Navštíveno 500x

01.11.2009, 17:21 |
Mika Zdar, mám dotaz jdou nějak výbrusem nebo nějakým stylem zvýšit propustnost světla přes sklo. Už nejde skoro nic vidět, ale peníze na nový světla vzhledem ke staří vozu nechci investovat. Díky všem.
záleží na čem a pokud to je sklo nebo plexisklo nebo plexi s tou divnou vrstvou co nesmíš probrousit....
ale jinak ano jde to, stačí ti na to hodka práce a pár přípravků....
[ Link ]

01.11.2009, 18:09 |
Mika Na VW Passat B4, pochybuji o tom, ze to pujde Tempo pastou
B4ka má určo ještě sklo, tempem to pude jak prd popř. si pořid tu pastu co tam mám na foto, koupená je v tescu a funguje to.... jinak základ ber tak že sundej světla, hod si je do trouby tak na 90 stačí pár minutek a sundej si skla, skla bejvaj nejvíc zaneřáděný zevnitř , pak si vem třeba P1000-1200 a odrbej to pod vodou at sou jakoby matný, pak vem P2000 a zase pod vodou a budou už cca průhledný a pak si vem hadrovej kotouček, pastu ala ta z tesca či tempo a na vrtačku a rozleštit do finální podoby....

01.11.2009, 19:54 |
Mika Tak to zkusim zitra, kdyz vyjde cas diky moc Nismo
sklo se dela fakt dobře to už jsem dělal, u toho plexi je to jiný tam ti hrozí že to tim kotoučkem přepálíš sklo je na tohle hodně odolný a dá se na něj dobře přitlačit na plexi to taky moc nejde :)

03.11.2009, 20:52 |
Mika Dnes jsem to zkusil, ale výsledek bude, tedy zatím je horší jak původné. Postup byl následující vzhledem k hlubším dirkám ve skle jsem zvolil zrnitost 800, poté 1000 nakonec 1200. Kdyz jsem byl relativne spokojeny zkusil jsem to tempo pasto, ale kluci to proste nejde. Dal jsem zkusil otrit pouze vodou to stribrny pozadí, výsledek na nekterych místech vylezla žluč, proste hnus velebnosti, radeji jsem pak na to moc nesahal. Pote jsem to slepit z5. Ted jsem se vrtil z globusu, kde jsem koupil pastu primo na skla a koupil jsem kotoucek na flexu s lestickou, takovy filc. Drzte palce, pac kdyz jsem jel v desti tak neslo videt na krok. Zatim cus .

03.11.2009, 20:55 |
Pekys 1200 je málo, musíš sehnat v nějakejch autolakách smirek 1500, 2000 a 2500, ale to už můžeš vynechat, tím už moc nezískáš. Jinak přesně jak psal Nismo, jen místo tempa bych volil něco bez silikonu. I když na sklo je to možná jedno.

03.11.2009, 20:59 |
Mika to Pekys hele brousil jsem to asi 3 hodky, tedy pouze ruco a pracky mam jak lopatky, a to tempo fakt tedy za me NE.

03.11.2009, 21:00 |
Mika to Pekys hele brousil jsem to asi 3 hodky, tedy pouze ruco a pracky mam jak lopatky, a to tempo fakt tedy za me NE.

03.11.2009, 22:37 |
Pekys hlavně si to měl brousit pod vodou smirkem 2000 jako finale, ne 1200. To je málo a určitě tam musíš mít škrábance. Až pak můžeš leštit pastou.