Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Problém Felicie dobijeni

o Navštíveno 5480x o
o 30.10.2009, 10:35 | Antonio
Chapi, mam tu problem s kontrolkou dobijeni. dneska rano jsem prisel k autu a jeste pred odemknutim jsem si vsimnul, že mi svítí kontrolka dobijeni.
kdyz jsem dal klicek do spinacky tak se to chovalo uplne normalne, rozsvitila se kontrolka oleje, nabehlo cerpadlo,ale nechytlo to. vypadalo to jako by byla vystavena baterka.
Na roztlaceni to chytlo v klidu. Prijel jsem do prace(cca 25km) chcipnu motor a kontrolka nesviti, zkusim nastartvovat a bez problemu. ted( po 2hodinach) jsem se byl podivat a kontrolka opet sviti, sice to chytlo, ale zajimalo by me proc porad sviti. nic jineho nesviti, jen dobijeni... mate nejakou radu??? Díky

o 30.10.2009, 10:58 | GooGoo
Koupit novou baterku :)
o 30.10.2009, 11:03 | Antonio
baterka prece nema vliv na to ze mi sviti kontrolka dobijeni i v pripade ze nemam klice ve spinacce, ne?!
o 30.10.2009, 11:12 | kozlustechnykus
To je fakt nejaky divny. Ta kontrolka,pokud se nepletu, by mela byt spinana az klickem. Takhle to vypada, ze nekde hapruje kostra. Chtelo by to zmerit odber z baterky pri vypnutym motoru a zjistit co ti kde zere.

Jak pises: "kdyz jsem dal klicek do spinacky tak se to chovalo uplne normalne, rozsvitila se kontrolka oleje, nabehlo cerpadlo,ale nechytlo to." tak motor tocil normalne, nebo se sotva otocil, nebo se nic neozvalo pri prepnuti klicku na posledni pozici?
o 30.10.2009, 11:18 | Bolthorn
Tohle se na felicia klubu už kdysi řešilo.. Bylo to alternatorem tuším.. Špatný diodový můstek.. Bylo tam popsané i to, proč ta kontrolka svítí i při vypnutém kličku..
o 30.10.2009, 11:22 | Antonio
kozlu.....: nechytlo to. rano jsem to musel roztlacit, jen co cvaklo, jako by byla bat uplne mrtva. po 25km se to asi nejak ozivilo a pak uz chytlo. uvidim co to udela odpoledne az pojedu domu. jeslti chytne.

bolt: na felklubu jsem nic nenasel. jeste to pohledam. jinak pred mesicem jsem daval novy regler a cely altik byl u elektrikare na promereni, kontrole a vse bylo oka
o 30.10.2009, 11:45 | kozlustechnykus
Mozna bude neco tady: [ Link ]
o 30.10.2009, 11:59 | Bolthorn
Na felicia klubu to bylo už nějakou tu dobu zpět, nevím, jestli to nebylo na starém foru které už je smazané.. Každopádně tam založ téma o tomto problému.
o 30.10.2009, 19:30 | Midnite
antonio: měsíc je doba.. mě to udělao po týdnu na renaultu :)
o 30.10.2009, 19:40 | Komba
Hoši hoši,lehký jak facka.To je šlůslá dioda,která už propouští v obou směrech.Taky jsem dělal na filcce a po výměně všechno v pořádku...hold opravář ti řekl asi pěkný blud.Tohle prostě řekne každej kdo v tom dělá...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3186 sekund.