Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Digitální příjem na telku

o Navštíveno 573x o
o 01.11.2009, 22:15 | Komba
Čau,budu se teď pokusit objasnit můj případ a budete vědět o co mi jde a co potřebuju vědět.
Takže,koupil jsem si telku s DVB-T tunerem,tudíž jsem si myslel že už nebude nic potřeba,ale připojim to na anténu se zesilovačem,co máme na baráku,jenže nenaladim ani prd.Takže začlo laborování s kabelama plus přehazování televizí do různých přípojek na anténu,ale signál téměř nulovej.Takže mi bratranec řekl,že mi nezbyde nic jiného než koupit satelit,protože jsme v dolíku.Bude tedy stačit koupit bedničku na satelit a připíchnout se na talíř co maj rodiče?Bude si to samo dobře snímat?...díky moc za rychlé odpovědi

o 01.11.2009, 22:24 | HIGHTOWER
pokud jsi v dolíčku, tak ti asi nic jiného nezbyde, ale zkusil bych napřed pohnout anténou, dělá to hodně, mám obyč anténu za 500,- Kč, ale musím jí mít nasměrovanou přesným směrem, jinak mi signál blbne, takže zkus si anpřed pohrát, pokud se ti chce.
o 01.11.2009, 22:25 | clown
jako HT ..

jinak doporucuji www.parabola.cz lze tam vycist pomerne dost
o 02.11.2009, 07:42 | dj.DEKL | Upraveno: 2009-11-02 07:47:20
Jak ti šla TV předtím? Kde přesně bydlíš? To je nějaká společná anténa pro více bytů se zesilovačem?

Ze Sušice-Svatoboru ti jedou všechny tři MUXy 100kW takže to musíš chytnout i na "vidličku"...

[ Link ]
o 02.11.2009, 22:21 | Komba
Telka před tím běhala na analog a něco jsem chytal.Teďka mam nově v pokoji televizi s DVBT.Je napojená na obyčejnou starou anténu přes zesilovač,ale prostě nic nechytne.Ještě jsme se dozvěděli že to nesmí jít přes zesilovač,ale napřímo,jenže to taky nechce běhat a dneska chcalo jak blázen,takže jsme nemohli zkusit hnout s anténou...jinak máme barák a bydlím v Plánici což je asi v profilu
o 03.11.2009, 17:50 | dj.DEKL
Čím napájíš ten zesilovač? Zkus ho vyhodit a zjistit kam máš vůbec nasměrovanou anténu...
o 03.11.2009, 20:21 | Komba
Tak jsem dneska k něčemu dospěl.Napojily jsme televizi napřímo pomocí nového kabele rovnou na anténu a chytnu pár programů(nova,prima,prima cool,barandov,a ještě něco)Zjistili jsme,že je propouští zásuvka ve zdi,takže spojovala vodiče,tudíž jakoby ve skratu.Takže pokud nechytam ČT,tak už stačí pohnout s anténou?....jinak anténa jak tak přibližně na sušici
o 03.11.2009, 21:00 | dj.DEKL
Zkus naladit 48, 49 a 52kanál - vše vysílá z jednoho místa takže musíš naladit vše... jak vypadá ta anténa?
o 03.11.2009, 22:16 | Komba
Ty jo tak jsi mě zaskočil,vůbec nevím jak myslíš naladit tyto kanály a anténa je stará taková mřížková pavučina
o 04.11.2009, 06:26 | dj.DEKL
Tak v tý televizi určitě jdou ručně naladit tyto kanály... případně frekvence 690, 698 a 722MHz a pak můžeš zkoušet točit anténou... podle mě to ale musíš chytit i na blbou pokojovou anténu...
o 04.11.2009, 07:14 | Komba
Jo už jsem to taky našel:),včera mě napadlo že to bude asi v tom ručním ladění.A stejně když jsme přepnul kanály,tak pořád naladim stejný počet kanálů a seká se obraz...musím dneska ještě hejbnout s anténou
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.365 sekund.