Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kleště pro startovací kabely

o Navštíveno 945x o
o 31.10.2009, 17:22 | Zbyšek
Nevíte někdo kde sehnat nějaké pořádné kleště pro startovací kabely? Už několikátou zimu si říkám, že si konečně musím pořídit startovací kabely, když mě několikrát do roka někdo žádá o pomoc se startem a já je nemám. Nechci ale kupovat nějaké jako v hypermarketech, protože je průřez kabelů opravdu k smíchu. Mám doma kupu kabelů ke svářečce, takže použiju právě ty, jelikož toho vydrží opravdu dost.
Potřebuju k nim ale nějaké pořádné kleště, abych nedal dobrý kabel a shit kleště. Bohužel běžně v prodeji jsem narazil všude jen na nějaké obyčené, které už od pohledu nic nesnesou a hlavně jsou strašně měkké a blbě drží.
Našel jsem na netu jediné, které by se mi líbily a to jsou tyto: [ Link ]
Nevíte kde případně sehnat nějaké obdobné slušnější kleště?

o 31.10.2009, 17:34 | /// MiŠeL ///
tak tam dej normal kleště na kostru ze svařečky to seženeš snad všude kde prodávají díly na svářečky
o 31.10.2009, 17:37 | /// MiŠeL ///
o 31.10.2009, 17:40 | Zbyšek
Ty trochu sjíždějí, ale v nouzi se to dá. Lepší by byly právě nějaké originál se zoubkama. Svářecí mám, tak jsem je zkoušel, ale není to úplně ono (záleží jak u které baterky, jestli má dost místa kolem kontaktu)
o 31.10.2009, 19:20 | Knightey-
A hlavne jsou cele kovove coz je totalne na howno :D
Prece bys nerad aby jsis skrtnul rukojeti o kostu auta a PLUS pol na baterce ne?
Na takovyhle kleste od svarecky radeji zapomen, muzes udelat vice skody jak uzitku ;)
o 31.10.2009, 22:01 | Cossie
Nevim odkudk jsi, ale třeba tady mají kleští na výběr dost ;-) [ Link ]
o 01.11.2009, 10:10 | ABERTO
[ Link ]

Kdyby Tě něco zaujalo, tak pisni třebas mail.
o 01.11.2009, 10:21 | Zbyšek
Cossie - tak ty Velvary jsou ode mě asi 400km, ale jelikož otec nebo já jezdíváme občas do Prahy, nebyl by to zase takový rpoblém. Škoda že nemají e-shop na mrknutí. Kdybych ale nic nesehnal, šlo by se tam stavit. Díky za tip.

ABERTO.CZ - k tobě na e-shop jsem koukal jako první, jelikož jsem si vzpomínal, že při jeho prohlížení jsem tam na nějaké narazil. Bohužel tam ale nejsou žádné dle mých představ tak jako jsem dával v odkazu. Jediné trochu slušnější jsou tyto [ Link ] . Mám tedy v oku i tvůj shop pro případný nákup.
o 01.11.2009, 10:30 | ABERTO
Bohužel víc jich teď v nabídce nemám. Nicméně kdyby ses pro ty 400 rozhodl, pisni mi maila, mohli by jsme tam vymyslet nějakou menší AHC slevu :-))
o 01.11.2009, 17:28 | OMEGA
Resit kleste...je totalni kravina pac kdyz mas dobre kabely, a svareci jsou nejlepsi...tak te kleste fakt nezajimaji....

Mam udelano presne jak to chces ty a zatim jsem nastartoval naprosto cokoliv. Akorat jsem prehnal delku a mozna i prurez, takze i smotane jsou v kufru ponekud VIDET :D
o 01.11.2009, 18:26 | Zbyšek
Mě jde u těch kleští hlavně o to aby dobře držely na kontaktech a nesjížděly tak jako to většina dělá. A samozřejmě když už tam dám pořádný kabel, tak ať ho taky vůbec dokáží využít.
o 01.11.2009, 18:59 | Nismo.Power
já musim říct že i sebelevnější káble mi zatim taky všechno nastartovaly..... ale 35-50ka autohifi kábel a jakýkoliv kleště samo nastartujou líp a nebudou se tolik zahřívat :)
o 02.11.2009, 08:51 | Skid-TDI
Jednou jsem nemel nic jineho po ruce nez 2,5 audiolinku a pres tu jsem take nastartoval. Dneska bych do toho uz asi nesel. :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3301 sekund.