Navštíveno 614x

29.10.2009, 21:22 |
Komba Čáu,určitě se najde někdo kdo se vyzná v Budějovicích a doporučí mi nějakou vyhlídku,restauraci,okukovačku.
Pojedu si pro telku,takže abych si ještě při té příležitosti někam vyrazil s přítulkyní...dík za nápady
vzhedem k tomu, že je to tu "skororovina" tak vyhlídka asi nebude. to bys musel až někam na Kleť. na oběd do Masnejch, pak kafe na námku v Plaze a cestou domu když bude chut a počasí třeba Hluboká
vylez si na náměstí na Černou věž, vyšší vyhlídku u nás asi nenajdeš (snad kromě Gomelu), skoč do Masnejch, který už sice nejsou to co dřív, ale přece jenom každej to zná
Masný krámy,mě chutná u Tří Sedláků a v Potrefený Huse nebo můžete do Hladovýho Vokna,taky dobrá romantika :D

30.10.2009, 07:11 |
Komba Super tedy,zajdu k Masnejm jak doporučujete,ale poprosil bych o přesnější adresu,protože v budějovicích se fakt nevyznam...a hladový vokno máme u nás taky:)
já bych to viděl na návštěvu u Kesama :o)
Komba: mám pocit, že Krajinská, je to ulice co vychází přímo z náměstí

30.10.2009, 15:00 |
soray Nedavno jsem v Budejkach byl, udelali jsme vylet na Hlubokou (hned za mestem) a super.

30.10.2009, 19:43 |
Komba Jo Kesama čoveče asi naštívim:D montéra jednoho...heleďte,díky za rady a uvidim co stihnem,ještě večer jedem na Majkla do kina tak aby jsme stíhali:)
nebo muzes do Metelina -))

31.10.2009, 04:29 |
Kesam V dolni m bukovsku se leje furt rte berunan ubaytovnu mede:_DDD