Navštíveno 1028x

kdyby někdo nevěděl kam vyvézt svoji lepší či horší polovičku :-)
od ABC tours ze Znojma
[ Link ] , busem na 4 Paris nebo 5 dní i s prohlídkou Versailes, cena 3,5tis (doprava, pruvodce, ubytovani v F1 se snidani), cesta busem trvá pohodovým způsobem s přestávkama cca 14hod... byl jsem spokojenej, pruvodkyne byla fakt naslapla informacema ze vsech oblasti, ridici prijemni, parky chutne :-)

poněkud opar po ránu :-)

zaparkovaný vrabec před Chrámem Matky Boží...

La Defense aneb jak se zbavit aut v praxi :-)

celkem fajn autosalon Citronu na Champs Elysees

Versailles aneb trochu vetsi zahradka

a večer z lodi, od obyč nasvícení uvnitř pilířů přes záblesky po spektrum barev po měnící se obrazce... trochu až kýčovité, ale působivé :-)

když pominu, že nejsou schopný udělat jednoduché návody nebo popisky v angličtině (a to ani v Louvre!!!), občas zarazí patrně ataistický zvyk srát do děr v zemi nebo vytrvale odpovídat yees, we spík anglé aniž by rozumněli slova... musím uznat, že vařit umí, takže spokojenost viz smajlík :-)

Ty vo.e, 14h v busu? By mi asi trochu hráblo. Po cestě busem do Chorvatska, Španělska a na Korfu sem se zařekl, že už ne. Ale cena je gut, tak pokud doporučuješ a říkáš, že se to dá, tak proč ne. Kdyžtak si tě pak najdu :o)

02.11.2009, 22:51 |
Skury Fordík: Já jezdil do Odděsy 36-40hodin a taky mi to nevadilo. ;)
Jinak fotky suprový, hlavně s tím vrabčákem.
Skury:to bych si vzal prášky na spaní a usnul už v ČR :o)
Čím je to focené prosím tě?

03.11.2009, 01:45 |
AR monicka: tipnu olympus e-10 ;)
fakt se to dalo v klidu, taky bus nemusím, ale autem bych po centru jezdit nechtěl ani náhodou, zlatá Praha a její zácpy :-)
Nikon D70 + seťák 18-70 dx

03.11.2009, 10:09 |
Alííí Asi jako Fordík.
Teď o víkendu letíme s přítelkyní do Říma na 2 dny, a do Paříže se chystám možná na Silvestra, ale pokud, tak jedině autem nebo letadlem. Autobus je za prvé pro socky a důchodce, a za druhé ta představa mě zabíjí při mejch 192 cm výšky, a bolavejma kolenama z motorky. :-))))

03.11.2009, 10:11 |
Alííí CV: Počkej, a proč píšeš na jaře, když je listopad? :-O Snad jsi tam byl teď, ne?
souhlas, letecky super, ale jen pokud tam bude cekat ten autobus s pruvodce na letisti, jinak autem do toho nejdu, plizeni 3km za hodinu centrem me moc nerajcovalo, ikdyz zensky zkoukly všechny výlohy :-)
na jaře proto, že bude kvést, bude teplo, budeš moct žmoulat holce ruku a tvářit se pitomě v ostrém sluníčku :-)

03.11.2009, 18:26 |
zazaa centrum je hukot ... zvlast kdyz clovek jede 9 mistnou dodavkou s 2,50 vejskou takze navic neni kde zaparkovat :)
kdyz sem prijel do cech tak me prislo ze jsem na silnici sam :)
a vrabci utoci v hejnu :-)

jojo kamarád od nich taky byl, cca 2měsíce zpět a taky max spokojený, a na konci tohodle měsíce jedou zase do Říma a Vatikánu

03.11.2009, 22:53 |
DaveF taky doporučuju, bohužel i začátkem června může být pěkně hnusně, jak jsem se přesvědčil na vlastní kůži před 2mi lety :-) ale i tak to stálo za to
varianta na vlastní pěst pro 2 osoby na 5dnů a 4 noci:
letenky - nás to vyšlo asi 150€ třeba to teď jde levněji, nevím
doprava po Paříži - všechny zóny na 5dnů - 2 x 50€ (za to se dá dojet odkukoliv kamkoliv čímkoliv včetně letišť , Versailles, Disneylandu apod.)
ubytování F1 - 210€
nějaký ty vstupy apod. odhaduju tak - 60€
Celkem 520€ bez jídla (snídaně v ceně ubyt.) takže celkem výlet tak za 700€ :-)
takže autobusem supr cena a uvidíte toho víc a ještě s průvodcem, ale pro ty co maj rádi víc svobody a rádi se toulaj doporučuju na vlastní pěst.
Já se teď vrátil. Byl jsem tam s manželkou na od čtvrtka do soboty. Z cestovkou štefl-tour z Dačic. Paní průvodkyně nás protáhla vším důležitým co se dá v Paříži vidět a informace měla na rozdávání. Hodně silnej zážitek mám z eiffelovky, je to fakt "kopec" nahoru. Versailles je ohromná zahrada, že se to ani nedá stihnout projít. Bydleli jsme v Premier Classe v Epinay. Taková lepší ubytovna na přespání. Bohatě stačí.
Jedinou výtku kterou mám jsou ustaviční nabízeči všeho možnýho - malý eiffelovky, šátky, zapalovače. Jsou to většinou černošši a jsou děsně vlezlí. Jediná dobrá věc, je že se dá s nima smlouvat.
Hodnotím to jako super vejlet za docela slušný peníze a hlavně: "Paříž je všechno, co chceš".

08.11.2009, 22:23 |
fredy tak já byl v Paříži teď na silvestra a se stejnou cestovkou ABC ze znojma a dokoe za asi stejnou cenovku, musím říct že co se týče dopravy ta musím dát 1+ ale co se týče celkovéo pobytu tak to bylo dost náročně a po celkovém přečkání a těšení se na nový rok, mě zklamal fakt, že prostě žádný ohňostroj nebude a kdokoliv jen odpoalil jen malou raketku s pískajícím efektem, tak tam hned utíkalo komando místní policie....

08.11.2009, 22:26 |
fredy

08.11.2009, 22:29 |
fredy