
Navštíveno 1926x

- „Hospodo, roztočte pípy! Strejda přijel.“
- Reakce na uklouznuvšího kameramana: „Blíží se podzim, začínají padat kameramani.“
- „Tohle pamatuje Žižku, když měl ještě vobě voči.“
- „Čas prchá jak splašená mrcha.“
- „Je to snadný, akorát si to člověk v tý svý opičí almárce (ťuká si na čelo) musí trochu dát do richtiku.“
- „Ten je zblblej jak bába v turniketu…“
- „Tohle by normálně zabilo orla v letu, voe.“
- „Co je s tím řízkem? Ho chtěj přejet autem a nemůžou ho nastartovat.“
- „Tady máme restauraci a lékárnu v jednom baráku. To je celkem praktická kombinace.“
- „Se na mě koukáš jak kdybych vod tebe chtěl služební Rolls-Royce, ty vole…“
- V restauraci U Rytíře, kde je jako dekorace vystavené brnění: „Tohle mi udělat číšník v kuchyni, tak ho voblíknu do toho brnění.“
- „Pane kolego, spolupráce s váma je pro mě za odměnu. Mé srdce vzlétá jako sokol.“
- „Viděl jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry. Dokonce sem viděl i stíhačku couvat, vole. Ale todleto sem teda ještě neviděl.“
- O obřím stejku: „Tady někdo přejel na ulici slona... koloběžkou, ty vole.“
- Nejlepší hláška z dílu natočeném v restauraci U Rytíře výjimečně nepochází z úst Zdeňka Pohlreicha, ale z nápisu na tričku majitelky restaurace, postarší paní, která evidentně příliš nevládne angličtinou: „Blowjob is better than no job“.
- K servírce, která právě polila hosta: „Z toho si nic nedělej, ještě vosprchuješ lidí…“
- „Tohle jsem neviděl v kuchyni, co jsem byl za socíku. To je zátiší s občanským průkazem.“
- „Lhostejnost končí, dneska se nosí vášnivý zájem.“
- O kuchaři: „Tenhle pán by potřeboval zapálit koudel u prdele, aby o tý práci začal trochu přemejšlet.“
- O jídelním lístku v restauraci Nebe: „Jestli já přijdu do nebe a budu tam žrát kuřecí směs paní nadlesní, tak radši půjdu do pekla.“
- „Tohle je zázemí standardní české restaurace – přípravy a omáčky do výše vzrostlého muže.“
- O pomocném personálu: „Línej je jak vandrák po vobědě.“
- „Vona taková dobře mířená facka je argument, s kterym nic nenaděláš.“
- „Vypadám, že sem sem spadnul z měsíce?“
- „To je jednoduchý jak žebřík.“
Povzdechnutí nad kuchařem popíjejícím pivo: „To je nátisk…“
- „Asi si to pudu hodit namodro do průvanu.“
- O personálu restaurace: „Ty jsou shnilý jak bedna shnilejch jablek. Ty jsou snad líný si zapálit i cigáro.“
- „To musíte dát do lednice, jinak se vám z toho tady někdo posere do vejšky.“
- Návrh na zužitkování potraviny s prošlou trvanlivostí: „Vemem to do chaty, budem tam nahatý, to je něco…“
- O mladém nezkušeném kuchaři: „Je vykulenej jak žába před bouřkou.“
- O tenkém plátku masa: „To je asi sluneční kotleta? Je skrz ní vidět až na sluníčko.“
- „To bude taková bomba, že se z toho venku zastavěj bagry.“
- „Stojím tady jak necky u půdy a nic, žádný vobdivný funění…“
- Reakce na nezájem ze strany personálu: „Pro pány kuchaře se pro příště asi převlíknu za malý pívo.“
- O jídle servírovaném v kotlíku zavěšeném na háčku: „Se to tady přede mnou houpe jak voslí penis.“
- „Si pro něj nedoběhnu, jsem nevyhrál nohy v bingu.“
- O pomalém číšníkovi: „Ten se tady táhne jak babí léto podzimem.“
- „To je jednoduchý jak křišťálová studánka v lesích.“
- „Ten vývar je silnej jak noha vod kulečníku.“
- O opravdu malém biftečku na talíři: „To je ten bifťour?? Takovej malej měl už dávno spát…“
- O zbytečné a velké obloze přes celý talíř: „To je jako když si stará bába nakydá na obličej deset kilo make-upu a doufá, že to zakreje dvacet proflámovanejch a prošustrovanejch let.“
- O personálu kouřícím na baru: „Ty tady hulej jak sádrovej ježek.“
- O jídelním lístku: „To vypadá jak babiččino album.“
- O hustotě polévky: „Kruci prdel, to je tlustý jak noha u prdele.“
- O špatně uvařených nudlích: „To je suchý jak cesta.“
- Reakce na tvrzení personálu, že si nemůžou pořídit myčku, dokud si na ní nevydělají: „Jsem profesionální řidič. Až si na to vydělám, tak si koupím auto.“
- Odpověď mamince majitelky restaurace, která si postěžovala, že není zvyklá na takovéhle zacházení: „Tak to si koukejte rychle zvyknout matko, tady nejsme žádnej spací vagón!“
- O konkurenční restauraci (spíš putyce): „Tam nepudem, tam jsou příbory na řetízku, a tak dále…“
- „Copak jestli je to zdravý, na to lidi kašlou, lidi maj rádi, když je to hlavně dobrý, pak řešej až, jestli je to zdravý…“
- „Salát je suchej jak dědečkův skalp.“
- „Já tam vlítnu jak vandrák do putyky!“
- „Já jsem za váma nepřijel na šicím stroji!“
- „Ty si myslíš, že mě tady vysadil dědeček Automobil!?“
- „Zkřížíme brambory s filckama a budou se škrábat samy.“
- „Máááminko, kup mi koníííčka…“
Nejradši mam „Ten je zblblej jak bába v turniketu…“ =o))
jj je dobrej, ten pořad sleduju vlastě kvůli němu, hlásí tam dost. je to machr jak sviňa.
Něco na tom bude, třeba s Babicou bych na to určitě nekoukal =)
je fakt, že se najdou možná lepší šéfkuchaři, ale človět musí bejt i dost komediant, aby to v televizi dokázal trochu zábavně podat.
on je dobrej a má super pořad

