Navštíveno 740x

Ma nekdo zkusenosti s ulozenim RZ do depozitu?Neco jsem si na netu nasel ale rad bych vedel jeste primo od nekoho kdo to uz zkousel :-)
vemeš značky+papíry zajdeš na úřad odevzdáš značky a malý TP zajdeš nahlásit na pojišťovnu toť vše
a když ti v průběhu depozitu propadne technická,tak ti je nevrátěj..
čoveče.. já měl auto v depozitu 3 roky, propadla STK když sem auto na jaře zprovozňoval, naložil sem auto na podvál, udělal STK a z depozitu mi vše vydaly v pohodě...
u druhýho auta bez SPZ po vedlejškách až k STK.. taková zkouška odvahy jak říká můj mechanik:)
ufe.. je to jak píší zde.. já to řešil cca 14 dní zpět
Honza2.016v: Vancaf to myslel tak že musíš auto dopravit na stk jinak ti je nedají navíc teď je to myslím tak že auto může ýt v dep. max rok pak za příplatek se to prodlužuje
dnes jsem jedno auto do depozitu daval, je to za 100kc na prvnich 12 mesicu a pak vzdy prodlouzeni o 6 mesicu za 50kc
Ano přesně jak píše šestikule
Vložení na 1 rok - 100,- Kč, prodloužení ve výjimečných případech na dalčích 6 měsíců 50,- Kč
Při ukládání musí mít vozidlo platnou TK a když vyzvedáváš a propadlá, tak ji nejdřív musíš udělat a pak tě vydají.
Jak pisi vsichni zde nademnou. Jedine co me stve, tak ten stravenej cas na tom magistratu. Vlozeni je cca. reseni na 5 minut, ale vzdy tam sedim jak kokot 2 hodiny. :-( A pri vyzvedavani z depozitu to same. :-( Tak jsem si radsi zaridil veteranske povinne ruceni a kaslu uz na nejakej depozit. Ale ted tam budu muset vlozit jine auto.