Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz repro Logitech

o Navštíveno 735x o
o 01.11.2009, 20:29 | relax
Zdravim chtel bych se optat na vase zkusenosti a nazory na repro Logitech z-5500. Mam moznost se k nim dostat, ale zase aby to nebyly nejaky smucky .. i kdyz za ty penize snad neco umej :) ... Diky

o 01.11.2009, 20:30 | relax
[ Link ] tady jsou
o 01.11.2009, 21:08 | Verano
jednou sem byl v nějakym pcshopu jen tak se na něco podívat a zrovna je tam testovali....padali jim tam věci z regálů,takže sem docela čuměl co to umí
o 01.11.2009, 21:11 | CVakk
z-5500 jsou casem provereny...neboj se toho, jednou hrali v electroworldu v ty obrovsky hale a taky byly slyset a celkem hezky
o 01.11.2009, 21:20 | Nismo.Power
až někdy budou lepší repro k pc/domácímu kinu v podobný cenový relaci tak si je koupim..... 5500 mám asi 3 roky a nic lepšího sem zatim neslyšel nehledně na ten monstrózní výkon když sou na max a sousedi z vedlejších RD začnou zvonit že je to ruší :))
jinak padání věcí z regálů normálka, mě to schazuje věci ze stolku, povolilo mi to sklo na dveřích takže mi drnčí..... prostě paráda :) a pokud tě zajímá srovnání s creative tak dle mýho je logitech o třídu vejš :)
o 01.11.2009, 22:06 | relax
oka dikes :) ono ten vykon mluvi sam za sebe, ale radsi se zeptam na zkusenosti ..
o 01.11.2009, 23:05 | Paczqo
Jestli mužu tak se vetřu s dotazem na repra Logitech X-540 jsou dobré ? ja vim že to neni jako z-5500 ale budou na ozvučeni pc do mistnosti 23m2 měl jsem předtim genius GHT 5500 a už po několikate mi odešli tak jsem je dal pryč a chci něco jineho ale nechci do toho davat moc peněz tak mě zajima nazor na tyhle. pojede na nich většinou mp3, televize, dvd hry nehraju vubec díky
o 02.11.2009, 10:03 | slama
Z-5500 doporučuji. Máme doma dvojě. Na filmy a hry super. Hudba je spíš průměr. Za ty prachy nic lepšího nekoupíš. Ale určitě kup nové se zárukou, často odchází ta řídící jednotka(jak je tam ten display a ovládání hlasitosti.
o 02.11.2009, 12:10 | Losky
Taky doporučuju. Max spokojenost. Kamarád si je koupil asi před 6 lety a dodnes hrajou luxusně. Tenkrát za ně dával přes 10tis. Já je kupoval minulý rok v lednu za 5500,-. Týpek si je koupil k vánocům do paneláku a v lednu je prodával. Perfekt stav, nepoškozené. Ani zadní nebyly vybalené, včetně záruky. Já je chtěl k dvd. Nakonec je občas připojuji k noťasovi a nejčastěji je používám na ozvučení her z Xboxu 360, tam nemají chybu. Myslím, že opravdu lepší nejsou, to svědčí i o tom, že za tu dobu zatím model nijak výrazně neobměnili a všude v recenzích se člověk dočte jen kladně věci. Jinak v tom Electroworldu jsem je taky slyšel na Černým Mostě a hrály fakt dobře. Takže pokud je máš možnost koupit třeba levněji, neváhej, nebudeš litovat a to ti tady potvrdí všichni
o 02.11.2009, 13:01 | relax
nejedna se o koupi ale o pripadnou vymenu ... mno uvidime :)
o 02.11.2009, 21:24 | Nismo.Power
X-540 nic moc proti X-530 ..... lepší ovládání ale zvukově horší..... ale samo v porovnání např. s klasikama home theatre od geniusu o kterejch si každej mzslí bůhví co to neni zaš tak jak 530 tak 540 hrajou líp..... kvalitnějč , lepší basy a celkově čistej zvuk..... genius mi příjde pokaždý že hrajou ze záchodový trubky :)