31.10.2009, 20:41 |
dj.DEKL | Upraveno: 2009-10-31 20:44:26
Poslední hospoda U Štěpána vypadala moc pěkně...
[ Link ]

31.10.2009, 20:46 |
Dušan Pohlreich je prostě maxiking a tečka! Jedinej seriál na kterej se dá koukat.
dj. DEKL: Jj, U Štěpána to vypadá super, až pojedu příště na Kvildu tak se tam určitě stavim.

31.10.2009, 21:00 |
Mika ..ta hospoda u štěpána i ten člověk jsou skvělí, normálně bych tam asi zajel kousek od mých kasáren :-), možná pěkná dovolená
lepší šéfkuchaři se třeba nejdou, ale Polreich nevařil jen tak někomu...
Formát pořadu sice není nic extra (jsou to blafy, přijede Zdeněk, dá dvě rady, najednou je to lahůdka), ale ty jeho kecy jsou bomba. Na to, že je to jen kuchař, tak je zatraceně inteligentní a hlášky má bombový. Mě dostala ta, jak viděl žábu bušit do skály :-)
...a o tom to je...motor taky nejede, když se do něj lije ředidlo a né benzín. Přitom taková prkotina. Já teď jedu od začátku ty díly, a spíš mi příjde, že člověk s takovýma zkušenostma, nápadama a organizačníma schopnostma tam jen tak rozdává, často uplně jasné, informace, které bych si psal, zapamatoval atd, a ty většinou vyholené manažerské a provozní gumy se ještě uráží, když jim řekne, že to dělaj blbě

01.11.2009, 01:49 |
Kesam XDává dost frajer z toho seru magi :-)
Mr.Scully: Tak označení "jen kuchař" mi vůbec nesedí. Kuchaři musej bejt vygumovaný nebo jak to myslíš? Je to profese jako každá jiná a určitě ne jednoduchá a on už vůbec není jenom kuchař...
taky na to koukám každý týden. skoro pokaždý se u toho dost nasměju. Pohlreich je fakt mazák a má vostrý hlášky.

01.11.2009, 16:35 |
Prady Je to fakt borec, sám jsem se s ním poznal osobně když jsme fotili na reklamu naší školy a má opravdu všch "pět" pohromadě, v týhle branži se opravdu vyzná a je vidět, že člověk jak Mr.Scully tomu nerozumí když napíše, že je to jen kuchař. Zajímalo by mě jestli jsi prožil při nejmenší to co on? Procestoval jsi celý svět, exotický kuchyně, země? Kuchařina je skvělý povolání, protože s tim člověk procestuje svět pokud na to má kuráž, protože s timhle povoláním se vždycky někde chytnešm, je jedno jestli se chytneš jako nějakej pomocník nebo přímo jako kuchař, ale chytneš se vždycky a ty zkušenosti a co poznáš ve světě jsou k nezaplacení, až letos udělám maturitu tak to chci s kámošem udělat stejně, vycestovat, protože v tomhle je kuchařina skvělý povolání...
Myslel jsem to tak, že kuchaři obvykle nebývají zrovna myslitelé. Ale on je borec, vždyť to sám říkám.

02.11.2009, 12:07 |
Kacko On to hlavne neni jen kuchar, ale take majitel nekolika luxusnich restauraci v praze a je rekl bych tezce za vodou.

03.11.2009, 12:32 |
Losky JJ, je to super chlap. Dívám se na každý díl. Baví mě to:)) Nejlepší byl ten slizou kuchař na té vesnici, jak manžel majitelky přijel až asi po 2 dnech na motorce. Od něj bych si nenechal uvařit ani kafe...