Navštíveno 1746x

koukam po pohonu na stávající dvoukřídlou bránu k RD,
šířka křídel 2m, hmotnost křídla asi 9Okg
nechal jsem si udělat nabídku od fy co mi dělala vrata do garáže a bez výkopových prací a natahání el. chtěli 19ooo,- + Dph
přijde mi to teda dost...
nemáte někdo pohon na DO kolem 7-9 tis. ?
Teď jsem koukal v obi a cena byla 7ooo,- za sadu ale neznam výrobce tak těžko posoudit kvalitu.
mám sice na vrata, ale bral jsem v Makru za babku Einhell a slouží už několik let zcela v pohodě, oproti ostříleným značkám stál tehdy kolem 40% ceny. Dělají i na brány, takže můžeš kouknout
Všichni mě od těch levných sad odrazovali.Prý fungují,ale časem se serou.Nakonec jsem pořídil nějakou takovou sadu a jsem spokojen nadmíru.
[ Link ]
Dají se samozřejmě koupit levněji,podle obsahu sady.
ja koupil hormann - na az pohony. Montoval jsem si to sam. tak 2 roky zpatky - kolem 12ti - ale nepamatuju si presne...
ted koukam, ze je to rok a kus... :-)
[ Link ]
www.azpohony.cz vždycky jsem si tam vybral k maximální mé spokojenosti. Hlavně na telefonu je manik co ti fakt poradí a vymslí i nemožné
Pokud je clovek aspon trochu zrucny, pak koupit komplet sadu u azpohony a namontovat sam. Firmy co to montujou fakt nevi kolik by si za to rekli. Ja si nechal udelat rozpocet na posuvnou branu i s pohonem a vyslo jim to na 30 tisic. Udelal jsem si to cele sam a vyslo me to na 16.
tak pohon Hormann jsem tam nenasel, ale jinde stoji kolem 15 tis.
Vyhoda by byla jeden dalkac na branu a garaz. A koukam ze nemusi mit "dorazy" v zemi.

03.11.2009, 11:22 |
Losky My máme nějakou italskou sadu. Taky dvoukřídlá vrata. Komplet s bránou to stálo skoro 100tis. A upřímně, sere se to. Máme ji asi 7 let z toho každý rok tak 5x se brána nechce rozhýbat vždy když člověk pospíchá, nepomáhá ani ovládání klíčem. Musí se rozdělat krabice, prostříkat zase nějakým kontaktolem a občas se to rozchodí. Čas od času se přepálí pojistka, jednou nám odešla deska, která má na sobě anténu s dálkou atd. Už toho v součtu bylo dost. Sada je myslím Novotecnica. Už nevím, co to ale stálo. Celá brána dvoukřídlá z plastových lamel, takže nic drahého, ale ty motory byly asi dost drahý. Určo bych do tohodle výrobce nešel, Itálie:((
jj, proto jsem to takhle chtel - jedno se zafixuje pomoci dorazu v pohonu a druhy se do nej opre. Ja tam daval univerzalni spinac jablotron - takze mam garaz, branu, auto na jednom ovladaci...

03.11.2009, 11:27 |
Losky Nepočítám občasné záseky při otevírání, kdy člověk musí bránu otevřít a zavřít třeba 2x, než se otevře celá