedelam v RCA mas taky hlinikovou folii:D
vim je to naprasaka ale ucel to splni,jinak pozor muze to byt studeny spoj
o 03.11.2009, 13:54 | axetom
clown: video to treba nedela. Ale na minule televizi s tim problem nebyl. Ohm tim poblikavanim sem to prehnal zkratka sem tam prebehne pruh:D
o 03.11.2009, 14:35 | Big_Max
Bohužel čím větší uhlopříčka tím víc je tohle poznat! A taky LCD a plazmy jsou na tohle náchylnější!
mužeš zksuit nějaké tyhle rady a nebo kvalitnější kabel, ale scart je pořád špatná technologie a přenáší jen nízké rozlišení! Pokud chceš opravdu kvalitní obraz, budeš muset koupit něco s HDMI!
o 03.11.2009, 15:29 | axetom
nad tim se take premyslelo. Jenze jsem koukal a dvd s rekodrderem , hdd, HDMI a avickama stoji 6k+ . A zas kdyz mame tohle nechce sse mi vyhazovat 6k. zkusim prvni ten scart a uvidi se. nebo kdyby ti neejaky tip byl do 6k sem s nim:) nebranim se ani sencoru. Doted jsme ho meli a spokojeni:) kdyby melo jeste 5x cinch na vystup dom. kina tim lepe
o 03.11.2009, 16:40 | Šestikule
on je i sakra rozdíl v kvalitě obrazu mezi scart a hdmi, když jsme koupili plazmu, pospojoval jsem to scartem co mi ležel při ruce a přišlo mi to dobrý, pak jsem ale s rekordérem dokoupil i hdmi kabely a bylo to nebe a dudy, jako laik v tomto bych nevěřil, jaký markantní rozdíl může v obrazu být jen díky kabelu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3569 sekund.