na 5500 se na záruku vyprdni.... celkově na ně bylo odjakživa minimum reklamací a kdzž jo tak jen cívky na satelitech stržený nekvalitnim signálem a nějakejma imbecilama co na ykreslení nemaj uši a jedou hustý techno na 130dB a chrochtaj si...... reklamací na to bylo hafo ale přes 90 procent co jsem slyšel známýho z reklamací tak všechno jen lidi zkoušej vrátit z důvodu problémů se sousedama rodičema apod ..... resp. prostě chtěj všichni peníze zpátky a koupit něco normálnějšího neb zjistěj že tohle opravdu pomalu dokáže ozvučit malý kino :)))
o 02.11.2009, 23:16 | Losky
jako Nismo, známej dělá v jednom elektru a taky říkal, že plno lidí to vracelo z důvodu, že to doma nevyužijou a chtěli levnější zboží s menším výkonem:)))))
o 02.11.2009, 23:23 | LukeFab
já mám genius 5005 a jediný co mě vadí,že trochu bzučí,ale záleží na čem je máš napojený.já mám zvukovku Creative X-fi xtrememusic a sem fakt spokojenej.bez zvukovky to nemá cenu kupovat.nastavení taky výborný.
o 02.11.2009, 23:38 | Paczqo
N.P.: ač se mi z-5500 a zvkově jsou super tak prostě do pokoje 23m2 k PC mi přijde škoda je kupovat kdyby je měl jak využit tak nevaham s jejich koupí ale zaujali mě i ty X-540 a jestli píšeš že jsou lepší než ty geniusy tak mi to stačí zatím mám PC ozvučený reprama JBL OnTime co mám k ipodu a taky to hraje ale neni to to prave zrona na filmy atd.
o 03.11.2009, 11:57 | luda551
já mel geniusy 5000 pak mi je v sopu vymenily za 5005 doma byly cca 3roky z toho 2,5roku na reklamacich ted mam3roky logitechy z2200 a max spokojenost drzej jak svin hrally celej den&noc na max a sou v cajku.zkousel sem dát woofer na autozesik a taky pohoda snese vklidu dost:D
Paczqo : tak kup z2200 sou to hodne slusny repra
o 03.11.2009, 12:11 | Losky
Ty Geniusy mám taky doma už 5, možná 6 let a pohoda. Byl jsem z nich nadšenej, ale jak jsem zapnul ty Z-5500, tak už jsem je od té doby nezapnul:)))))))
o 03.11.2009, 13:42 | luda551
Losky :D
o 03.11.2009, 13:43 | luda551
jinak nejhorsi zkusenost s geniusema byla , kdyz sem prisel domu a geniusy hořely(byly vyple,kdyz je vypnes tak jsou furt zaple:D jen nesvidi dioda a nejde DO a zvuk:D)
o 03.11.2009, 19:07 | Nismo.Power
Paczqo..... záleží kde ta místnost je a jaký by si měl problémy s lidma.... 23m je dost :) já mám 5500 v místnosti cca 20m :)) ..... každopádně ano, pokud netrváš na 5.1 tak určitě ber z2200.... výkon super kvalita super a prostorový vnímání na 2.1 naprosto luxusní.....

genius sou prostě divný..... nemaj žádnej předpoklad na to aby hráli dobře a sebelepší zvukovka jim nepomůžě pořád to prostě hraje jak ze záchoda.... šlyšel jsem jich hodně na různejch zvukovkách a hrajou stejně na zvukovce za 500 tak na zvukovce za 2k.... a ono rozdíl zvuku mezi nějakym audigiOEM a topmodelem je tak zanedbatelnej že ta drahá se vyplatí opravdu pouze na profi využití což tak trochu začíná bejt u 5500 ale rozhodně ne u geniusu to je jak kduž tam připojíš pecky sluchátka :)
genius prostě super na oko, ale vnitřnosti tzn zdroj a zesík hroyná bída..... dřevo super na oko ale repráček v tomsatelitu je stejnej jak v genius repráčkách k monitoru za 300kč..... prostě udělali to do velký bedny dřevěný aby to vypadalo honosně, nacpali do toho hrozný komponenty a lidi to chytlo a prodávalo se to.....ale už v době kdy přišly na trh jsem měl doma logitech z-560 thx takže já jsem si o nich myslel svoje :)
o 03.11.2009, 23:04 | Losky
a nejlepší je v těch Geniusách ten směšnej basáček:))))))) Když jsem je kuchnul, už jsem chápal, proč při vyšších bassech to zkresluje. Má asi 12cm v průměru:))))))))))))))))))
o 04.11.2009, 20:35 | Nismo.Power
jj jak řikám, low end nacpanej do hezkýho šasí se zesíkem na pikaču ...... ale lidi sou blbý a kupujou to pořád přitom např. mnohem levnější X-530 sice nejsou ve dřevu ale hrajou mnohem líp :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3067 sekund.